Şimdi Ara

Pokemon Abra & Evrimleri Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abra’nın saldırı kabiliyeti ve savaşma özellikleri yoktur ancak teleport yeteneği ile kendini bir yerden bir yere ışınlama özelliği ile yakalanması zor ve savunması farklı bir pokémondur. Abra evrimleşerek daha güçlü olan Kadabra'ya dönüşecektir.Pisişik türde bir pokemondur.

Abra'nın gelişmiş şeklidir elinde kaşık benzeri bir cisim bulundurur .Pisişik türü saldırılar yapabilir ve elindeki kaşık benzeri cisim ile'de saldırılar yapabilir .Kadabra hayalet türü pokemonlara karşı çok zayıftır .Pisişik türde bir pokemon'dur .Gelişerek daha güçlü olan Alakazam a dönüşür .

Kadabra'nın gelişmiş şeklidir .Bıyıkları uzamıştır ve kulakları büyümüştür .Pisişik türü saldırılar yapabilir .Elinde kaşık benzeri cisim halen duruyordur.Hayalet türü pokemonlara karşı zayıftır .Abra'nın en gelişmiş şeklidir .

Not: Lütfen emek hırsızlığı yapmayın yazmak için çok uğraştım.

Not 2: Arkadaşlar sonraki konuda hangi pokemonu istediğinizi yazınız evrimlerinide araştıracağım

• İlk not şaka falan değil mi Allah aşkına ?
  • Bence sen biraz fikir hırsızlığı yapmışsın .
  • Bunun için mi uğraştın? Paint terk pokemon resimleri ve 2 gram (saçma) yazı yazmışsın altında
  • Ben çok faydalı buldum dostum özellikle alakazamın tanıtımını "Bıyıkları uzamıştır ve kulakları büyümüştür."

Benim için Psyduck'in veya Hoothoot'un gelişimini de açıklayabilirmisin?
  • Bu ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Bu ne ?

Bu adamın yıllarını vererek icat ettiği pokedex.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokémon Oyunları Ana Konu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Bu ne ?

Çok zekisin canım arkadaşım benim

Konuyu açan kusura bakmasın da iki üç yamuk yumuk resim koyup saçmasapan birkaç satır yazı yazmak ,bu konu gibi, tanıtımdan çok uzak birşey oluyor. 2-3 tane tanıtım konusu var forumda bir onlara bakın bir bunlara. Yaşı küçük belliki, heves edip böyle birşey yapmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Bu ne ?

Çok zekisin canım arkadaşım benim

Konuyu açan kusura bakmasın da iki üç yamuk yumuk resim koyup saçmasapan birkaç satır yazı yazmak ,bu konu gibi, tanıtımdan çok uzak birşey oluyor. 2-3 tane tanıtım konusu var forumda bir onlara bakın bir bunlara. Yaşı küçük belliki, heves edip böyle birşey yapmış.

Şaka falan yapıyor herhalde ya.İlk notu okuduktan sonra kesin dalga amaçlıdır dedim.Aksini düşünmek istemiyorum.

• Dostum çarizart incelemesi yapabilir misin bu incelemeni çoq beqendim ;))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Şaka falan yapıyor herhalde ya.İlk notu okuduktan sonra kesin dalga amaçlıdır dedim.Aksini düşünmek istemiyorum.

Yazı yazdığımız konuya bak, ben bu şaka evreninden çıkıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: DoğaCan.

Dostum çarizart incelemesi yapabilir misin bu incelemeni çoq beqendim ;))))))))))

Bu nedir Allah aşkına ya ? Cidden soruyorum ne bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 30 Ağustos 2012; 14:27:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Yazı yazdığımız konuya bak, ben bu şaka evreninden çıkıyorum

quote:

Dostum çarizart incelemesi yapabilir misin bu incelemeni çoq beqendim ;))))))))))

Bu nedir Allah aşkına ya ? Cidden soruyorum ne bu ?

DoğaCan. noktayı koymuş.Kaçalım.

• Ben beğendim, başarılarnın devamını diler yeni rehberler beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 31 Ağustos 2012; 0:29:50 >
  • Charizart rehberi gelicek mi yukarıda arkadaş sormuş.
  • quote:

Siz konuyu açanla bir şebeke misiniz?. Bu k yerine 'q' kullanmaktan ne zevk aldığını sorabilir miyim?

Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 31 Ağustos 2012; 2:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Siz konuyu açanla bir şebeke misiniz?. Bu k yerine 'q' kullanmaktan ne zevk aldığını sorabilir miyim?

Düzenleme:İmla

Adam azmetmiş cevap yazmış
  • Emin ol kimse bunun için emek hırsızlığı yapmaz.Emek bunlar bak bir istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_65233127/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_64946892/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.