yaaa arkadaşlar şu tarihde bi sorun mu var 26 KASIM 2006 diyo ama biz 25 Kasım dayız
quote:
Orjinalden alıntı: pokemon_crazy
iyileri yapakla nick ne ?
selam
masa usstunde Nick Üretici
quote:
7 pokemonun olmadan trade olmaz
saol kafayı yiodum trade yapamıyorum diye
Beyler teamden istemediğimiz bir pokemonu çıkartıp teamde olmayan başka bi pokemonu yerine alamıyomuyuz, oluyosa nası yapılyor anlatırsanız sevinirim...
Mc_holigan
abi bence önüne çıkan herşeyi alma abi yani az çok biliyosundur iyiyi kötüyü !!! yaparsın kolay iş bu ilerle yüksek levelleri al
beyler konumuz pokemon crater ama ben çözemiyorum counter-strike 1.6 non steam varya IP adresleri lazım da yapamadım abi ya bana bi ulaşın yaw
çok iyi gidiyorum pokemon craterda
benim favoriler new,newtwo,charizart,gengar
GENGARSIZ OLMAZZZZZZZZZZ
jacch bu sitede tanıyan varmı bilmiyom ama ben onla aynı apartmanda oturuyom
By_Pokemoncu neyi hafife alma bee onu mübarek 80 level herhangi bir pokemonlada yenersin baksana göbeğine pokemonun uçamaz bile o
beyler o yıldızları nasıl alıyoruz ya ben yeni üye oldum daha erim ama baya ilerlemişsiniz siz onbaşı falan
çok güzel olmuşta ordakilerin bazıları yanlış
arkadaşlar ben bu oyunu yazın oynamıştım dereceye girmiştim zamanında herneyse elimde 20 ye yakın lvl 100 pokemonlar var newtwo mew charizard falan filan isteyen olursa oyunda bana pm atsın hemen karşılıksız vereyim :) oyundaki nickim onurdag89
ama ben bu oyunu bayadır oynamadığım için bu pokemonlar işe yaramayabilir aöyleyse aman dalga geçmeyin
BEYLER ACİL DUYURU pokemon kapandı eror veriyor mu herkese acaba koca pokemoncrater için affedilemez bir şey bu beyler olmamalı
ozur abi pokemonlarını bana ihtiyacın yoksa verebilirmisin