Şimdi Ara

##Pokemon Cyrus Online Rehber## (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
0
Favori
15.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu Casto Cave nerde görevde dio ama bi türlü bulamadım

tmm hallettim oyun güzelleşmeye başladı :D

ya bn grupdan herhangi bi pokemonu nassı atabilirim abrayı aldım hiç bi işe yaramıo onn yerine başka poke yakalıcam ama nası yababilirim

hallettim:D

ya bu pavillion gymsi nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasmindemir -- 5 Nisan 2009; 17:40:27 >
  • rocket team nerde
  • ya nolmuş bu foruma ya...
    bölme uğramayanlar deluge yüzünde uğrar olmuş
    neyse cyrus'a devam var mı yenilik?
  • arkadaşlar bana 3. gym için yardım edebilecek olan avrmı yenemedim:D
  • ssj2vegeta kardeşim ya efsane pokeler nasıl çıkıyor bütün gymleri bitirdimde
  • mherty bu oyun diğerlerine göre daha zor.Şöyle diyiyim eğer gymleri yendiysen bir crew'e katıl crew savaşlarında base'yi ele geçirirsen sana bir tane efsanevi yakalama şansı verecekler ;)
  • Ya oyunu açıyordum serveri seçiyorum ID ve Şifreyi yaziyorum.Dolduktan sonra oyun kapaniyorÖnceden kapandiktan sonra yeni sayfa açılıyordu oynuyordum
  • Furkan patch geliyor. Şu an oyun kapalı Cyrus kapattı ve yeni haritaların bugün ekleneceğini söyledi. Belki şimdi eklenecektir.
    Furkan client patche geldi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 10 Nisan 2009; 16:34:27 >
  • Evet yaw. Bi patch yaptım ben şimdi. Client pack 8 mi ne diyordu. Açılsın da oynuyalım yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superalican

Evet yaw. Bi patch yaptım ben şimdi. Client pack 8 mi ne diyordu. Açılsın da oynuyalım yaw.

Ya aman girmeyin batırdılar laglar, haritaların kötülüğü acayip kötü içine etmişler afedersiniz. Oyuna giriyorum, biraz bekliyorum bir lag oluyor mesaj yeri ekranın sol üst köşesinde. Arada giderken duruyor, geri devam ediyor. Refresh'e tıklayınca 1 adım önde oluyorum. Lag dolu oyun çok kötü olmuş...
  • Yapma yaw. Bundan önce de status'lar çok abartılmıştı ya. Bi sleeping 6-7 tur sürüyordu hiç baştan başlamadan. Şunu tam bi dengeleseler süper olacak.
  • Ha oyunun müziği değişmiş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 10 Nisan 2009; 18:10:37 >
  • Offf şu harita, laglar, crew we oyuncu isimleri...

Keşke esisi gibi kalsaymış...
  • türker msn adresini versene sana birkaç soru sorcam oyunla ilgili
  • @TÜRKER sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..yeni pokemon varsa yeter :D
    bu arada sen msn'i fazla açmıyorsun oyundayken aç ordan konuşalım :P

şu patcher yüklendiği halde versiyon 7 diyor 8 olmuyor galiba siteden inderecem download linki var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssj2vegeta -- 10 Nisan 2009; 18:43:08 >
  • http://d2cro.org/segadora/pco/

al hocam burdan indir cy engine 8'i

içindekini çıkart, oyunun ana klasörüne yapıştır
  • Bunu yükleyince çalışır mı?Şuanlik your IP banned filan diyor yeni çarimla bileDeneyelim çalışır mı acaba
    Edit:Ya verdiğin şeye tiklayinca sürüyle dosya var hepsini tek tek mi indircem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 10 Nisan 2009; 19:08:25 >
  • Ekleyin o zaman
    turker@suphikoyuncuoglulisesi.com
    Furkan açsana len msni! xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 10 Nisan 2009; 19:15:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

Bunu yükleyince çalışır mı?Şuanlik your IP banned filan diyor yeni çarimla bileDeneyelim çalışır mı acaba
    Edit:Ya verdiğin şeye tiklayinca sürüyle dosya var hepsini tek tek mi indircem?

söyledim ya. o client ve server uyumsuzluğu hatasını alıyorsan cy_engine_8 i indireceksin. Rar'ı çıkartıp harddiskteki klasöre yapıştıracaksın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.