Şimdi Ara

#### POKEMON CRATER REHBERİ(RESİMLİ ANLATIM) ### (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
1
Favori
631.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide yuksek lvl canavar yakalamak ıcın ne yapmak lazım illa kucuk lvl yakalayıp kasmak mı lazım ya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romood

bide yuksek lvl canavar yakalamak ıcın ne yapmak lazım illa kucuk lvl yakalayıp kasmak mı lazım ya ?

Evet.

Haritada Efsaneler Dışında Bütün Pokémonlar 8-15 lvl arası çıkar ve kendin kasmak zorundasın.

Not:Efsanelerde Tüm GYM'leri yenince çıkıyor.
  • ya benım 6+2 pokem war 2 poke trade kısmında mı ne duruyor anlamadım hıc bı pokemın karşısında release yazmıyor atmam için nasıl yapcam ya kurtulmak ıstıyorum o pokemden

72
    32
    32
    22
    21

bıde 26 lvl war bunu atmak ıstıyorum
  • poke takımım
    6 tane poke war

80 lvl
    41 lvl
    41 lvl
    33 lvl
    31 lvl
    31 lvl

atmak ıstıyorum bırını yanında release yazmıyor başka yakaladıklarım trade kısmına gıdıyor onları nasıl takıma alıcam yardımcı olun
  • çok neffis teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Romood

poke takımım
    6 tane poke war

80 lvl
    41 lvl
    41 lvl
    33 lvl
    31 lvl
    31 lvl

atmak ıstıyorum bırını yanında release yazmıyor başka yakaladıklarım trade kısmına gıdıyor onları nasıl takıma alıcam yardımcı olun

Arkadaşım en az 7 pokemonun olması lazım.Bu arada ben bugün başladım pokemoncratere 2 pokemon var daha...
  • Gerçekten yararlı bır topic saol
  • ya beyler en çok efsane hangi map ta çıkıyo
  • Arkadaslar yazdıgım seylere hıc cewap gelmıo ama lutfen buna bı cwp werın POKEMON CRATER ucretlımı
  • tabiki hayır nickin ne pokemoncrater de
  • Bide bazılarının ustunde sayı oluo onlar nedır?
  • senin ne
  • ya bn pokemon craterde adımı unuttumda nerden gorebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkroad_Archer -- 15 Temmuz 2007; 14:21:28 >
  • CEWAP LUTFEN ADIMI UNUTTUM:(:(
  • Tamam hepsını buldm ama pokemonları nerden buluoz bıraz yenıyımde lutwen cw werınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkroad_Archer -- 15 Temmuz 2007; 15:48:13 >
  • eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silkorad_Archer

Tamam hepsını buldm ama pokemonları nerden buluoz bıraz yenıyımde lutwen cw werınn

Haritadan.
  • cok sagol
  • beyler efsane pokemon nerden bulcazz yokk ortalarda
  • arkadaşlar ben yeni başladım bu oyunada sorum olcak.siz en ii server www1 falan demişsinizya benim karşıma hiç öle server çıkmadı www1,www2,... www1,www2, falan bana hep alpha gama beta epsilon delta gibi serverlar çıkıyor neden
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.