Şimdi Ara

#### POKEMON CRATER REHBERİ(RESİMLİ ANLATIM) ### (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
1
Favori
631.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok süper olmuş muhteşembende yeni kayıt oldum
  • xlhsnlx arkadaşımbu oyunu nereden indirip oynayacağız onu bi sölesen
  • Pardon yanlış yere cevap yazdım!
  • palkia çok süper bence sen hangi haritada buldun

• ne zaman biticek bu bakım
  • up
  • http://uploaded.to/?id=r2qbfj girin bunu yazmayı unutmuş buda özel trainer buradan girince 100 lwl pokeler felen kasıyon daha basit trainer yani oyunun içinde battle yerine o trainerleri koydum yazıyo tıklayıp giriyon
  • kes lan
  • slm beyler battleyapcak varsa gelsin pokesine (yapcakwarsa msn yi eklesin)

msn:feyyaz-bjk@hotmail.com

• up
  • bir sürü canavar 10 tene fln 100 lwllik artık canım sıkıldı yeni açıyorum
  • güzel olmuş saollllllllllll
  • sok sağ ol kanka
  • helal olsun benden mu online oynuyordum ama artık pokemon creater oynıcam ıns yardım edersınız
  • ya benimde var profile falan girmiyo sinirlerim bozuldu adamı yendim yeni pokemonun lwl ini çoğoltmak için yeniyom hata veriyo cevap verirmisiniz
  • abi ya ben pokemonu oynuyorum gym lerin hepsini yendim ama yinede efsane pokemon bulamadım bana yardımcı olurmusun kaç gündür arıyorum bitane bile bulamadım mail adresim crash_salih@hotmail.com eklersen sevinirim .
  • bende sürüsüyle efsane pokemon var adını ver göndereyim hepside yedekde 100 lwl ver ama bi şartım var bana magmateru yolla tam 50 tane olacakta
  • abi herşey ii güzelde bi hatan var tranierlar sayesinde 100 lwl olabiliyoruz
  • slm beyler 4 lv 100 var ama bana lazım olan lar bunlar balbusar pichu catarpie tododile cnydaqiul tirecko

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.