Şimdi Ara

Pokedox Hakkında Herşey (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
2
Favori
61.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crater iyidi aslında Ryan salağı crater gibi açmazsa ben oynamam zaten adam dandik dandik fakemonlarla uğraşıyor şimdilik indigo
  • oyunda açılcak açılcak dendi açılamadı
  • bu oyun açılmazzzzzzzzzz yhaaaaaa
  • Kesin açılır ümidim var... Fakat tek korkum crater gibi olmaması
  • benim bu oyun için küçükde olsa bir umudum var.sabırsızlıkla bekliyorum
  • bencede ya bu oyun açılmadı gitti ne zaman açılcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 29 Temmuz 2011; 0:05:13 >
  • bu oyun açılmaz 2007 den bveri açılacak beklioz hala
  • Oyun değilki bu

gerçektende hikaye. Sitedeki logo da zaten The Story yazıyo Story in kelime anlamı : öykü, hikaye demektir.
  • arkadaşlar bu oyunun benzerini oynamıştım ama hiç zevkli değil animasyon yok hareket yok bence rpg olarak çıkarsalar daha iyi tutulur
  • Bu adam aylardır milleti oyalıyor yok hikayeydi yok yeni pokemondu İnsanları sal.k yerine koyuyır!!Pokedoxun acılacagı falan yok heralde
  • Konu artık üst konu değil ben şikayet ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Konu artık üst konu değil ben şikayet ettim.

En iyisini yapmışsın konu biraz aşağılara gitsin boş yere çok post kasılıyordu..
  • ya bu pokemonblack(email active kodu yollamıo) we battlearena(üye ol diyince eror werio) bu iki siteyede üye olamıom deliricem pokedox dan da ümidimi kestim 1 senedir acılack iiki acilen bi pokemon oyunu bulmam lasım cok ozledm
  • quote:

Orjinalden alıntı: asigenc9

ya bu pokemonblack(email active kodu yollamıo) we battlearena(üye ol diyince eror werio) bu iki siteyede üye olamıom deliricem pokedox dan da ümidimi kestim 1 senedir acılack iiki acilen bi pokemon oyunu bulmam lasım cok ozledm

Keşke Up'lamasaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: asigenc9

ya bu pokemonblack(email active kodu yollamıo) we battlearena(üye ol diyince eror werio) bu iki siteyede üye olamıom deliricem pokedox dan da ümidimi kestim 1 senedir acılack iiki acilen bi pokemon oyunu bulmam lasım cok ozledm

senin gibiler akııllanmıyacak

• yani oyun acilmiyormu simdi ?
  • Hayır.
  • Oyun yalan oldu sanırım... Gelişme yok aylardır.
  • http://forums.pokedox.com/index.php?s=5dd5bbb06140ef433a5f50569b4c6a5a&showtopic=23

Arkadaşlar Bu Konuda Pokedoxun Ne Olduğunu Açıkça Gözler Önüne Seriyor.
    Pokedox = Daha Açılmamış Bir MMORPG Oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wantedx -- 9 Ekim 2008; 15:26:51 >
  • Bence bu başlık kapansın Ryan'a sövme başlığı açılsın!!!
    Yaklaşık 1 yıl geçti sitede hiçbir gelişmenin olmadığını görüyor ve üzülüyorum burdan birkez daha crater aşkımı vurguluyorum ........... senin ryan!!!
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.