allahım ya sen geri misin?? bi kere ziyaladığın şurdan belli oluyor poke_admin@hotmail.com msn'e bak salladığını anla
BU KİŞİLERİN MSN ADRESLERİNİN SONU @pokemoncrater.com DİYE BİTER.NASIL DONANİMHABER DANIŞMA ADRESİ forumdestek@donanimhaber.com İSE AYNI DURUM POKEMON İÇİNDE GEÇERLİDİR.AYRICA BUNU SENDEN BEKLEMEZDİM CATO_MATO...
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
allahım ya sen geri misin?? bi kere ziyaladığın şurdan belli oluyor poke_admin@hotmail.com msn'e bak salladığını anla
BU KİŞİLERİN MSN ADRESLERİNİN SONU @pokemoncrater.com DİYE BİTER.NASIL DONANİMHABER DANIŞMA ADRESİ forumdestek@donanimhaber.com İSE AYNI DURUM POKEMON İÇİNDE GEÇERLİDİR.AYRICA BUNU SENDEN BEKLEMEZDİM CATO_MATO...
hacı nerelerdesin msn e gircenmi
Nerelerdesin Diyene Bak
quote:
Orjinalden alıntı: hasan
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
hacı nerelerdesin msn e gircenmi
HACI ASIL SEN NERELERDESİN YA????
PC BOZULMUŞ SANIRIM SENİN,ŞEREF DEDİ.ORTALARDA YOKSUN.DERSHANEM VAR BİRAZDAN,AKŞAM GİRERİM MSN'E...
haklısın ya öyle biter yada @aol.com diye hotmail olma ihtimli %0 dır adam oyun yaptıda ona göre msn mi açamıycak
muhahahahahha
pokemoncraterin admini poke-admin diye msn almış zuahahhahahaa
quote:
Orjinalden alıntı: superalican
muhahahahahha
pokemoncraterin admini poke-admin diye msn almış zuahahhahahaa
bu kadar işte beyaz showada çıkarız yakında
muahahhahahahah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme