Böyle giderse hiç işe yaramaz valla.Valla adam gibi warcraft Dota'ya benzer online cde oyunu çıksın yahu böyle siteleri beklerken rezilmi olcaz
quote:
Orjinalden alıntı: cırık
Böyle giderse hiç işe yaramaz valla.Valla adam gibi warcraft Dota'ya benzer online cde oyunu çıksın yahu böyle siteleri beklerken rezilmi olcaz
bekleme seni zorlayan yok
gülü seven dikenine katlanır
quote:
Orjinalden alıntı: taichi
quote:
haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: taichi
quote:
+1
bu arada imzan manyak koptum
Arkadaşlar tamam ben pokedox'a birşey demiyorum internetten oynanıo ama doru düzgün 3-4 Gb'lık online cd'si çıksa onu internetten oynasak doğru düzgün 3 boyutlu grafikleri olsa güzel olmazmı
quote:
Arkadaşlar tamam ben pokedox'a birşey demiyorum internetten oynanıo ama doru düzgün 3-4 Gb'lık online cd'si çıksa onu internetten oynasak doğru düzgün 3 boyutlu grafikleri olsa güzel olmazmı
Bi kere o dediğin şey 3 kişilik ekiple 10 yıl sürer
3 kişilik ekiple olduunu kim söylediki büyük oyun firmaları yapmayı denese ya,pokemon dünyada en fazla oynanılan oyunlardan biri.Biraz daha genel düşünürsek bence çok güzel olur(tabii yapılırsa).
quote:
3 kişilik ekiple olduunu kim söylediki büyük oyun firmaları yapmayı denese ya,pokemon dünyada en fazla oynanılan oyunlardan biri.Biraz daha genel düşünürsek bence çok güzel olur(tabii yapılırsa).
Emin misin?
Tamam arkadaşlar söylememiş olayım tartışma ortamı oluşacak belliki herkesin düşüncesi kendine herkes dalga geçer gibi cevap verecekse boşverin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme