Şimdi Ara

Pokemon Black 2 Nuzlocke Walkthrough - <Bölüm 2>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Pokemon Black 2 Nuzlocke Walkthrough - <Bölüm 2>

Pokémon Black 2 ve Pokémon White 2, aynı zamanda Pokémon Black Version 2 ve Pokémon White Version 2 olarak bilinir ve 5.seri pokemonları içerir.Oyun Japonya'da Haziran 2012'de Black & White'ın devamı niteliğinde çıkmıştır.Bu oyunlar Kyurem'in değişimli formlarını içerir.Black2'de Black Kyurem bulunur, White 2'de White Kyurem bulunur.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Intro
  • Intro
    White 2 yapsaydın White Kyurem daha iyi

Kapanış ne öyle ya

Oshawott çok iyi gerçekten, ben Samurai koymuştum ismini Nature'u dengeli gelmiş o da iyi. Hem fiziksel hem special saldırıları var zaten, atağı ve special atağı yüksek. Fiziksel Razor Shell alacak su saldırısı olarak (watergundan sonra) mesela. İlerde de Surf/Waterfall/Dive/AquaTail den istediklerini rahat koyarsın Atk-SpAtk düşünmeden. Covarage olarak TM ile Ice Beam, move relearner ile MegaHorn bile öğrenebilir.
    İlk gym kolay Black/White'taki arkadaşımızla savaşıyoruz ama 2. gym zor olabilir. Ona hazırlıklı git. Normalde çelik türü bir pokemon ile rahat geçersin ama Nuzlocketa seçme şansı olmuyor tabi Bir Venoshock atıyor sorma, starterın kurtulur ama yan pokemonları kaybetme olasılığı çok yüksek. Fire starter ile başlasaydın çok kolay olurdu tabi.

Bir de saldırılarını görememek kötü oluyor, saldırmadan önce söyle sık sık hangi saldırıyı kullandığını söylersen iyi olur. Şimdi sorun değil de ileride çeşit çeşit saldırılar gelince kafa karıştırır.
    İzliyoruz, takipteyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 16 Temmuz 2013; 16:48:27 >

• Diamond Walkthrough'un sayesinde tekrar Pokémon oynamaya başladım ve Diamond'u bitirdim.Güzel hazırlıyosun eğer alt kısmıda çekebilirsen çok güzel olur.Birde bu değiş-tokuş yaparak evrimleşme olayını bilgisayarda emulatörle oynarken yapma ihtimalimiz yok mu ?
  • kolay gelsin
  • MyxmmeT kullanıcısına yanıt
    Desmume'de ve No$GBA'da bir şekilde yapılabiliyormuş (denemedim, youtube'da videoları, nette açıklamaları var). Eski gameboy sürümlerinde (.gba olanlarda) VBAlink ile ya da cep telefonu emulatörlerinden My Boy ile yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Desmume'de ve No$GBA'da bir şekilde yapılabiliyormuş (denemedim, youtube'da videoları, nette açıklamaları var). Eski gameboy sürümlerinde (.gba olanlarda) VBAlink ile ya da cep telefonu emulatörlerinden My Boy ile yapılabiliyor.

Desmum'de ayaküstü denedim olmadı uğraşmadım bende dediğin gibi Youtube'da filan videoları var fakat başka bir programla yapılıyo cevap için sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abiler ben PC den oynamak istiyorum ancak link bulamadım bulduklarımda oyun bozuk çıktı bana oyunun bi indirme linkine bulabilecek varmı ?
  • @adilazimdegilx: Teşekkür ederim , alt ekranı çekemiyorum ama saldılıarı bundan sonra söylerim.

@MyxmmeT: Emulatör hakkında über bilginiz yoksa çok zor hocam.

@55voldemort55: 1.video açıklamalarına göz at dostum.

Bu arada pc bozuktu.Geri döndüm yarından itibaren tam gaz paylaşımlarla sizlerleyim.
  • Abi benim pokélere xp gelmiyo ne yapıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Abi benim pokélere xp gelmiyo ne yapıcam ?

Patched versiyon indirmen veya cheat kod girmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Abi benim pokélere xp gelmiyo ne yapıcam ?

Patched versiyon indirmen veya cheat kod girmen lazım.

Ben sorunu çözdüm , sorunu olan arkadaşlar Black 2 oynuyorsa : Black 2 exp patch .
    White 2 oynuyorsa : White 2 exp patch . İndirsinler

Edit : Abi bu arada Oyunu nerden kaydediyorsun ben kaydettim açılırken siyah ekranda takılıyor ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aomine Daiki -- 22 Temmuz 2013; 15:33:49 >

• @55voldemort55: Maalesef konsol kullanıyorum.Siyah ekran için kod olabilir , onu dene.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Abi serseri sana o soruyu sorunca sen ne dedin ? Gülmekten sandalyeden düşüodum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.