Şimdi Ara

Pokedox Hakkında Herşey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
61.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mertcrf

quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Pokédox nedir lo?

Mr_Hobo nun açmakta olduğu pokemon sitesi

Evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Pokédox nedir lo?

Mr_Hobo'nun çıkaracağı bir oyun crater gibi birşey
  • Bende elimden geleni yapacağım
  • Pokélerin tipini sevmedim ama
  • bunlarda dun eklenmiş.

---------------
    bu arada ozan tum pokeleri ve map leri ilk mesajda toplarmısın?
    cok karısık olucak boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Séi-Chan -- 4 Aralık 2007; 9:21:20 >

• İlk mesaj güncellenmiştir
  • Sizleri tebrik ediyorum gerçekten açılırsa çok güzel bir oyuna imza atmış olacaksınız.Ben en çok bunları beğendim çok güzel bunlar

Ayrıca Fakemon'dan Şu Süper Olmuş

Ya bu Fakemon'ları mutlaka koyun şu üçü müthiş derecede güzel.Şahsen ben çok beğendim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -'KaaNca'- -- 4 Aralık 2007; 10:21:17 >

• yanlıs anladın, bu oyunu biz yapmıyoruz.
    Suan bu oyun yabancılar tarafından yapılıyor,biz sadece burda bilgileri paylasıyoruz.
  • Hee şu Mr_Hobo..

Benim salak kafa forumdan biri sandım ya

Yanlış anlamışım tamam.Umarım çıkar.Zaten beklenirdi öyle adamdan.10 Ay inmedi 1.lik koltuğundan ama indirmişlerdi sonunda..

• quote:

Orjinalden alıntı: Kaanca

Hee şu Mr_Hobo..

Benim salak kafa forumdan biri sandım ya

Yanlış anlamışım tamam.Umarım çıkar.Zaten beklenirdi öyle adamdan.10 Ay inmedi 1.lik koltuğundan ama indirmişlerdi sonunda..

Oyun kapanmadan önce yine 1.o idi

• quote:

Estafurullah kaanca

bu kadar bekliyoruz inş değer buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Ayaz -- 4 Aralık 2007; 12:32:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlChacKSE

quote:

Estafurullah kaanca

kimse cok yuksek beklentilere girmesin, unutmayınki crater suan ki haline 2-3 yılda geldi.Crater ilk basladıgında yalnızca 1 harita, tek tür (normaller) ve toplamda en fazla 40 kişi ile basladı.
    Pokedox ta boyle olucak buyuk bi ihtimalle,ama zamanla daha iyiye gidecek.
    Suan pokedox un tek avantajı, onunde crater gibi bi ornek vardı, yani pekcok seyi sıfırdan baslamıyacak..
    Sonuc itibariyle,oyun ilk basladıgında buyuk bi ihtimalle cok fazla tatmin edici olmuyacak ama zamanla hersey daha iyi olucaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: (s)éq0

quote:

Orjinalden alıntı: AlChacKSE

quote:

Estafurullah kaanca

kimse cok yuksek beklentilere girmesin, unutmayınki crater suan ki haline 2-3 yılda geldi.Crater ilk basladıgında yalnızca 1 harita, tek tür (normaller) ve toplamda en fazla 40 kişi ile basladı.
    Pokedox ta boyle olucak buyuk bi ihtimalle,ama zamanla daha iyiye gidecek.
    Suan pokedox un tek avantajı, onunde crater gibi bi ornek vardı, yani pekcok seyi sıfırdan baslamıyacak..
    Sonuc itibariyle,oyun ilk basladıgında buyuk bi ihtimalle cok fazla tatmin edici olmuyacak ama zamanla hersey daha iyi olucaktır

sen öle diosan

• bu site indigo gibi yavaş olmazsa bomba olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M€rT_ -- 4 Aralık 2007; 14:37:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcrf

bu site indigo gibi yavaş olmazsa bomba olur

Ve Patlar

• buyuk bir ihtimalle bi pokemonun shiny si ile normal i farklı farklı olcak görünüm olarak.

örneğin shiny mew
  • Haritalar firerede çok benziyor ve bence resimler çok çocuksu açıkçası pek beğenmedim ayrıca bu pokedoxu mr hobo mu kurucak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

Haritalar firerede çok benziyor ve bence resimler çok çocuksu açıkçası pek beğenmedim ayrıca bu pokedoxu mr hobo mu kurucak?

evet
  • ya ne zaman acılır bu oyun xD merak ettm cafemdeki ufaklıklar oynicakmısta ...=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkgobln

ya ne zaman acılır bu oyun xD merak ettm cafemdeki ufaklıklar oynicakmısta ...=)

belli bi tarih verilmedi daha..
    Oyun acıldıgında burda herkesle paylasıcas zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.