Şimdi Ara

#### POKEMON CRATER REHBERİ(RESİMLİ ANLATIM) ### (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
1
Favori
631.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benle ortak olmak isteyen pm !!!...fast...!!!
  • SİTE TEKRAR DEGİSMİS VE COK GUZEL OLMUS GELİSMİSİNİ UP LAYAN YOK MU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro_besiktaslı -- 20 Ağustos 2007; 13:56:15 >
  • bende bi charizard var ateş fıçkırıyo mübarek
  • bide pokemoncrater v.7 olmuş
  • şimdiki daha hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mu_pro

bende bi charizard var ateş fıçkırıyo mübarek

tamam fışkırsında senin nickin ne
  • ben burda kendi kendime konuşuyom birisi bişey yazsa olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 21 Ağustos 2007; 12:03:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: furi544

arkadaşlar ben pokemon a başlayalı 5 ay oldu şuan eyiticiyim ve bana o efsane dediklerinden çok çıkıyo istersen pokemonlarım a bakın batu544 yazın bakabilirsiniz burayada yazıyım lwl'ini felan Blastoise 100
    Celebi 100
    Charizard 100
    Dark Ho-oh 73
    Dark Mew 100
    Deoxys 100
    Dragonite 100
    Dratinice 100
    Dratinilic 100
    Dratinire 100
    Entei 100
    Gengar 100
    Ho-oh 80
    Mewtwo 100
    Moltres 100
    Raikou 100
    Rayquaza 100
    Regirock 100
    Sableye 100
    Shiny Entei 100
    Shiny Suicune 100
    bu kadar yardım isteyene edilir

tamam da dragonite efsane değil ki?!

• paylaştığın için tsk birde bana pokeman versene
  • Beyler Konunun Güncellenmesi Lazım Bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasin Köse

Beyler Konunun Güncellenmesi Lazım Bence

bence de dostum
  • yararlı konu emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR

yararlı konu emeğe saygı

+1
  • cok saol pokemon oynamayı orendım
  • yavvvvvvv kaç kere dedim eski kimse yoku yaaaaaaaaaaa bu arada nick : turkey_hakan
  • 8 gündür bir şey yazmıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: korhano

8 gündür bir şey yazmıyorsunuz

ben yazıyım bari ...........
  • bende yazdım tam oldu
  • ya arkadaslar bırakın yaaa pokemoncrater.com server ında exp mi yapılır savas basına 1000 exp....SİZE SU ANA KADAR COK SEYREK DUYDUUNUZ BELKİDE HİÇ DUYMADIGINIZ BİŞİ SÖLİCEM İYİ DİNLEYİN............Pokemoncrater oyunun 1.si muhterem mr.hobo nun oyuna giris tarihi 1 HAZİRAN 2007 DİR.......İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN...BU ADAM NASIL OLDU DA BU KADAR CABUK YÜKSELDİİ....GAYET BASİT TIPKI BENİM 1 HAFTADA 30.000 puan YAPTIIM GİBİ...YANİ ŞÖYLE BU MUHTEREM Bİ SERVER BULMUS USA MİRROR AİT Bİ TK SERVERI...DAHA TÜRKÇE ŞEKİLDE BU ADAMIN HER GALİBİYETİ 100 PUAN.nasıl mı gayet basit.........WWW.POKEMONCRATER1.TK serverından...[KESİNLİKLE HİLELİ Bİ SİTE DİİLDİR..SAMİMİYETİME GÜVENEBİLİRSİNİZ ZATEN BU MESAJI YAKINDA BİRCOK SERVER DA GÖRECEKSİNİZ BARİ HERKESDEN ÖNCE DAVRANIN....

• ya arkadaslar bırakın yaaa pokemoncrater.com server ında exp mi yapılır savas basına MAX. 1000 exp....SİZE SU ANA KADAR COK SEYREK DUYDUUNUZ BELKİDE HİÇ DUYMADIGINIZ BİŞİ SÖLİCEM İYİ DİNLEYİN............Pokemoncrater oyunun 1.si muhterem mr.hobo nun oyuna giris tarihi 1 HAZİRAN 2007 DİR.......İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN...BU ADAM NASIL OLDU DA BU KADAR CABUK YÜKSELDİİ....GAYET BASİT TIPKI BENİM 1 HAFTADA 30.000 puan YAPTIIM GİBİ...YANİ ŞÖYLE BU MUHTEREM Bİ SERVER BULMUS USA MİRROR AİT Bİ TK SERVERI...DAHA TÜRKÇE ŞEKİLDE BU ADAMIN HER GALİBİYETİ 100 PUAN.nasıl mı gayet basit.........WWW.POKEMONCRATER1.TK serverından.Kesinlikle pokemoncrater.com dan farkı yoktur sadece girin bi savas yapın gelen money e ve exp e bakın sonra bana tesekkür mesajı atacaksınız eminim...[KESİNLİKLE HİLELİ Bİ SİTE DİİLDİR..SAMİMİYETİME GÜVENEBİLİRSİNİZ ZATEN BU MESAJI YAKINDA BİRCOK SERVER DA GÖRECEKSİNİZ BARİ HERKESDEN ÖNCE DAVRANIN....
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.