Yaa olmaz sen iyisin benim level 9 Charmander ve Level 8 Pidgey'im var.Bana versin.
hele şükür gym3ü de bitirdim blastoise lv40 abi zordu ama bitirdim xD
1. gym ile savaşmak için kaç lvl olmak gerekiyor bana hep grow up diyo
quote:
Orjinalden alıntı: guray13
1. gym ile savaşmak için kaç lvl olmak gerekiyor bana hep grow up diyo
Ben savaşamıyorum bile bir türlü. Adamın üstüne mi tıklanıyor ne yapılıyor savaşmak için gymde?
abi gym ile dövüşecekseniz yanına gidip "ctrl"ye basın.. olmaz ise ya quest bitirmemişsinizdir yada o kadar güçlenmemişsinizdir.
online insanlarla dövüşmek için adama tıklayıp duel'e basmanız yeterli
quote:
Orjinalden alıntı: ssj2vegeta
abi gym ile dövüşecekseniz yanına gidip "ctrl"ye basın.. olmaz ise ya quest bitirmemişsinizdir yada o kadar güçlenmemişsinizdir.
online insanlarla dövüşmek için adama tıklayıp duel'e basmanız yeterli
Ya daha ilk gymi bile yenemedim.
merak etme gbadaki gibi kolay değil gymler öncelikle shiny pokelerden oluşması ve lv fazlalığı yetiyor bizi yenmeye
sen nasıl bitiryon 3. gym yi ben bi bitiremedim
blastoise zordu ama bana saldıramadı kadabra sayesinde bitirdim işte
!!!!! sizi bilmem ama ben TR(TEAM ROCKET)e katılmayı düşünüyorum ya siz?
ben polis olcam
TR forever
fikrimi değiştirdim büyüyünce Team Rocket e katılıcam
bu arada raven jr yani gym 3 bana my pokemons are stolen dedi çok üzüldüm bunu nasıl kaldırabilirim
ya arkadaşlar biri yardım etsin bana :
üye adımı şifremi yazıyorum, bağlanıyorum. ondan sonra açılıyo ama menüden başka bişey gözükmüo işte yukarda refresh,exit,bag falan yazıyo ama oyunda karakteri göreceğim, kontrol edeceğim bölüm gri renk. başka bir şey gözükmüyo, lütfen bir yardım edin, işletm sistemim vista...
kapatıp yeniden denedinmi hiç :( bendede insanlar gözükmüyor
yardım etmediğiniz için teşekkür ederim 3. gym yendim 40 lwl charizard lar çıktı önüme
bu arada ssj2vegeta gidebiliriz ve gym 3 ü yendikten sonra gidilecek 3 yer biliyorum
ya ben pokemon yakalayamıyorum :) bag'den poke topunu seçiyorum ama öylece bekliyo yan tarafta büyük bir poke topunun içinde 10 yazıyo sonra aşşağıya iniyo, bekledikten sonra yine sıra bana geçiyo ama hiçbirşey olmamış gibi, ne yapabiliirm ? nasıl yakalanıyo bu ya :)
poke topuna tıkladıktan sonra yakalayacağin pokemona tıkla
ve bendede artık karakterler(insanlar) gözükmüyo
quote:
Orjinalden alıntı: burak100000
yardım etmediğiniz için teşekkür ederim 3. gym yendim 40 lwl charizard lar çıktı önüme
bu arada ssj2vegeta gidebiliriz ve gym 3 ü yendikten sonra gidilecek 3 yer biliyorum
Evet ya isimler yazıyor sadece...
görünmemesinin sebebi yeni patch gelmiş patcher dan yükleyin ama gözükmemesi gözükmesinden daha iyidir.