2 pokemonum var daha baska zamn umarım!!! bgun komedıydı ben gırıom sen yoksun sen gırıon ben yokum :D
benim pokemonda nickim turkadam bi bak istersen trademe filan
yeterkı ıste akan sular durrruuurrrr :D
baktinmi
eet tbr sen bayadır oynuyormusun ıste bız yenı basladık dıe ez tabii :D ama ben bgun sabah daha dogrusu artık dun sabah oluor karar verdım sadece ıstedıgım pokelerı alcam onlarıda yazdım eskıler dıe bır topıc acmıstım gel bak sende yaz senınkı aclık gıbı geldı bana o topıce teamındekılerıde yaz bıde bu ortak oluolarya oyunda baglayıcılıgı yok dımı olesıne ortak olakmı felan dıo mıllet????
online var mi???
eleketrıkler yenıo geldı bızım mahalleye bı raıchu almak lazım zzz
al bi tane annene syle de pazar da bulursun belki!!
haıkatet len annem evde sıkılıomus su oyunu banada oret dedı :D ONA OGRETCEM aksam :d SEN BENIM dedgım forma gelsne ben orda dolasım daha cok eskı nostaljı dıe altlarda ne alaka ?
yaww arkadaşlar parayla nasıl pokemon alınıyor lütfenn yardım pleaseeeeeeeee
ya bişe sorcam bu trainer daki yaratıklar lwl100 bende lwl 62yim onları yenemiyorum
ya ben pokemonumu değiştirmek için switch e geliom hata verio neden 7 den fazla pokemonum da var hatta
ya bana yardım eden yokmu tüm gymleri yenemiyom elit dörlüsü beni öldürüo öbürlerini yeniyorum en son adamında takılıyorum sonra gymleri yenmek için gereklipokemonları buluyorum hpsi lwl8 lwl 11 sinir oldum ya esane alamıycakmıyım yenemiyorum ufffffffffffffffffffffffffffffffffff Infernape Level: 100 HP: 400
Magnemite Level: 14 HP: 56
Ghostly Milotic Level: 100 HP: 400
Poliwag Level: 8 HP: 32
Quagsire Level: 22 HP: 88
Ghostly Tentacool Level: 14 HP: 56
şu ani pokemon teamım
bana dark suicine veya dark lugia veya dark arceus werene 4 tane efsane pokemon werilir
HERKEZ BU FORUMU BIRAKTIMI ESKİDEN KONUŞTUUMUZ KİMSE YOKKİ
gengar serimle geri döndüm isteyen karşılaşalm nick turkey_hakan
quote:
Orjinalden alıntı: xshadowx
ya bana yardım eden yokmu tüm gymleri yenemiyom elit dörlüsü beni öldürüo öbürlerini yeniyorum en son adamında takılıyorum sonra gymleri yenmek için gereklipokemonları buluyorum hpsi lwl8 lwl 11 sinir oldum ya esane alamıycakmıyım yenemiyorum ufffffffffffffffffffffffffffffffffff Infernape Level: 100 HP: 400