Bildirim
Pokemon Cyrus Acılırmı Sizce ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cyrus farklı bir proje ile ilgileniyor şu aralar. Yaptığı oyunu geliştirmekle uğraştığı için PCO'ya ayıracak zamanı yok.
Bu yıl içerisinde PCO geri dönecek o kadarını söyleyebilirim. -
saolasın kardeş . Zaten varya cyrus gibi oyun yok . Pwo fılan sarmıyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: Egemert B.
Cyrus farklı bir proje ile ilgileniyor şu aralar. Yaptığı oyunu geliştirmekle uğraştığı için PCO'ya ayıracak zamanı yok.
Bu yıl içerisinde PCO geri dönecek o kadarını söyleyebilirim.
Yaz bitmeden dönerse forumca oynarız -
quote:
Orijinalden alıntı: 55voldemort55
quote:
Yaz bitmeden dönerse forumca oynarız
Hep öyle deniliyor da eski tadı vermiyor bence ilk 2006-2007 yılında çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 2008'e kadar iyiydi sonra oyuncu kaybetti. -
quote:
İnş. açılır hocam bende oynamayı çok istiyorum böyle sıkıntıdan patlasam bile devam edeceğim. Link varmı duyuru felan yapıldımı hiç? -
quote:
Orijinalden alıntı: Parshall
quote:
İnş. açılır hocam bende oynamayı çok istiyorum böyle sıkıntıdan patlasam bile devam edeceğim. Link varmı duyuru felan yapıldımı hiç?
http://piracysim.com/about-the-team/
En başta olan eleman Cyrus.
PCO kapandıktan bir kaç ay sonra bu oyunun forumundan duyuru yapıldı ama şu an konu yok orada.
Kesin olarak cevap almak istiyorsanız kendisine buradan ulaşabilirsiniz.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Parshall
quote:
İnş. açılır hocam bende oynamayı çok istiyorum böyle sıkıntıdan patlasam bile devam edeceğim. Link varmı duyuru felan yapıldımı hiç?
http://piracysim.com/about-the-team/
En başta olan eleman Cyrus.
PCO kapandıktan bir kaç ay sonra bu oyunun forumundan duyuru yapıldı ama şu an konu yok orada.
Kesin olarak cevap almak istiyorsanız kendisine buradan ulaşabilirsiniz.
Siz konuştunuzmu hocam açılacakmı tekrardan?
-
Açılacağını bildiğim için konuşmadım. -
Yaza kadar açılsa da sıkılmasam evde :(. Ptd bitmek üzere. Sonra kalcam ortalıkta :/. -
Açılırsa gerçekten harika olur. Cyrusu özledim, tabi yine oyunu sıkılıp hemen bırakmayız inş :) -
Arkadaşlar pokemon cyrusun facebook sayfasında cyrus ekibi bisiler yazmıs ama pek anlamadım.Biri aydınlatabilrmi bizi tam olarak ne yazıyo. -
Cyrus'un Pixel Piracy ile ilgilendiğini ve zamanı olmadığı için şu aralar oyunu açmayacağını söylüyor. Oyunu yeterince geliştirip zaman bulabilirse PCO'yu tekrardan yapacakmış. -
yazın açılır mı yaz bitmek üzere ve ben okula başlıyacağım bu konuda bir şey biliyor musunuz @Egemert B. -
Bildiğim kadarıyla Cyrus'un açılma ihtimali yok. Büyük oranla benzer farklı bir oyun açılacak ama.
Buyur sitesihttp://www.pokeearth.net/ -
Arkadaşlar pokemoncyrus face sayfasina girdim cyrus acilcakmis diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar pokemon cyrus facebook sayfasında mondo bırseyler yazmıs ama ben tam aayamadım sızın bır fıkrınız varmı oyun tekrar acılcakmıs gıbı geldı ama? -
quote:
Orijinalden alıntı: bartu45
arkadaslar pokemon cyrus facebook sayfasında mondo bırseyler yazmıs ama ben tam aayamadım sızın bır fıkrınız varmı oyun tekrar acılcakmıs gıbı geldı ama?
Bir kac gundur fairy tipi pokemonlari oyuna kodluyormus. Altada hala bir umut var yazmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ınsanlar baya ıstıyor acılmasını bence acmamak ıcın bır neden yok gıbı. He onların derdı belkı bagıs olmaz dıye acmıyolardır o da olabılır. -
Oyun 2 haftadır açık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X