yaw bna cevap were yok mu yaaaa bn dsmg türlerinden canavar arıyorum olan sölesin çok ii takaslar yapabiliriz.
xlhsnlx en iyi server www1 değil , siz galiba eskilerde kaldınız şimdi beta var alpha var epsilon var ohoooooooooo,,,,,,,,ha bide aws , magby varsa slowpokeyle takas edebilirim yani ateşe su veya efsanevi canarvarın varsa değiştirebiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: Magmortar
xlhsnlx en iyi server www1 değil , siz galiba eskilerde kaldınız şimdi beta var alpha var epsilon var ohoooooooooo,,,,,,,,ha bide aws , magby varsa slowpokeyle takas edebilirim yani ateşe su veya efsanevi canarvarın varsa değiştirebiliriz
Konunun açılma tarihine baksana.
O zamanlar en iyi server www1 ' di.
Yaaaaav Magbysi olan takas edermi takas yolu Your Account dan sonra trade pokemon kankiko diye arasın kişi aramadan lütfen çok ihtiyacım var magby yeözellikle dark veya metalic olursa sevinirim eğer ikiside olursa daha çok sevinirim ha bide hasan abi Dark balbasaurunu trade yapacakmışsın bana versene benim poke nickim: kankiko
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav okumadınmı o kadar şeyi boşunamı yazdı yaaaaaaaaaav uyutulduysa ayıltır allah allah
Tradenizi bu konu altında değil de yeni konu açarak yaparsanız daha iyi olur.
o zmn kimse cevap yazmıo magby bi sürü wr magmarda bi sürü dark da wr
Hadi aws cevap ver hadi bu arada awsı kıskanmayın pls
arkadaşlar kim benle degismek ister
arkadaşlar efsane pokeler nerden çıkıyor
Cubone ney bu arada 9 levellik trapinchim var ediz gs
trapinchim var ama trade yapamıyorum çünkü tuşuna basma izni yok ediz gs bu arada
Balbasaur Magby Poochyena xatu veya natu istiyorum
ediz gsye
onun yerine (trapinch) slowpoke ve gastly versem olmazmı
PM de istediklerimi yazdım
ya anlatım süper ama bi kaç hata var mesela türünün en iyi pokelerinde bazı hatalar var
ya arkadaşlar
44 lvl 23 lvl 29 lvl 27 lvl
takımım war yenı başladım da bu evrim olayı nasıl olcak anlatırmısınız ya ??? bide yuksek lvl canavarlar yakalamak ıstıyorum nasıl olcak o iş ???
arkadaşlar konuyla ilgili değil ama ben bir team kurdum 4ever diye bi bakarsanız sevinirim.Üye olabilirsiniz isteyen herkes katılabilir.Adım Muhammed
ya bısı sorcam elımde dandık bı pokemon war 25 lvl mı ne onu nasıl kaldırabılıım ıstemıyorum ya yardımcı olursanız..
quote:
Orjinalden alıntı: Romood
ya bısı sorcam elımde dandık bı pokemon war 25 lvl mı ne onu nasıl kaldırabılıım ıstemıyorum ya yardımcı olursanız..
Pokémonu atmak için en az 7 pokémonun olması lazım. Eğer en az 7 pokén varsa atmak istediğin pokéyi teamdaysa teamdan çıkar. View All Your Pokémon'a gel. Atmak istediğin pokénin karşısındaki " Release " yazısına tıkla.