Arkadaşlar bu konu çok çok eski.Oyun bir sürü badire atlattı.Bu konudaki yönergeler size ışık tutmaz.Lugia isimli arkadaşımız konusu daha sağlıklı olacaktır.Ya dawww.pokecyrus.net adresinde gidip doğru yönergelerle oyunu oynayabilirsiniz.
bu eskı cyrus gıbı kalıtelı mı ?
of ulen of eski hesabımın adıyla sıfresını hatırlamıyorum. yenı hesap actım oynıyan varsa pm atsın
konuyu guncelleyin
link felan calismiyor
@CeFurkan : Hesabın çalınmış olabilir mi ? Yoksa kendi iradenle mi yazdın bütün bölümdeki saçmalıkları ?
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
@CeFurkan : Hesabın çalınmış olabilir mi ? Yoksa kendi iradenle mi yazdın bütün bölümdeki saçmalıkları ?
saçmalık felan yok ama kendi mesajına bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
saçmalık felan yok ama kendi mesajına bak derim
Yok 2 sene önce açılmış bir konu.Konuyu açan arkadaş yaklaşık 1,5 senedir forumda takılmıyor.Üstüne 2-3 tane yeni Ana Konu açıldı oyunla alakadar.Ve de bir sürü konu yükseltmişsiniz.Ne bileyim senin yapacağın tarzda bir iş değil gibi geldi ilk gördüğümde.
oyunu oynayan varmı hala ben yeni başlşadım türk bulmak zor
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus595
oyunu oynayan varmı hala ben yeni başlşadım türk bulmak zor
ya ben de hatırlamıyom isim şifreyi heralde girmeye girmeye silindi bende başliycam az bekleyiver
benim wortertle 17 lvl pidgey 13 lvl var yeni pokemonlar alıcam poliwag tutmam için oltayı nerden alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus595
benim wortertle 17 lvl pidgey 13 lvl var yeni pokemonlar alıcam poliwag tutmam için oltayı nerden alıcam
oltaya gerek yok
nasl tutacam peki _?
Linkler çalışmıyor kardeşim. Başka nerden indirebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: TaKaToTaKaR
Linkler çalışmıyor kardeşim. Başka nerden indirebilirim?