çok teşekkür ederim ben oyunu oynamıyorum ama çok uğraş vermişsin tebrik ederim emeğe saygı
quote:
Orjinalden alıntı: hungu_bungu
çok teşekkür ederim ben oyunu oynamıyorum ama çok uğraş vermişsin tebrik ederim emeğe saygı
quote:
Orjinalden alıntı: hasan
quote:
Orjinalden alıntı: hungu_bungu
poke topunu nasıl alıcaz elımde kalmadı ve gunlerdır satın alınan yerde yok
quote:
Orjinalden alıntı: GooSe
poke topunu nasıl alıcaz elımde kalmadı ve gunlerdır satın alınan yerde yok
alınan yer varya orda 0 yazıoya sen orda kaç tane alcanı sec sonra assagıda seceneğe tıkla
abi resimli anlatım diyorya ben çok güldüm ama güzel olmuş(ben bunu forumdan atılmak için yamdadım)bi de pokemon kopyalamak da ne
quote:
Orjinalden alıntı: anndzone
abi resimli anlatım diyorya ben çok güldüm ama güzel olmuş(ben bunu forumdan atılmak için yamdadım)bi de pokemon kopyalamak da ne
nie komikki
quote:
Orjinalden alıntı: anndzone
güzel olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: XXxxFeneriumxxXX
güzel olmuş
Arkadaşlar yaw ben pokemonumu nasıl deiştiririm 8 tane var bir satabiliorum bir dieriyle malesef deiştiremiorum nası deiştiriceim hakkında bilgi verirmisiniz lütfen şimdiden teşekkür
sizce en iyi efsane poke hangisi
4 char ne demek ben yeni başladım da bana yardım edin lütfen
herpokemonu yakalama lazm olanı yakala
ya bn yeni basladım simdi pokemon nası yakalıcas onu soylersenz bi de level nası atlıcak pokemon
Shiny Groudon nerde cıkıyoo
quote:
Orjinalden alıntı: _x-lion_
Shiny Groudon nerde cıkıyoo
kasayı yan yatır kendiliğinden çıkıyor
bana ole çıktı
Sİz buna güzel mi diyonuz Süper ötesi olmuş yenilerin işine baya yarıyacak emeğe saygı ==> Bu resmi hiçç sevmiyom