ben siteye login olamıyorum kayıt oldum ama 404 not found diyor
geçer aga o geçer mreak etme
bravo
MUHTEŞEM
arkadaşlar hangi pokemona lugi yi werirsiniz
efsane bulman için bütün rozetleri alıp en alttaki adamları yenmen lazım
filmde mew mi yenmişti mewtwo mu
yaw arkadaslar bu oyun nasıl bişi kayıt oldum bi elimde balbasar war baska pokem yok pokemon alıormuyuz napiorus bide poke leri nasıl güçlendiricem lutfen biri cevap atsın??????????
yoksa kafamı parcalaycam:=)
arkadaşlar nolur poke mi geliştirdim ama baska poke nasıl alıcam bilmiorum biraz bilgi lutfen...
arkadaslar haritadaki pokeleri alabiliomuşuz buldum bi sorum daha oplcak bu ghostly ler daha guclu dimi.. normalden dark dan fln....
bana da bi tane ghosly cıktı ama ne farkı var bilmiyorum.
Arkadaslar bende oyunda yeniyim.Bilgi almak istiyorum.shadow_boys10@hotmail.com eklermisiniz. bide sorum olacak:nasıl puan alıcam ???
Arkadaşım ben iyi bilmiyorum.Bu oyun bence bitmez.Yalnız sen bana bilgilerinden biraz yasan
Arkadaş orda bir adam var bu yüzden orda pokemon çıkıyor.Orda giriyosun istediğin pokemonu alırsın.Ama en az gücünle vurarak.Bak bulbasar ateş pokemonlarına çok vuramaz bu yüzden ateş pokemonlarını belki alabilirsin.
Arkadaşlar nasıl efsane yani zapdos gibi mewtwo gibi pokemonları nasıl buluyoruz.Birisi bana söylesin kafayı yiycem.
Arkadaşlar nasıl en sevdiğiniz pokemonun nasıl resmini koyuyorsunuz.
Arkadaşlar bu arada hepinizin kurban bayramı kutlu olsun,yıl başınızda tabi.
msj yazdıgın yerın orda tamam butonunun hemn ustunde Buraya resim koymak için tıklayın ! yazısı var ona tıkla. Ben yardım istemiştim hala bi yanıt almadım.Yardım edecek birisi olucakmı ? shadow_boys10@hotmail.com ekleyin bana yardım edin.LÜTFEN!!!
bence bu sitede biraz daha arkadaşlarımıza bilgi verilmeli
bence gastly ler niye güçlü biliyormusun çünkü o pokemon o çok vuramıyorlar bu yüzden ona güçlü diyorlar ama bazı pokemonlar ona vurabiliyor su pokemonları gibi
sende bir pokemno var değil mi bu yüzden önceden pokemonunu geliştirmeden önce bazı pokemonlar alıcaksın