Şimdi Ara

Pokemon Diamond Tam Çözüm ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
13.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onlinedragon

evet hallettim bisikletçi vardı orda onu kurtardım işte bana sonra bisiklet verdi yendim team galactici ama galiba bu sefer çözümü buldum bu gymnin sırası 5. idi dimi benim profilde ben sadece 2 tane rozet almışım ama ben yendim onları nasıl oldu anlamadım diğer 2 tanesini de almadan o yukarı çıkaran şey beni bırakmaz
    sen bana yenilcek gym liderlerini yazar mısın yanı şehir sırası ile atıyorum 1)jublife city 2)eterna city ... yani salladım şehir ismi şeklinde yazsan ben onları öyle yapsam olur mu?

Senin sorununun çözümünü %99 buldumBen Platinum oynadığım için senin sorununu anlamamışımSenin yenmen gereken 2 gym daha var doğruBirincisi veilstone city de ikincisi pastoria city deSonra da artık hearthome city'e gidip 5. badge'ni alabilirsinBu arada azcık ingilizcen varsa sana oyunun detaylı,resimli tam çözümünü de PM den atabilirim

• evet lise 2. sınıfa geçtim ingilizcem yerinde diyebilirim çözümünü atabilirsin bu arada gerçekten doğru ise çok saol DOSTUM
    son sorum olcak ben şimdi bu diamondu kapatırsam platinum oynamayı düşünüyom o da diamond ile görevleri ve herşeyi aynı mı yani aynı versiyon mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 16 Ağustos 2010; 19:56:13 >
  • Banada atar mısın ingilizce tam çözümünü?
    Not: Bu klavuz plantinum'da da geçer mi?
  • İkinize de PM attım,umarım yardımcı olur.

PoKeBuRn:Sana saten Platinum rehberini attım.Ben de oyunumu bu rehber sayesinde bitirdim

onlinedragon:Platinum Diamond'a göre daha zor.Ayrıca Team Galactic'in önemi daha fazla arttırılmış,Giratina'nın önemi daha fazla arttırılmış,GYMleri yeniden düzenlenmiş,hikaye biraz daha farklılaşmış,Yeni bir Disortion Worl adında map gelmiş ve battle frontier yenilenmiş hali gibi yeni özellikler de var

Eğer çözüm hakkında başka sorunuz varsa söyleyin cevapliyim

• Şimdi Diamond'ta 149 tane pokemon var. Ben bunların hepsini gördüm ve pokedexim bu yüzden 149. Prof. Rowan'a gittiğim zaman : 'You've spotted 149 Pokemon in Sinnoh... You're not far from seeing every Pokemon there is to see in Sinnoh!' diyor. Zaten 149 pokemon var hepsini tamamlamışım ama vermiyor şu natinoaldexi yardımcı olabilir misin? İstersen kayıtlı dosyayıda veririm sen bakarsın.
  • ya ingilizce çözümünde demiş ki route 210 substitutions yazmış bu ne oluyor sonra orda method insertion,radar felan var ne oluyor bunlar
  • quote:

ya ingilizce çözümünde demiş ki route 210 substitutions yazmış bu ne oluyor sonra orda method insertion,radar felan var ne oluyor bunlar

Radar gine dediğim gibi ekranın alt kısmındaki saate eklenen bir mod, o insertion da lite ve DS için özel bişey
  • fly hm sini nerede bulabilirim
  • p gym liderini de yendim şimdi ne yapmam gerekiyor en kısa zamanda çözüm verirseniz çok sezinirim bu kadar ilerledikte sonra bırakmak istemem şu anda tek umudum sizin bana çevap yazmanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filimsa -- 17 Ağustos 2010; 20:56:45 >
  • ya ben şimdi solaceon city deki kadına budew pokemonumu verdim 12 level idi o zaman geri aldığımda 16 level şu anda 20 level oldu hala roselia olmadı kaç levelde roselia olcak acaba 2. sorum da ben yumurta almıştım hearthome citydeki bir adamdan sonra bu yumurta çatlamadan ben onu bilgisayardaki box1 e attım yani sorum hani 149 pokemon varya bu yumurtadan da togepi çıkıo ne yumurtanın çatlamasını bekliyimmi yani bildiğim kadarıyla 149 pokemonun hepsini görmeden prof rowan sana bişey vermiomuş ismini hatırlamıom şimdi tekrar 6lı takıma alsam yumurta çatlar mı
  • duyduğum kadarı ile 150 pokemon var (belki 1 pokemon falan içinde katmak gerekir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filimsa -- 25 Ağustos 2010; 18:06:10 >
  • quote:

ya ben şimdi solaceon city deki kadına budew pokemonumu verdim 12 level idi o zaman geri aldığımda 16 level şu anda 20 level oldu hala roselia olmadı kaç levelde roselia olcak acaba 2. sorum da ben yumurta almıştım hearthome citydeki bir adamdan sonra bu yumurta çatlamadan ben onu bilgisayardaki box1 e attım yani sorum hani 149 pokemon varya bu yumurtadan da togepi çıkıo ne yumurtanın çatlamasını bekliyimmi yani bildiğim kadarıyla 149 pokemonun hepsini görmeden prof rowan sana bişey vermiomuş ismini hatırlamıom şimdi tekrar 6lı takıma alsam yumurta çatlar mı

1.sorun:Roselia'ya sevgi ile dönüşürTakımının sürekli 1. sırasında tut,sürekli diğer pokemonlarla dövüştür bir de dövüş gymsinin bulunduğu şehirde en altta sevgi arttıran kadın var,gün aşırı ona git
    2.sorun:6lı takımına al ve bolca bisikletle,ayakkabılarınla yürü, en sonunda çatlıyacaktır

@Filimsa:Fly HMsini Galactic Warehouse'dan bulabilirsinÖbür sorunu anlıyamadım

• galactic warehause neresi görünüşünü tarif eder misin aslında ben fly hm sini aldım aslında sorunun o olduğunu pek söyleyemem kar yağan yerdeki sarı saçlı falan adını kendim koyduğum kişiyle konuştum antenlı binadaki adam bişi düşürdü aldım sorun o andan başladı fly hmsini nerede bulabilirim diye sormamın nedeni spiderman1907 diye biri bişi yazmış benim geçtiim yerden sonra fly hmsini yani senin dediğin gibi galactic warehause yani ben kısaca fly hmssini nerdde bulabilirim diye yazdım lütfen bana bir bilgin verin
  • ya benim bilgisayardan mı anlamadım ya ben şimdi pokemon centerin içindeki bilgisayardan 6 lı pokemonu değiştircem yumurta çatladı ponytayı 6lı takıma alcam ama deposit pokemon diyorum yumurtadan happıny çıktı happıny ye gelip store diyorum sonra sıralı kutular çıkıo ondan sonra oyun donuo müzik çalıo ama görüntü donuo bir sorun bilgisayarda mı emulatörde mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: filimsa

galactic warehause neresi görünüşünü tarif eder misin aslında ben fly hm sini aldım aslında sorunun o olduğunu pek söyleyemem kar yağan yerdeki sarı saçlı falan adını kendim koyduğum kişiyle konuştum antenlı binadaki adam bişi düşürdü aldım sorun o andan başladı fly hmsini nerede bulabilirim diye sormamın nedeni spiderman1907 diye biri bişi yazmış benim geçtiim yerden sonra fly hmsini yani senin dediğin gibi galactic warehause yani ben kısaca fly hmssini nerdde bulabilirim diye yazdım lütfen bana bir bilgin verin

O kadar heycanlanma tamam söylüyorumVeilstone City'deki girişte Galactic Warehouse

@Onlinedragon:Benim hiç emularla falan ilgim yok o yüzden cevapliyamicam ama sakın pontya'yı altılı takımına alma

• galactic warehause yi buldum kapının birini çip aşşağı
    indim ama başka kapı daha wardı onları açamadım ordakı kabıdan çevrili biyer var aşşağı katım ortasnda onun dışında da başka işinde anahtar olan poketop yok aşağı kattaki kapıdan içeri nasıl girebiirim
  • noldu ki sonuçta pokemon liginde bitki pokemonu olmucak mı bitkinin zayıf noktası ateş diye ponytayı geliştirmeyi planlyom ama sen oyunu bitirmişsin bir bildiğin vardır heralde almamaya çalışırım
  • quote:

noldu ki sonuçta pokemon liginde bitki pokemonu olmucak mı bitkinin zayıf noktası ateş diye ponytayı geliştirmeyi planlyom ama sen oyunu bitirmişsin bir bildiğin vardır heralde almamaya çalışırım

Hayır yani tamam alda pontya kadar ezik ateş pokesi zor bulunur o yüzdenZaten çimen de şampiyon'daki çimen dışında pokemon liginde yok.Onun yerine uçan,psişik yada bir buz pokesi alabilirsin

Filimsa senin sorunu anlıyamadım

• kardeş sana bişey sorcam internette video izliyom adam bagon yakalıcak yazdım youtube ye pokemon diamond bagon diye adam yakalıcak gidio route 210 a giriyo çime beklio sonra çimde kıpırtı oluo oraya gidio sonra karşısına shiny bagon çıkıo bende aynısını yapıyorum olmuo sen bilio musun bagon nasıl yakalanıo
    birde diğer pokemonları da pokeradar ile yakalayorlarmış pokeradar istenilen pokemonun yerini buluyomuş onu nasıl bulabilirim pokeradarı yani onunlar bagon yakalayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 23 Ağustos 2010; 20:00:55 >
  • dedim ki defog ne işe yarıyo ayrıca spiderman diye birisinin yazdığına göre şöleymiş (bende uxie mesprit ve azelf i serbes bıraktıktan sonra anlattıngına göre ve serbest braktıktan sonra hepsi birden oradan kayboldu)mt ile baslayan mağaraya gidecekmişim orda team galacticin kişileri varmış (doru söylüya galiba o zamana kadarorda bir team galactic kişileri yoktu şimdi bir tane var )dialgayla savaşıcakmışım ama nereye doğru gitmek gerektiği hakkımda bir bilgi vermemiş onu sormak istiyodum bana anlatırmısın diye
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.