Şimdi Ara

##Pokemon Cyrus Online Rehber## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
0
Favori
15.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orayıda biliyorumda benim hoşuma giden başka bir site vardı unuttum adresi. Hep oraya bakardım birşeyi merak ettiğimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 3 Şubat 2009; 18:40:28 >
  • yukarı!
  • Zaten çok aşağılarda değildi. Yeniler niye böyle saçmalar.
  • Pokemonlara item takma/çıkarma,,Oyunun haritası rehbere eklenmiştir..
    iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

Pokemonlara item takma/çıkarma,,Oyunun haritası rehbere eklenmiştir..
    iyi oyunlar

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 8 Şubat 2009; 15:31:26 >
  • harita ufak yazılar okun muyo

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrannical_tr -- 20 Şubat 2009; 15:28:34 >

• feyyazin MSn adresini bilen yokmu?
  • özelden veya oyundan sor
  • Kanka Rehbere

Pm Nasıl Atılır...
    Gymlerle Nasıl Savaşılır...
    Görev Nedir Nasıl Yapılır?

Gibi Şeyleride Ekle Yeni Başlıyanlar Bilmiyo Olabilir...
  • görev diyince aklıma geldi görev rehberi olsa iyi olur bende bilmiyo görev nasıl yapılıyo
  • beyler cok onemli bir soru sorcam benim wartortlem war 19 lvl ama sadece tackle skilli var baska skilli yok learn e basıyorum sarı yazmıyor skiller onun icin alamıyorum hic skill nasıl alcam yardım edin lutfen bide 30 lwl nidorinom war ona horn attack skilli ni alcam lwl 23 de acılıyordu onuda alamadım bi yardımcı olsanız
  • Açıldığı levelde alman lazım, bidaha alamazsın diye biliyorum ben...
  • ARKADAŞLAR potu nerden alabilirim bide pokemon yakalamak için top lazım.
  • mart tan (mavili bina)
  • Bir türlü yüklüyemedim hata veriyor
  • Ben bu oyunu geçen sene hatta 2007 yilinda (galiba) oynuyordum şimdi yenilenmistir galiba nasil birşey olmus cok merak ettim simdi indiriyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 7 Mart 2009; 18:41:55 >
  • bu arada 500 zeni kimden alacagımızı bi türlü bulamadım ve de pokemonları yene yene para kastım aldm bi tane pokeball hpsini 1 dusurdum bage grdm pokeball yoktu.bn fight'ın yanındaki poke tıkladım bklio ole ve de cıkıp girdim zen'im exp'im itemlerim hepsi gitmişti?yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confessor -- 29 Mart 2009; 18:52:50 >
  • ya bn charmender kullaniorm ama şöle bi sorunum var ne yazıkki şimdi charmenderın 10lvlde açılan bi skili var bn onu yanlışlıkla emberin slotuna koydum ve ember skili gitti geri getiremiorm yane pokelerle savaşırken ember kullanamiorm bi yardım edin lütfen
  • baştan başla yapçak bişey yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.