Şimdi Ara

Pokemon Diamond Tam Çözüm ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
13.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reklama mı giriyor bilmiyorum giriyorsa çok özür dilerim youtubeye girmek için googleye ktunnel yaz ilk çıkana tıkla biraz aşağı in orda youtubenin adresi var yanındakine tıkla youtubeye girersin ama bak yine söylüyorum eğer azelf mesprit ve uxie yi kurtarmadıysan dialgayı yakalayamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 29 Ağustos 2010; 15:13:24 >
  • kurtardım ama hep opsssssss yazıyo her dakika saat ve gün sen anlat geçtiysen lütfen sonsuza kadar o bölümde kalmak istemiyorum
  • nerde opsss nerde yazıyor biraz daha açıklar mısın anlamadım ne demek istediğini
  • ekranda opppppps diye bişi yazıyo hani bazı bilgisayarların açamadığı zaman ekranda yazıyo belki seninkinde yazmıyo olabilir direk geçiyosundur videoyu izlediysen bana da anlat da geçiyim
  • ya şimdi orda donmuyordur sen şimdi emulatörü aç options-->emulatıon options a tıkla sol üstteki ilk ayarı %10 yap tamam de emulator biraz daha hızlanır tabi press A tuşu diye geçen tuş varya artık bilmem sende X mi Z mi ona arada sırada bas sonra dialganın yanına gidersin olmadı sen bana save dosyasını at ben yapıyım
  • optins tıklalarım %10 yaparım nintendo dan bahsetiğinden eminsin demi yanlış tuşa basmayım
  • bir dakka sen oyunu bilgisayardan oynamıyor musun bilgisayardan oynuyorsan %10 yapabilirsin çünkü ben %10 ile oynuyorum sadece emulatoru hızlandırıyor güvenmezsen save dosyasını yada o pokemon dosyasını emulatoru ile yedekle sorun çıkarsa yedeklediğin dosyayla devam edersin ki sorun çıkmazya neyse
  • ne demek istediğini anlamıyorum save dosyesı ne demek onu bile bilmiyorum ben sana şunu demek istedim videoyu izlemeyi başardıysan nereye gitmem gerektiğini bana anlat demek istediğini anlamadım sadece nereye gitmem gerektiğini söyle save dosyasının anlamını bile bilmiyorum o benim için çok karışık birşey sadece nasıl geçicemi anlat
  • bi cevap verin 2 haftadır bekliyom
  • http://pokedream.com/games/diamondpearl/walkthrough/

filimsa,sol taraftaki menüden takıldığın yeri bul.oynamadığım için kendin bulmak zorundasın ama çeviremediğin bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım
  • ya ballrry sana bir şey sorcam ben şimdi pokemon diamondu bitirdim ama 150 tane pokemonu göremedim sonra arceusu yakalamaya çalıştım azure fluteyi nasıl alcağımı netteki videodan öğrendim ancak ben oraya gittiğimde öyle bir adam yok sonra dedim bare hile ile yapayım bendeki nogba 2.6 netteki videolarda izlediğimde adamların ki nogba 2.5 onu da indirdim ama bir resim çıkıo gerisi yok nasıl çalıştırcam nogba 2.5 ile pokemon diamondu resminide atayım şöyle bir yazı çıkıo nasıl düzeltceğimi sölersen iyi olur
    http://img375.imageshack.us/img375/7082/adsw.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 4 Eylül 2010; 18:49:36 >
  • kusra bakma kardeş,dediğim gibi oynamadım d/p'yi,hiçbir fikrim yok.ama azure flute'yi hangi şehirde aldığını bilirsen soldaki menüden o şehri bulup oraya tıklayabilirsin.ama resimde şu yazıyor(çeviremediysen):

Data(bilgi verileri,oyunun kendisi bir nevi) okunamadı.

Lütfen oyunu(ya da komple aleti) kapatın,sonra silin,ardından da Ds Game Card'ı takın.

Emulatörden oynuyorsan,kısacası bazı hatalar var lütfen düzeltin
  • ya kardeş peki bildiğin var mı pokemon diamond oynayan bare ona sorayım yani bende nogba 2.6 var onad kodlar çalışmıyor adamlar nogba 2.5 ile hileyi aftif ediyorlar ben bir türlü yapamadım birde burda konu açmayı denedim ama burda konu aç diye bir başlık bulamadım nasıl konu açcam belki öyle yardım ederler
  • 2 kız var yenemiyom oları yenemezzsem dialganın yolunu açmazlar bana3 pokemon tsiye eder misin
  • ya ben vitory roadta takıldım yardım ederseniz sevinirim
  • ne yalan söylim kardeş en son senle konuştuktan hemen sonra oyunu kapattım unuttum onları ama sen ilk pokemonun sonra luxray ve kadabrayı al onlar işini görür yenersin onları sonra dialgayı yakalarsın
    victory roadıda internetten videosunu izle yaparsın
  • waterwall ile şelale gibi bişeyden çikiyorsun ya yukarı victory roadı da geçdikten sonra uçları sivri olan bina gibi birşey çıkıyor karşına işde ben onun içinde karşına çıkan 3 adamı bir türlü yenemedim.rosalia 67 lvl infernape 58 lvl kalan 4 pokemon(sneasel,crobat,azelf,staraptor)40-45 lvl arasında .ama ne kadar denesemde geçemiyorum .bu pokemonlar yeterli olur mu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  • pokesav kullanarak geçebilirsin hileyle yani pokemonun levelini artır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 23 Temmuz 2011; 14:42:10 >
  • ya da sana başka bir yol söyliyim 40-50 tane revive al tamam mı birde şu hail gibi ataklar varya sürekli kendiliğinden pokemonun canını yiyenler ortamın iklimi değişiyor hani onu onun gibi ataklar ekle pokemonuna şimdi rakip sana her saldırdığında sen ölen başka bir pokemonunu canlandır sürekli böyle rakibin pokemonu bir süre sonra ölecektir ben heart goldda redi öyle yenmiştim
  • bişi sorucam riolu arıormda hangi mapda cıkıolar yoksa egg olarakmı alıorz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.