Şimdi Ara

Pokedox Hakkında Herşey (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
61.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden al�nt�: OzaN

PokemonCrater olayd� �imdi

Keşke olsaydı..
  • Hala açılmadı mı bu oyun yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheShadow

ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE BİŞEY BULDUM POKEMONCRATER İN SİTESİ DEĞİŞMİŞ(veya ona çok benzer bi şey yapılmış) SİTENİN İSMİwww.pokemonbattlearena.com BULDUUUUUM BULDUUUUUM!!!!!!!!!!!!!!

kardes siteyi yanlıs yazmıssın işte site bu

http://www.pokemonbattlearena.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalcan6 -- 23 Haziran 2008; 12:40:38 >

• ÇOK ÇOK PARDON ELİM HEP .COM YAZMAYA ALIŞMIŞ İŞTE BU OYUN HERALDE DAHA YENİ AÇILMIŞ (hiç bişey anlayamadım oyundan ) Bİ DE PC YE

İNDİRİLİP ONİNE OLARAK OYNANAN Bİ OYUNU DAHA VAR GALİBAwww.pokemonworldonline.net (bu sefer doğru yazdım eminim)

• onun ben yazcaktım ya pidgey yakaladımama igrenc bir oyun ya ben bıraktım

pokemonworlonline daha güzel bişeye benziyo ama indirmen lazım
  • ii de ben pokemonbattlearena'da bi türlü poke yakalayamadım bırak pokeyi kendi karakterimi bile göremiyorum
  • bende kendi karakterimi göremiyom sinirlendim bastım saga sol tüm tuslara pidgey cıktı yakaladım
  • walla ben oraya buraya bastım bişey çıkmayınca bıraktım nerde o eski pokemoncrater... neyse şu pokedox güzel bişey olacağa benziyor açılınca onu da

deniyecezzzzz
  • pokedox açılmas ama dedikleriine göre pokemonwarior açılcakmıs istersen sen sunu dene pokemoncratere cok benziyo ama cok yavaswww.pokemonindigo.com
  • ben bu siteyi biliyorum hatta üye olmuştum ama hiç oynamadım nedense ısınamadım bi türlü
  • YA NİYE KAPANDI Kİ POKEMONCRATER NİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bu aradawww.pokemonblack.com diye bi pokemon oyunu sitesi daha var

ama kötü olan şu dili ingilizce değil bi de en önemlisi O DANDİK OYUNA UTANMADAN PARA İSTİYOLAAAAAAAAAARRRRRRRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheShadow -- 23 Haziran 2008; 20:06:06 >

• 11 Nisan 2008'de açılacaktı galiba, ama nedense açılmadı

• AÇILACAĞI FİLAN YOK O OYUNUN KALDIK YİNE DRAGONFABLE A
  • nostale oynayın süper oyun ama indirmeniz lazım birazda koto yakıyo ama 4D
  • neyse konuyu fazla saptırmayalım burası pokedox yeri hiç olmadı pokemon oyunlarından konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheShadow -- 23 Haziran 2008; 20:51:05 >
  • Ya Pokedox bölümünün sabitlenmiş paylaşım konusunda ne diye önceden adı verilmiş ve ilgi görmemiş oyunları konuşuyoruz.
  • siz bu ryan denen hilebazın sitesine girmeyin kimse girmesse sonunda oyunu açmak zorunda kalır ßöyle rgirerseniz adam eklam alır ve hiç zarar etmes bırakın d£liyi kendi ayıksın.
  • Açılmadı mı hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 24 Haziran 2008; 12:38:08 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 30 Haziran 2008; 12:06:20 >
  • yav ımudu kesin açılmas pokedox
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.