Şimdi Ara

Pokemon Diamond Tam Çözüm ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
13.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben fantinaya kadar geldim ama fantina gym sinde değil onu nasıl getiricem
  • arkadaslar surfü nerden alıcam ve psyduck ları yoldan nasıl çekicem
  • arkadaslar hadi biri yardım etsin ya pastoria city de gym lideri yok safarinin yanında galatic üyesi var konusuorm bişi olmuyo psyducklar için secret potion gerekiyo sanırırım valor lakefront dan alcam bi kız var kapıda kalmış ya bunlar alakalı şeyler ama çözemedim diamond bitiren varsa yardım edebilirmi
  • arkadaslar platinium oynuorm ama yinede sorıyım pokemon ligine gidişdeki magada şişman adam var çıkartmıyo kapıdan bütün rakipleri yendim magaradaki ne yapmalıyım
  • (BAŞLARKEN)
    Evleri;
    1|2
    3|4 olarak düşünürsek 1 numaralı eve gidin
    kapıda arkadaşınızla konuşun
    eve girin üst kata çıkın arkadaşınızla konuşun
    kuzey e gidin arkadaşınızla konuşun
    sonra batıya gidin arkadaşınızda sizi takip edicek sonra ormana girin bu sefer siz arkadaşınızı takip ediceksiniz
    Kuş(fly) pokemonları size saldırıcak 3 pokemondan birini seçmeniz lazım

(TURTWİG - CHİMCHAR - PİPLUP)
    Turtwig 18 ve 32 levelda gelişiyor bitki/toprak pokemonu (grass/ground)
    Chimchar 14 ve 36 levelda gelişiyor ateş/dövüş pokemonu (fire/fight)
    Piplup 16 ve 36 levelda gelişiyor Su/Çelik pokemonu (water/stell)

Önceki oyunlarda(fire red/leaf green, ruby/sapphire/emerald) su pokemonu seçmiştim :) ruby de azcık pişman oldum denebilir
    bu sefer chimchar yani ateş pokemonunu seçtim sonra güçsüz kuş pokemonu ile savaşıyorsunuz.Eğer benim gibi bir ateş pokemonu seçerseniz
    en yakın zamanda bir su yada bitki pokemonu yakalayın ve geliştirin çünkü ilk nişanı alırken zorlanmayın diye neyse.

(SANGDEM TOWN'A GİDERKEN)
    Doğu ya doğru yola çıkın sonra profesör ile konuşucaksınız bu pokemonları sizmi aldınız vs. dicek ve kendinizi evinizde bulucaksınız
    sonra tehlikeli bölgeye gidiin ve sonra sağa gidebildiginiz kadar sandgem town a gelin gidilcek tek yol var zaten

(SANGDEM TOWN)
    Girişte profesörün asistanı ile karşılaşıcaksınız
    o sizi prosörün lab'ına götürücek
    profösör ile konuşucaksınız size pokemonun mutlu olduğunu bu yüzden sizinle kalabiliceğini söylücek
    Şimdi twinleaf'a geri dönün ve annenizle konuşun
    tyson un annesi sizden tyson u bulup bazı itemler vermenizi isticek

(SANGDEM TOWNDAN ÇIKIŞ)
    Şimdi kuzey(Route 202) yönünden gidin
    asistan sizinle konuşucak ve 5 tane poketopu vericek bence saklayın :) yani her buldugunuzu almayın

(JUBFİLE TOWN)
    İçerde profesörün asistanı sizi karşılıcak
    asistan kız size tyson'un trainer school da olucağını ayrıca ordan birşeyler öğrenebiliceginizi söylücek
    Önce poke centerdan pokemonlarınızı iyleştirin sonra trainer school a girin
    Paketi açıcak ve içinden 2 tane town map çıkıcak :) size kendisine 1 tanenin yeticegini söylücek ve diğerinide siz alıcaksınız
    içerdeki savaşılabilicek herkesle savaşın
    çıkın sonra yukarı gidin orda bi adam sizle konuşucak 3 tane kupn getirirse item vericeğini söylüyor bu 3 kupon;

pokemartın önü(sarı şapkalı adam)

poketech company nin önü

tv binasının önü

hepsinin sorularına yes deyin sonra 3tane kuponunuz olucak gidin bunlarla o sizle konuşan adamdan itemi alın
    artık 2. ekranımız boş değil
    hesap makinemiz pokelerimizi takip edebilicegimiz bi yer falan var
    sonra şehrin batısına gidin geçişdeki adamdan (polis olan değil) old rod alın bunla balık tutabiliceksiniz
    sonra şehre geri dönün ama dönmeden önce size tavsiyem sudan bi magikarp yakalayın 20 levelda gelişiyor ve çok güçlü
    bir pokemon
    ben denedim ama yakalayamadım
    şimdi doğuya(203) gidin

sonra mağaraya giriceksiniz

girişte adamla konuşun hm6 rock smash vericek
    mağardan çıkın şehre gelin içeri girince bi adam sizi gym ye götürücek orda tyson(arkadaşınız) da var
    onla konuşun tyson size badgeyi aldıgını ama gymnin madenlere gittigini söylücek :)
    şimdi şehrin güney(aşagı)ine gidin
    en aşagı gidin mağaraya giriceksiniz
    orda gidilicek her yere gidin herkesle konuşun/savaşın sonra gym açılıcak pokemonlarınızı iyileştirip gymye gidin

(İLK NİŞAN BADGE COAL)

Bu gym yi BİTKİ veya SU pokemonu ile kolayca yenebilirsiniz bitki pokemonu olanlar razor leaf saldırısıyla tabiiki
    ateş olanlar ise bitki pokemonu yakalasın yoksa denemesinler :)
    şimdi geldiginiz yöne gitmeye çalışın şehirde (Batı) arkadaşınız sizle konuşucak

neyse şimdi jublife a gidin
    şehrin üstüne çıkın 2v2 savaş yapıcaksınız(siz pokemonun asistanı ve team galactic)
    sonra şehrin kuzey batısındaki poketech companye girin orda size başkan poketech uygulaması vericek
    memopad resim çizebilir not alabilirsiniz
    şimdi şehrin kuzeyine gidin
    mağara görceniz girin
    burda psyduck %2
    geodude %20
    zubat %78 olarak çıkıyor
    psyduck görürseniz kaçırmayın yani :)
    ben kaptım bi tane mesela :)
    böylece eksik su pokemonumda oldu :)
    takımım şuan:su, kaya, bitki, kuş
    neyse çıkınca biraz ilerledikten sonra florama town a ulaşıcaksınız

(FLORAMA TOWN)
    Şimdi şehrin dogusuna gidin eger piplup yoksa buizel yada çıkarsa SHELLOS yakalayın
    şimdi ilerleyin binanın başındaki adamla dövüşün
    florama ya geri dönün
    kuzeybatıdaki ormana girin şimdi
    ordaki 2 grunt ile savaşın
    adamla konuşun anahtar vericek sonra o büyük binalara değirmenlere dönün
    ordaki binaya girin
    herkesi yenin ve işiniz bitti
    şehre dönün, heal yapın sonra tekrar o değirmenlere doğru gidin bu sefer yukarı çıkın ormana girin
    içeri girince bi kız size burda kayboldugunu çıkışı aradığını size pokemonlarınızı her savaştan sonra iyleştiricegini söylücek
    girişten sonra,
    sağ>yukarı>sağ>aşagı>sağ>yukarı>sol>yukarı
    kaybolursanız yukarı gitmeyi unutmayın
    neyse ormandan çıkın ilerleyin...

(ENTERNA TOWN)
    ...
    ve eterna city'ye ulaştınız
    İlk baş pokemonlarınızı iyleştirin
    sonra pokemon centerın ilersindeki(>) eve girin yaşlı adamla konuşun
    Kuzey'e gidin biri size Hm01 cut u vericek bitki pokemonunuza öğretin.

şimdi önü 3 ağaçla kapalı binaya girin ordaki herkesi yenin en üstteki kadınıda çıkın sonra...
    bisikletçiye gidin satıcıyla konuşun size bedava bisiklet vericek
    sonra şehrin altına gidin(206 yolu)

şimdi en aşagı gidin size left hand mı right hand mı diye sorucak prof un yardımcısı leftdeyin
    sonra sağdaki mağaraya gidin mavi saçlı adamı görüceksiniz onu takip edin ondan sonra tek yol var zaten :)
    hearthome city ye ulaşıcaksınız

(HEARTHOME TOWN)
    orda annenizden 2 itemi alın

Sonra pokemart ın yanındaki(sağ>) pokemon fan club e girip poffin case alın
    şimdi pokemartın soluna gidin içerdeki makinanın önünde duran kızla konuşun
    orda pasta yapabilirsiniz

şimdi şehrin aşagılarına inin sarı saçlı arkadaşınız ile dövüşün
    şimdi güneydoğu ya gidin giderken 1 pokemon slotunuz boş olsun ordaki adam size(tabelanın yanındaki) pokemon yumurtası vericek

sonra amity square'ye gidin

resimde nerde olduğu gösteriliyor, eğer bulamazsınız şehrin kuzeybatısı diyelim
    buraya girmek için
    - Pikachu
    - Clefairy
    - Psyduck
    - Pachirisu
    - Happiny
    - Buneary
    - Drifloon
    bu pokemonlardan biri lazım
    neyse şimdi şehrin güneydoğusuna gidin(route 209)
    biraz ilerleyin yada resimdeki yere gelin

eğer oyunu ds'den değilde bilgisayardan oynusanız saati 6:20 ye geçin(mime.jr yakalama şansı o saatlerde %25 diğer saatler %5)
    sonra mime.jr yakalayın çok güzel pokemondur ;)
    sonra ordaki mavi yere girin en üstteki 2 yaşlı kadından cleanse tag ve hm04(strenght)i alın

(SOLACEON TOWN)
    Şimdi şehrin sağına gidin ordaki 2 evede girin içerdekilerle konuşun(çitlerden atlamanız gerekicek) biri size case vericek sanırım ne case'si oldugu sürümlere göre değişiyor
    genelde seal case bazı oyunlarda sticker case

Şimdi şehrin yukarsına route 210 yolundan gitmeye başlıyalım
    tek yol var zaten ama genede sölim ordanda route 215 e geçiceksiniz

(VEİLSTONE TOWN)
    bu şehirde önce poke center ı ve binaları gezin bence sonra bulmak sorun olabilir :)
    poke center ı bulunca heal yapın sonra gym nin önüne gelin profesör ün yardımcısıyla konuşun(savaş yok korkmayın)
    ---- ÖNEMLİ NOT:
    Bazı pokemonlar gelişmek için level değilde arkadaşlık/sevgi istiyor bunu herb yerine normal pot hatta berry kullanarak arttırabilirsiniz
    ama bi yöntem daha var
    şehrin güneybatısındaki (< şu yönde) kalan evden pokemonunuza masaj yaptırabilirsiniz Günde sadece 1 kere ve her yaptırışınızda rasgele 1 hediye item geliyor Şimdi o evin yanındaki(>) eve girin ordan coin case alın palyonço gibi giyenen adamdan :)
    şimdi kumarhaneye gidin içerde bi adam size 50 coin vericek :) ben şahsen boşa harcadım hepsini çok şanslı yada emülatörden hızı yavaşlatıp oynamak gerekiyor
    Şimdi gym ye girmemizin vakti geldi
    eğer ordaki küçük bulmacayı çözemezsiniz
    diamond için şuna:
    http://www.youtube.com/watch?v=Q7aS2EsPghs
    platinum için şuna:
    http://www.youtube.com/watch?v=rLZMWDs-OLk
    (bunlara vtunnelden bakın tabii)
    çıkınca profesörün yardımcısı size team galactic in onun bi itemini çaldıgını sölücek ona yardım etmeliyiz :D

ayrıca gym size drain punch vericek onu mr mime ye öğretin güçlensin :)
    şimdi pokemon takımınızın ilk 2 slotuna en iyi 2 pokemonunuzu koyun
    benimkiler 37 level inferno
    ve 25 lv. budev
    Şimdi şehrin kuzey batısına gidin orda 2 galactic ve yarımcıyı görüceksiniz
    Şimdi onların gittigi eve girin poketopunu alın
    bu hm02 yani fly artık şehirden şehre uçabiliceksiniz
    Şimdi fly ile hearthome ye uçun(malesef benim kuş pokemonum hiç olmadı :( yürüyerek gidecegim)
    yolda bi kadabra gördüm kaçtı elimden :( abra yakalayabildim ama
    saat 5:30 bu arada bu saate çok çıkıyo yani eğer abra isterseniz hearthome yolunda saati 5:20 falan yapıp deneyin
    ayrıca yolda kuş pokemonu yakaladım bi tane yürümem yaradı bana yani :D
    şimdi şehrin güneyine gidin(212 yolu)
    zaten tek yön var gidebilceniz ve sonunda pastroia city ye ulaşıyorsunuz

(PASTORİA TOWN)
    Şimdi şehrin girişindeki eve girin kadın ile konuşun berry vericek size
    Burda bide şehrin dümdüz üstüne çıktınız great marsh oyunu var bu diamond a özel bir safari oyunu
    *500 adım için 500$
    *30 poketopu alıcaksınız
    *bazı pokemonlar sadece burda bulunur(croagunk gibi)
    içeri girin yeşil saçlı(yada kahverengi) kadından hm05 i alın flash ın adı değişmişi bu :)
    kuş pokemonları kullanıyomuş genelde...

neyse alın o kadından hm'yi
    şimdi doğru gym ye :)
    şimdi burdada bi bulmaca var bakın önce düz gidin şimdi ortaya gelceniz
    şöle bi yol olcak
    ___
    |
    burdan < bu yöne ordaki turuncu dügmeye basın öbür dügme yeşil olcak sular gitcek ordan devam edin gym liderini görceniz bide yeşil dügme yeşil dügmeye basın sular yükselcek sonra > şu yönden gidin azcık sonra şagı sonra < şu yöne ve bi denizci bide mavi dügme görceksiniz geriside kolay zaten ben 45 level ilk gelen bitki pokemonuyla hepsini yendim ^^ bu arada yapamazsanız az kalsın unutuyodum:http://www.youtube.com/watch?v=K3sTSEU2uXs şimdi poke center ın yanındaki galactic grunt ile konuşun onu takip edin konuşun tyson gelicek(arkadaşınız yada adını ne koyduysanız) onla savaşıcaksınız neyse sürekli o adamı takip edin yakaladıkça konuşun en sonunda grand lake hotel i görüceksiniz ordaki görevliden heal yapabilirsiniz ilerde restorant görüceksiniz saatleri 17:20 ye alın girmek için :) ama gerekli bi yer değil neyse doğu ya gidin gruntla konuşun onu takip ede ede gidin savaşıcaksınzı hatta onla orda garip sarı saçlı bi adam size secret potion vericek psyduck gördünmü derse gördüm deyin şimdi veilstoneye uçun(yada gidin :)) şimdi tekrar route 215 sonra route 210 a gidin psyduckları görüceksiniz a ya basın emülatörünüzde backspace yada z olarak ayarlıdır psyducklar hareket edicek yol biraz uzun bu arada :) yanlış yolda değilsiniz merak etmeyin :D çünkü tek yol var :D burda sanırım(?) pokemart yok pokemart görmedim hiç yani gym %100 yok ama shop var ve orda nadir(rare) itemler quick, dusk, timer poketopları var orda mağaranın önünde dikilen galactic grunt görüceksiniz konuşun, savaşın kaçıcak yaşlı kadın gelicek teşekkür edicek torunun size verdigi old charm ı alıcak mağaraya girin resim gibi bişi görüceksiniz z ye basın falan resme bakın yani kadın gelicek size SURF skill ini vericek :) hearthome ye uçun 0z5xv
    gym ye girin içerde tabelarda soru var onlara dogru cevap vermelisiniz eğer ugraşmam ben bunla banane ya derseniz
    sağ, orta, sol, sağ kapılarından gidin
    soruların cevapları ise
    ilk soru: 3+5+7
    <2 ^16 >15
    cevap 15
    2. soru 12+28
    <30 ^40 >50
    cevap 40
    3. soru 3x13
    <39 ^93 >33
    cevap 39
    4. soru
    ilk soruya verdigin cevap
    <2 ^16 >15
    cevap 15

şimdi jublife a uçun
    şimdi şehrin kuzey batısına gidin deniz var orda
    neyse gidin denizden falan haritadan bulun işte CANALAVE CITY yi :D

(CANAVALE TOWN)
    pokemonlarınızı heal edin
    köprünün ortasına gelin bi adım daha atın arkadaşınız gelicek savaşıcaksınız :)

neyse gym ye girin burdada bi puzzle var ama çözümüde var tabi :) =http://www.youtube.com/watch?v=oIfsPjDg0cY

bu arada içerdeki stelixleri resmine kanıpta bitki/su pokemonuyla falan yenmeye çalışmayın bi ponyta(ateş) çok rahat yener onu

neyse gym yi yenin çıkın arkadaşınızı görüceksiniz follow me falan dicek takip edin işte :D kütüphaneye gitcek zaten
    3. kata çıkın belkide 4 tü tam hatırlamıyorum
    konuşun onlarla dışarıya kadar takip edin sonra fly ile veilstone ye uçun
    şimdi şehrin güneyine gidin
    zaten tek yol var lake valor u bulun :)
    amacınız valor cavern e gitmek
    içerde commander saturnle dövüşceniz bakmayın commander olduna çok ezik tek bi bitki pokemonuyla(level 50 miydi neydi) yendim
    verity lake e uçun şimdi(twinleaf ın yanındaki lake)
    orda profesör ü esir almışlar
    valla oyun başında bi pokemonunu esirgiyodu bizden iyi olmuş...
    işte ordada herkesi yenin falan commander mars ıda yenin
    şişko kedisi var ona dikkat çok güçlü 2 earthquake la zor devirdim
    graveler olursa süper olur
    başlangıçtaki bitki pokemonu olursa iyi olur
    çünkü graveler hem kendini yok edebiliyo karşıdakine 250 vurup
    hemde eartquake ı var
    celestic town a uçun şimdi
    şimdi mt. coronet e gidin haritada bulabilirsiniz
    işaretli değil rakat yolda gezince yazı çıkıyor
    kuzey yolundan gidin yada en iyisi haritaya bakıp 216 yolunu bulun
    o yönden gidin işte :)
    çıkınca kar yagdıgını görüceksiniz
    haritadanda faydalanarak snowpoint city ye gidin

(SNOWPOİNT TOWN)
    Bir puzzle daha :)
    onun çözümüde bu:http://www.youtube.com/watch?v=rxxyvuRyrW4
    1 dk 36 sn sine kadar çözüm var sonrasında napıyo anlamadım 1:36 ya kadar olan kısmı yapın zaten yol açılmış oluyor :)
    neyse geldiginiz yolda kapalı bi orman görmüş olmanız lazım gruntlar tarafından orası açıldı geldiniz yoldan dönün ve girin
    tyson orda
    konuşun falan kimse kalmayınca orda veilstone ye uçun
    şimdi ordaki anten bulunan dev binanın önüne gelin orda bi tane galactic ona bakıyo konuşun onla konuşurken yanlışlıkla anahtarı düşürücek alın :D
    şimdi fly ı buldugunuz yere gidin (nam-ı diğer warehouse)
    orda kapıyı açın aşagı inin ve galactic hideout dasınız
    orda gezin baya :) 3 tane skill/ability/tm ve key bulun sonra şehre dönün bu sefer büyük antenli binaya girin ordaki kapıyı anahtarınızla açın ve ordaki herkesi yenin
    içersi zor değil ama 2 tane boss var ve 3 tane pokemonu serbest bırakmanız lazım master ball ı aldıktan sonra 1 savaş daha yapıcaksınız
    bu bilgiler size yardımcı olur gerisini youtube'dan halledin :)

şimdi heathome city'ye fly yapın
    ordan mt. ile başlıyan mağaraya girin spear pillar ı bulun(youtube :D)
    orda dialgayla savaşıcaksınız master ball ile yakalayın tabiikide :)
    veilstone ye uçun
    ordan güneyden gidin sonra > şu yöne sapın(sağmıydı neydi)
    route 222 yani :D
    ve sunyshore city

(SUNYSHORE TOWN)
    Şehrin kuzeyine gidin kumsal görceniz orda bi kız var JASMINE (pokemon silver/gold dan gelme)
    Şehrin güneydoğusuna gidin orda büyük bi bina görceniz girer girmez asansörde olucaksınız yukarı çıkın adamla konuşun gym lideri sanırım o
    gym sine dönücek siz onu uyarınca
    şimdi gym ye girin önce kapıdaki adamla konuşun tabi gym de bi puzzle var
    neyse gym yi yenin

neyse şimdi jasmineyi hatırlayın ona gidin konuşun hm7 waterfall ı vericek:)
    Şimdi hmlerinizi kontrol edin
    1 cut
    2 fly
    3 surf
    4 strength
    5 defog
    6 rock smash
    7 waterfall
    8 rock climb
    hepsi tamsa yola çıkmaya hazırız
    kızın ordan yola çıkın surf ile gidin gidin gidin... en sonunda poke center ve mağara görüceksiniz
    o makara victory road
    victory road da takılırsanız:http://www.youtube.com/watch?v=0CNJ2CCW0dA
    işte öle öle derken yeniceksiniz elite four u :)
    bu arada tüm pokemonlarınız 45+ yada güçlü bi pokemonunuz 60+ değilse denemeyin bile
    ve oyun bitti hall of fame ile :)
    ŞUNU SÖYLİYEYİM EĞER BİR POKEMON HAYRANI İSENİZ ÇOK ÜPER BİR OYUN

• Bunu sen mi yazdın alıntı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Bunu sen mi yazdın alıntı mı?

%20-30 alıntı tek şehir adlarına bakmıştım
  • yorum yapacak olan yokmu
  • Hort.
    Adam o kadar yazmış bit teşekkür bile yok, teşekkür ederim.
    Victory Road'da sonlara doğru şişman bir adam kapının önünde duruyor, orayı nasıl geçiyoruz?
  • spiderman 1907 ben senin dediklerini yaptım ama senin dediğine göre benimki uymuyor . eterna city de poxemon hastanesinin yanındaki eve gidip yaşlı adamla konuştum sonra yukarıya çıktım birisi bana hm 01 cut u verdi onu da senin dediğin gibi bitki poxemonuma yükledim yukarda önü üç ağaçala kaplı bir yer var oraya git demişsin oraya da gitim bitki poxemonuma hm 01 cut u yükledim otlarda bulduğum pokkemonlarla yaptığım savaşlar da da cut diye yazıyor onu kulana biliyorum ama ağacı kırmaya çalişinca üç ağacı kıramıyorum eve de bu neden ile giremiyorum buna bir cevap verirseniz çok sevinirim hiç şüpeniz olmasın oyunum poxemon diamond lütfen cevap verin en az 3 aydır orayı geçmeye çalışıyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filimsa -- 3 Ağustos 2010; 13:39:17 >
  • Yuh yani 3 aydır geçemedin mi :-S Cut veya diğer hm leri kullanman icin nesnenin önüne gelince bir tuşa basman lazim öyle direk kendisi çalışmıyor. Uzun bir süredir oynamadığım icin bilemeyeceğim. Ayrıca Poxemon değil Pokémon doğru yazarsan sevinirim.
  • teşekkür ederim onu bir tuşa basarak kırabileceğimi biliyordum ama sorun şu o ağaçları kıramıyorum. ayrıca üstünde çızik olan e harfinin nasıl yazılacağını bilmiyorum. ama yinede iyi yaptın bilmeyenler öğrenir
  • A tuşuydu galiba ona basınca ağacı kesersin ama ağacın yanına gidip ona doğru bakman lazım. Bu arada ordaki çimen gymini bitirmeden cut hm'sini kullanamazsın. Herşey tamamsa çalışması lazım yoksa sorun sende.
  • ben eterna city deyim ağaçları kıramıyorum cut hm sini budew ime yükledim mesala karşıma bir buneary çıktığında cut hm si ile onu yenebiliyorum .ama ağaçları kıramıyorum gym lideri yerinde yok çimen gym lideri şu turuncu ve kısa saçli olan mı işte o yerinde yok ben eterna city deyim ve orda kalakaldım ayrıca oyunu nintendodan oynadığım için sorun olduğunu pek sanmam herksin dediğini teker teker yaptım ama hiçbirinin dediği olmadı bunun hakında bir bilginiz varsa lütfen söyleyin teşekkürler
  • Gidip rastgele bir ağacı kesmeye çalışmıyorsun demi? Cut ile kesilebilen ağaçların görüntüsü farklı
  • Eterna gymi aslında yerinde. Gym'e gir ve orda ağaçların arkasına saklayan 3 adam bulman lazım. Onları bulup yendikten sonra gym çıkıyor ve onuda yeneceksin. Binanın önündeki ağaçları kesemiyorsunda ne yazıyor altta onuda söyle.
  • kardeş git gym 2 yi yen ondan sonra cut hm sini kullanabilirsin ağaçları kesmek için.gym deki adamlar saklanıyor ona göre
  • arkadaşar hepinize çokkkkk teşekkürler ama hala takılıyorum hearthome city nin de gym lideri yerinde yok o gym liderini nasıl bulabileceğim hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filimsa -- 6 Ağustos 2010; 12:50:57 >
  • Hearthrome city'nin gymi fantina'yı mı diyorsun?
    Sen rehberini oku bi bak fantina 5. olarak karşına çıkıyor sen alttan devam ediceksin yoluna.
  • fantina yı yendim bile de defog falan ne işe yarıo
    ne işe yarıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filimsa -- 13 Ağustos 2010; 15:54:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.