Şimdi Ara

POKE SATILDI KONU KAPANDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melkor_V@l@r -- 14 Kasım 2007; 19:44:21 >

• kaç exp?
  • poke 9 lwl. 145k exp istenir.olmazsa pazarlık yaparız.
  • Oke Ben Veririm Hangi Hesapta Poken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darmania -- 14 Kasım 2007; 19:37:57 >
  • 262 k veriyom d buizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werwolf -- 14 Kasım 2007; 19:37:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darmania

Oke Ben Viririm Hangi Hesapta Poken?

TornadoSouls <-------------------------
  • quote:

Oke Ben Veririm Hangi Hesapta Poken?

7505?

750k Veririm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darmania -- 14 Kasım 2007; 19:40:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: werwolf

262 k veriyom d buizel

snnki olabilir diyorum kim daha çok exp werirse poke onun ewt werwolf kaç werion sen darmania eğer cvp gelmezse poke snn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melkor_V@l@r -- 14 Kasım 2007; 19:41:37 >
  • 759,399 Croagunk Önerdim Teklif attım Bakarsın
  • neyse darmania alsın ben de 1tane 1,5 m var zaten o alıp kassın ben yabancdan s pikachu verip alırım geçen öyle aldım
  • Artık Exp Gibi Bir Derdim Yok Yani Eğer İstediğim Pokeyse Yüksek Exp Veririm artık İstediğim Bazı Pokeler Var Onları arıyorum Şu Aralar S Snower Ve S Darkrai Mesela
  • sen ne istiyon söyle bende varsa veriyim
  • quote:

Artık Exp Gibi Bir Derdim Yok Yani Eğer İstediğim Pokeyse Yüksek Exp Veririm artık İstediğim Bazı Pokeler Var Onları arıyorum Şu Aralar S Snower Ve S Darkrai Mesela

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.