benim bi elektrik pokemonum var onu lvl 10 nasıl 20 lvl fln yapabilirim yenebileceği canavarlar çok az
Harika bir rehber çok sağolun sayenizde bu battle olayını keşfettim ve oyunun zevkine vardım artık benim de 8 tane 100LvL im var
quote:Orjinalden alıntı: KendinCoş! Harika bir rehber çok sağolun sayenizde bu battle olayını keşfettim ve oyunun zevkine vardım artık benim de 8 tane 100LvL im var o hacu sendemi basladın oyuna gerekszilerden tain mi oldun
quote:Orjinalden alıntı: hasan quote:Orjinalden alıntı: KendinCoş! Harika bir rehber çok sağolun sayenizde bu battle olayını keşfettim ve oyunun zevkine vardım artık benim de 8 tane 100LvL im var o hacu sendemi basladın oyuna gerekszilerden tain mi oldun Hocam knight tan iyidir, zevkli işte oynayalım
quote:Orjinalden alıntı: KendinCoş! quote:Orjinalden alıntı: hasan quote:Orjinalden alıntı: KendinCoş! Harika bir rehber çok sağolun sayenizde bu battle olayını keşfettim ve oyunun zevkine vardım artık benim de 8 tane 100LvL im var o hacu sendemi basladın oyuna gerekszilerden tain mi oldun Hocam knight tan iyidir, zevkli işte oynayalım
Bişey sorucam.Rozetler tamam benim de d/s/m ve yüksek levelli yaratıkların haritada çıkması için yapmam gereken tek şey aramak mı?
quote:Orjinalden alıntı: KendinCoş! Bişey sorucam.Rozetler tamam benim de d/s/m ve yüksek levelli yaratıkların haritada çıkması için yapmam gereken tek şey aramak mı? evet