Şimdi Ara

Pokedox Hakkında Herşey (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
61.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu oyun ne zamandan beri sizi bekletior haberiniz var deil mi?
    E o zaman bırakın acılmasını beklemeyin yaw artık yeter taa nezmandan beridir bekliorsunuz yazık yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Séi-Chan

bunlarda dun eklenmiş.

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

---------------
    bu arada ozan tum pokeleri ve map leri ilk mesajda toplarmısın?
    cok karısık olucak boyle

İYİMİŞ

• bilgiler için saol
  • Oyunun çıkış tarihi belli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

quote:

Orjinalden alıntı: DéLi

quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

İki tane poke yapmış fake galiba onlar daha önce görmedim adam kod yazıcağına nelerle ugraşıyo siteye girince ryan ı dövesim gelio

Numan böyle şeyleri çok abartıyor, dövecem, öldürecem diyosunuz buyrun meydan sizin sıkıyosa git yap dediğini...

Hey fake sen onun adını nerden bildin

Pardon ama fake diyince şaşırdım bi an sanki sen _MéRT_ in fake i değilmişin gibi?Bir atasözü geldi aklıma şimdi

• şu konu kapansın artık opkedox yok bakın pokemon warriors acılıo bırakın şu konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: undererk

şu konu kapansın artık opkedox yok bakın pokemon warriors acılıo bırakın şu konuyu

+1903 katılıyorum.Tartışma konusu oldu zaten.Pokedox'mu ortada yok.Ryan diye bi herif Kolpa atıp duruyo.Pokedox Hikaye arkadaşlar.Sitesindede Hikaye diye Link te var.İsabet olmuş
  • Siz daha çok beklersiniz bu oyunun çıkacağı yok söleyim...
  • google den pokedox yazınca pokedoxun sitesi cıkardı kaybolmus noldu onuda mı kapattılar
  • nerden üye oluyoruz yada ne zaman açılır
  • pokedox com a girince oyun çıkmıyor
  • İyi adamlar, sen burada, ona sahipsin. Düzenli ve parlak formda Jingara. Jingara'nın geliştirmesi için Esepibe'ye çok teşekkür, sen, mükemmel bir iş adamına yaptın. Hem de Albert ve nya 'chana perili bir uyarlamayı yapmak için. En büyük teşekkürler, yine de, Biophantom'a Jingara'nın üs tasarımını yaratmak için gitmelidir, hangisi olmadan biz hatta, bir Jingara'ya sahip olmayacaktık. Bekle, daha çok güncelleştirme yakında, taklit eder, benim, IE6 hariç her şeyde çalışıyor olan nav barım var. Hoşça kal şimdilik.
    — Ryan

İşte ryan'ın 1 Haziran açıklaması.

(Hemen Çevir'den yaptım ) Birde Bir İki resim var ImageShack'a birşey olduğundan Upload edemedim.Onlarada sitesinden bakabilirsiniz.

Jingara ve Shiny Jingara

• lan kaç kaç haziran oldu açılmadı
  • Açılmayacaksa yeni oyuna başlayalım
    Boşu boşuna bekliyoruz
  • PokemonCrater olaydı şimdi
  • Keşkee açılmıyacak bu oyun bence. Pokemonwarriorstan ümitliyiz bakalım İnşallah açılır...
  • yav ben umudu kestim açılmaz pokedox
  • Biri Fan Clup kursun Pokedox! İnanmayanlar Fan Clup
  • ya ben de bugün keşfettim pokedox u da NE ZAMAN AÇILACAK BU SİTE YAWWWW SABIRSIZLIKTAN GEBERİCEM BURDAAAAA

• ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE BİŞEY BULDUM POKEMONCRATER İN SİTESİ DEĞİŞMİŞ(veya ona çok benzer bi şey yapılmış) SİTENİN İSMİwww.pokemonbattlearena.net BULDUUUUUM BULDUUUUUM!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheShadow -- 23 Haziran 2008; 19:01:42 >

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.