Şimdi Ara

PokémonVortex Buluşma Noktası [Trainerlar,Tradeler vs.] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
0
Favori
15.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacı al bunu yararlı linklere koy. Vortex'te sözde Pokedex var ama hiçbir iş görülmüyor, bunda atak değerlerine kadar herşeyi görebiliyorsun.

http://www.pokemon.com/Pokedex/flash.asp

Eskiden Crater'de yürürken karşına çıkan pokémonların linkleri oluyordu, mükemmel bir özellikti. Burda da sürüm ilerledikçe olur artık.
  • Benide ekle ha oyundaki adım SamuraiKing
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Hacı al bunu yararlı linklere koy. Vortex'te sözde Pokedex var ama hiçbir iş görülmüyor, bunda atak değerlerine kadar herşeyi görebiliyorsun.

http://www.pokemon.com/Pokedex/flash.asp

Eskiden Crater'de yürürken karşına çıkan pokémonların linkleri oluyordu, mükemmel bir özellikti. Burda da sürüm ilerledikçe olur artık.

Teşekkürler bende bu sayfa sürekli açık. Ekliyorum hemen...

• beyler benm charizard var vortexte lvl 100 ben buna atack eklemek istiorum parayla alabileceğim atackalrdan hangisini tavsiye edersiniz?
  • cherizarda atack eklemek gereksiz ben önermem
  • peki bişey sorucam ben oyuna başlayalı 2 gün fln oldu bu efsane pokemonları fln nasıl yakalıyoruz biraz bilgi verebilirmisiniz?oyunu fazla bilmiorum:S
  • beyler tüm gym leri bitirdimde efsane yakalamam için ne yapmam gerek şimdi?
  • Harita da dolaşman gerek... Ayrıca Charizard'ın atakları mükemmel atak eklemene gerek yok.
  • Koffing ve Grimer (Poison Pokémonları) oyunda yok galiba. Yakalamayı bırak daha bir kere karşılaşmışlığım yok. Yakalayabilen var mı ?
  • Oyun yeni olduğu için henüz bazı pokemonlar yok. Bende hiç karşılaşmadım ama gymlerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Koffing ve Grimer (Poison Pokémonları) oyunda yok galiba. Yakalamayı bırak daha bir kere karşılaşmışlığım yok. Yakalayabilen var mı ?

ben
  • Oyunda yok onlar. Ayrıca elektrik pokemonları da yok.
  • benide ekle zalpasan ;) bende vortex oynuyorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalp -- 13 Kasım 2009; 14:06:31 >
  • Ekledim Hoşgeldin..
  • h.b rapidly vortex grubu olarak bi birlik olalım...
  • oyun kapalımı şuan siteye giremiorumda:S
  • benide ekle nick:Bo_78
  • Niye kapandı şimdi durduk yere?
  • bende anlamadm ya:S
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.