Şimdi Ara

Pokemon Cyrus Online Anakonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
14.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pokémon Cyrus Online Yeni Msn Grubu : group1107439@groupsim.com

Pokémon Cyrus Online İndir

-Önemli Komutlar-

Komutlar oyun içindeki Chate yazılır.

-Chat Komutları-

'(tırnak) = Genel Chat'e yazar ve yazdığınızı herkes görür.Ama yazmak için Gym 2'yi yenmiş olmanız ve 35 zeny(para) sahip olmanız lazım.
    ,(virgül) = Team Rocket/Police chat yeri.Bunun için Team Rocket veya Police olmalısınız.Eğer TR iseniz sadece TR'ler, P iseniz sadece P'ler yazınızı görür.Trainerlarda mevcut bir komut değildir.
    .(nokta) = Crew chat yeri.Bunun için bir crewe girmeniz/katılmanız gerekmektedir.Yazınızı Crew üyeleri görür.

Oyundan Resimler(Spoiler yaptım Kotalılar İçin) :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 26 Mayıs 2011; 20:42:05 >

• Egemert adlı bir arkadaş diğer konuya bir mesaj yazmıştı.Ben de ona bir cevap yazma isteği duydum.Konuşmanın tamamı anlaşılsın diye başından alıntılı olarak veriyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: egemert35

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Pokémon Cyrus yenilendiği için yeniden bir rehber hazırlıcam.Sorunlarınızı buradan alıyım.

Oyunu buradan indirin.

Peki bu oyunun özelliği ne : Pokémon World Online ile karşılaştırırsak(bana göre):

• Grafikleri daha iyi.
  • Üyelik-Aktivasyon sorunu yok.
  • Lag-Kasma sorunu yok.
  • Başlangıç pokemonlarını trade etmek gibi buglar yok.
  • Kasması zor ve daha zevkli.
  • Kendinize ait crew(clan) kurabilirsiniz ve crew savaşlarına katılabilirsiniz.(DH Crewi kurarız beraber ;)
  • Job Sistemi.6-7 tane job-iş var ve herbirisinin ayrı bir özelliği var.
  • Ve bana göre en iyi özellik Police-Rocket-Trainer sistemi.İster trainer kalırsın ister Rocket veya Police olursun her birinin özelliği farklı.

Oyundan Resimler(Spoiler yaptım Kotalılar İçin) :

• Pwonun grafikleri daha iyi cyrus yavaş hareket ediliyor
  • Aktivasyon önemli bir olay olması gerekli
  • Pwoda lag düzgündü ama bu aralar kötü düzelir
  • Başlangıç pokelerini almak çok işe yarıyor
  • Zor kasılan oyun sevmem
  • Pwoda da var (Guide)
  • Job pokemon dışı bir olay
  • Son özelliğe diyecek bişeyim yok normal
  • Ayrıca member özelliği ve token pokemonları var tabi bisiklet ve surfu unutmayalım

• PWO'nun grafikleri ile Cyrus'un grafikleri birbirinden farksız.PWO'yu üstün çıkarmak için zorla söylediğini farz ediyorum.
  • Aktivasyon kesinlikle önemsizdir.PWO'da akticasyon var da ne oluyor ? Üyeler hem zaman kaybediyor hem oyunu oynayamıyor.
  • PWO'nun lagı ile ilgili bir bilgim yok.
  • Başlangıç Pokémonlarını almak saçmalıktır.Oyunun eğlencesini düşürür.
  • Zor kasılan oyunu sevmemene birşey diyemem.Senin zevkin.Bana kalır ise zor oyun daha uzun soluklu olur.Ve oynamak daha heyecan verir.
  • Guide'den kastın Guild ise Guild Wars gibi bir sistem Cyrus'ta var.
  • Pokémon dışı demişsin de kumar da Pokémon dışı.Ancak Nintendo Fire Red'e bir kumarhane açmış.Ve burada kazanılan kredilerle Pokémon alınabiliyor.Örnekler çoğaltılabilir.Pokémon dışı olayların Pokémonla bağdaştırılaması bence çok hoş.
  • TR ve Police sistemi bu tarz oyunlarda görülmüş en başarılı sistemlerden birisidir.
  • Son özelliği pek bağdaştıramadım.Member'dan kastın Donator ise Cyrus'un bu özelliği dikkat çekiyor ama çok onaylamıyorum.Token Pokémonu diye bir sistem Cyrus'ta yok.Ayrıca Bisiklet değil de bir ara arabalara falan biniliyordu Event olarak.Surf de Cyrus'da olmayan bir eklenti.
  • Ayrıca açmak istediğim bazı parantezler daha var.Oyunda her ay yapılan Auction(Açık Artırma) adı altında çok hoş bir Event var.
  • TM Sistemi oyuna enjekte edildi.
  • Pahalı olan gelişim taşları belirli Pokémonlara dağıtıldı.
  • Auction'ın dışında her an olabilecek olan değişik eventlar da mevcut.
  • Sıkça yapılan düzenlemeler oyuna olan ilgiyi de gösterir.Ek olarak Adminler/Modlar(özellikle Kurtis) son derece cana yakın.

• evet bekliyordum yeni pokemon cyrus konusu evet bende ordayım
  • Oğul Aynen öyle.Birde benim 1. maddeden kastım pwo tam olarak gameboydaki gibi yapmış.Ama Cyrusunkiler kendi yapımları ve daha hoş duruyor.Ayrıca amacım kesinlikle pwoyu kötülemek değil çünkü zaten kötü bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 30 Ocak 2011; 14:47:26 >
  • Oyuna Yeni patch geldi oyun açık :)
  • burdada hiç kasılmıyor zaten zor ilerliyorum :D bide ex gelse zorla 9 lwlim :D
  • Lugia 3. gymedeyim poke yardımı yapabilir misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QUEST butonu nerde
  • Şuan tekrardan karakter açtım Lugia_ İlk şehirde kasılabiliriz.
    Burak missionlara bakmak için buton yok sanırım.
  • bende başladımda charmander,metapot,pidgey ve bellsprout var

ad burak100000 oyundayım
  • Ben eski charla devam ediyorum:
    Rhyhorn
    Sqirtle
    Manky
    Buterfree
    Mightyena
    Kadabra
  • Hadi bende geliorum.
  • gymle nasıl savaşıcam
  • Ctrl tuşuna bas savaş başlar...
    Ve bu arada oyun bende inmiyor...
  • OYun cok yavaş ,hareket etmekte güclük cekiyorum ex gelmiyor yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lfecyd -- 30 Ocak 2011; 13:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pokémon

Ctrl tuşuna bas savaş başlar...

Forum Olarak Buna çok sevindik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Orijinalden alıntı: Pokémon

Ctrl tuşuna bas savaş başlar...

Forum Olarak Buna çok sevindik.

Beyler hepiniz eski charlari unutup yenisine mi başlıyacaksınız yoksa devam mı?

• Ya niye unutalım.Yabancılara karşı güçleniriz.Türklerin gücünü gösteririz.Eski Character'lerle oynayalım.
  • Ben yeni karakter açtım.Trade merkezine geldiğimde belki eski karakterimden alırım pokemonları.Sonra size yardım ederim en son şehire gideriz

Edit:Bu arada nicklerinizi yazın nasıl yardım etmemi bekliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 30 Ocak 2011; 14:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Ya niye unutalım.Yabancılara karşı güçleniriz.Türklerin gücünü gösteririz.Eski Character'lerle oynayalım.

Yürürken çok yavaş ilerliyor ve borckta 42 level geodude var nasıl geçelim biz?

Cyrusun kötü özellikleri:
    -Öncelikle oyun uzun süreden beri açık olduğundan bütün rakipleriniz sizden daha güçlü.
    -Önceden daha kolay kasılıp Gym'in seviyesi daha düşük olup daha çok para kazanabiliyorduk ama artık oyun zorlaştı yani önceden kolay kasan rakipleriniz güçlendi siz ise şimdi daha zor kasacaksınız.
    - Surf ,dive gibi HM'ler yok(emin değilim belki gelmiştir.)

Kıscası oyunda çok geriden başlamış oluyorsunuz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.