Şimdi Ara

#### POKEMON CRATER REHBERİ(RESİMLİ ANLATIM) ### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
1
Favori
631.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trainer mesela ne yani senin trainerin ne

#### POKEMON CRATER REHBERİ(RESİMLİ ANLATIM) ###
  • Arkadaşlar ben trainer yapamıyorum soryy falan yazıyor bende nasıl olacak
    (mozilla kullanıyorum)

arkadaşlar bugün tekni bir problem var herhal bende açılmıyor..
  • çook güzel ellerine sğlık
  • süpersin

çok yararlı paylaşım bu arada arkadaslar pokemon düzeldi login olunuo
  • Düşük Seviye
    SoneriC »» Düşük seviye fire, ice, flying, bug, poison, rock pokemonlar için//fire, flying ultra, geri kalan super etkili
    jhoelroma »» Düşük seviye ground, fighting ve water pokemonlar için//ground-fighting ultra water super etkili
    jhoelroma02 »» Düşük seviye rock, fire, flying ve ice pokemonlar için//rock ultra diğerleri super etkili
    shark8535 »» Düşük seviye dark, ghost ve bug pokemonlar için//hepsi super//ghost pokemonlara vuruşlar etkisiz
    shark853585 »» Düşük seviye grass ve water pokemonlar için//super etkili
    ttkai »» Düşük seviye grass ve electric pokemonlar için//super etkili
    trainlowbugshere »» Düşük seviye bug, fire, flying, poison, ghost, dark ve ice pokemonlar için//bug ultra diğerleri super etkili
    lowicetrainer »» Düşük seviye ice pokemonlar için//ultra etkili
    poisontrainer1549 »» Düşük seviye psychic pokemonlar için//super etkili
    Rare_Swampert »» Düşük seviye grass pokemonlar (1 tane 100lük)//ultra etkili//vuruşlar az etkili
    SolidWing »» Düşük seviye water ve ice pokemonlar için (hepsi 50 level+2 dark poke var) //2side ultra etkili
    trainlowleveldarkhere »» Düşük seviye dark pokemonlar için//super etkili

Yüksek Seviye
    electrictrainer »» Yüksek seviye elektrik pokemonlar için//ultra etkili
    fireflyingtrainer »» Yüksek seviye fire, flying ve poison pokemonlar için//fire-flying ultra poison super etkili
    icedragontrainer »» Yüksek seviye ice ve dragon pokemonlar için//ice ultra dragon super etkili
    steeltrainer »» Yüksek seviye steel pokemonlar için//super etkili
    steeltrainer2 »» Yüksek seviye steel pokemonlar için//super etkili//vuruşlar etkisiz.
    MachineUpgrade »» Yüksek seviye steel pokemonlar için//super etkili
    grasstrainer2 »» Yüksek seviye grass pokemonlar için//ultra etkili
    trainabra »» Yüksek seviye psychic pokemonlar için//super etkili
    nitrodown »» Yüksek seviye rock, water ve electric pokemonlar için//rock ultra diğerleri super etkili//vuruşlar 30hp
    trainkabuto »» Yüksek seviye rock, water ve electric pokemonlar için//rock ultra diğerleri super etkili//vuruşlar 30hp
    TornadoOfSouls »» Yüksek seviye rock, water ve electric pokemonlar için//rock ultra diğerleri super etkili
    Dusana »» Yüksek seviye ghost pokemonlar için//super etkili//vuruşlar etkisiz
    ghostrainer2.0 »» Yüksek seviye ghost pokemonlar için//super etkili//vuruşlar etkisiz
    BadSeed »» Yüksek seviye grass ve water pokemonlar için//ikiside ultra etkili
    ShiftingShadow »» Yüksek seviye Dark pokemonlar için//super etkili//vuruşlar etkisiz
    The Fighting Trainer »» Yüksek seviye Fighting pokemonlar için//ultra etkili
    magcargoinhere »» Yüksek seviye water ve ground pokemonlar için//ikiside ultra//
    Bugtraining2 »» Yüksek seviye bug pokemonlar için//ultra etkili//
    Sprouts »» Düşük seviye grass pokemonlar için (hepsi 50 level) //ultra etkili
    - For Dark Pokemon - »» Yüksek seviye Dark pokemonlar için//super etkili//vuruşlar etkisiz
    Play With Fire »» Yüksek seviye fire pokemonlar için//ultra etkili
    FistsOfFury »» Yüksek seviye Fighting pokemonlar için (bazı pokelerin ataklar değişmemiş)//ultra etkili
    flyhighbirds »» Yüksek seviye flying pokemonlar için//ultra etkili//vuruşlar etkisiz
    SandBurrows »» Yüksek seviye ground pokemonlar için//ultra etkili//vuruşlar etkisiz
    TrainEevee »» Yüksek seviye normal pokemonlar için//(ancient ile) ultra etkili//vuruşlar etkisiz
    - For Water Pokemon - »» Yüksek seviye water pokemonlar için//ultra etkili
    trainchikorita »» Yüksek seviye grass pokemonlar için (2 shiny poke var)//ultra etkili

• Beyler ben Battle Any Member şeçeneğine giriyorum ve tranier ismi yazıyorum ve bu hatayı veriyor :
    "There was an error with your request. - 2" böyle diyor yardım ederseniz sevinirim
  • ELLERİNE SAĞLIK SAGOL
  • abi ya bişey önerebilir misiniz bende bütün trainerler 10 dan yukarı vermiyor veren olursa haber versin
  • kıller doğru diyosun ama walla şakaların çok komik walla bak
  • Beyler sitede sorunmu war yoksa sorun bendemı pokemon yakalanmıyor poke topu kullanıyorum fakat eror verıo!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xensus -- 5 Aralık 2006; 17:42:23 >
  • [code][/code]merhaba arkadaşlar adım ilhami onay bu forum sitesine yeni katıldımfakat pokemoncrater e çok önceden başladım abilerim büyüklerim türk milletim efsane pokemonlar yakalaya bilmek içi elitaları yendim ama neden bana efsane az çıkıyo?

LÜTFEN CEVAPLAYALIM

İFADELERİ FAZLAMI YAPTIM?

• abi ben foruma yeni katıldım pokemoncrater i önceden oynuyodum fakat bu kadar iyi bilmiyordum.abi ben elita ları daa yendim neden bana efsaneler kısıtlı çıkıyo hemde bana daha efsane çıkmadı hepsini trade den aldım

POKE NİCK=i l o(boşluklar var)

• ve abilerim sizler bilirsiniz frenzy plant saldırısı hangi pokemonda ver hangi pokemonda olduğunu bilmiyorum da

• ve abilerim sizler bilirsiniz frenzy plant saldırısı hangi pokemonda var?

poke nick =i l o (boşluklsr var)

• ya beyler sız pokemon yakalayabılıormusunuz ben yakalayamıorum poke topunu kullanıorum eror verıo sayfa acılmıo eror code felan yazıo lutfen yardımcı olun!!!
  • ELLERİNE SAĞLIK GARDAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANLIZ-KURT -- 6 Aralık 2006; 20:01:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Xensus

ya beyler sız pokemon yakalayabılıormusunuz ben yakalayamıorum poke topunu kullanıorum eror verıo sayfa acılmıo eror code felan yazıo lutfen yardımcı olun!!!

BAK ŞİNDİ BEN SANA YARDIMCI OLIYIM O HERKESTE ÇIKAN Bİ SORUN YANİ TÜM ÜYELERDE ÇIKAN Bİ SORUN GİDER SONRA TAMAMMI SEN OYNAMANA BAK HADİ SANA İYİ ŞANSLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANLIZ-KURT -- 6 Aralık 2006; 20:04:27 >

• ben gerçekten söleyim ben tüm rozetleri alır almaz efsane avına çıktım ama bulamıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koskun -- 6 Aralık 2006; 21:15:57 >

• sorun duzeldı sonunda poke avına dwm :D ya bide bu trade olayını anlamadım ben mıllet trade yapıo ben onları nasıl alcam adamlardan bide bu tranier kart yaptım kendıme ama nasıl tranier olucam bılmıom HELP!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: koskun

ben gerçekten söleyim ben tüm rozetleri alır almaz efsane avına çıktım ama bulamıom

ahhhh ahhhh ahhhh ahhhhh ben de tüm rozetler olcaktı da ben de çıkçaktım efsanevi pokemon avına ama neyse 4 tane alacak rozet kaldı

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.