Şimdi Ara

Pokemon Diamond Tam Çözüm ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
13.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dialgayla savaşabilmen için surf ve rock climb itemlerinin olması lazım
  • ya bir sorum daha olcak senin bana verdiğin ingilizce tam çözüm de çıkan pokemonları yazmış ya orda super rod yazıyo mr.cronet de super rodu nasıl alabilirim snowpoint e gidiyorum yani geçmiş miyim aldığım yeri yoksa sonra mı alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 24 Ağustos 2010; 19:25:42 >
  • rock climb hmsini nereden bulabilirim görüntüsünü adını falan söyler misin ayrıca bi sorum daha olucak ben 7. gym liderini yendim geriye bi tane kaldı yani rock climb hm sini bulursam onu kullana bilirmiyim
  • söylenenlere göre rock climbi 8. gyme giderken alıosun gym liderini yendikten sonra rock climb kullanabliyosun bende öyle biliyorum ben daha snowpoint citye gitcem benim galiba 2 gym kaldı
  • ozaman bana 7. gym liderinden sonra nasıl geçeceğimi söyleseniz ama söylenti doğru değilse diye siz bana rock climb hmsini nerede bulacağımı söyleyin de sonra takılmayayım biyerlerde
  • celestic towna uç sola doğru git sonra bir mağra bulacaksın girdiğin andan itibaren hemen yukarı çık yukarda tek yok var zaten aşağıda değişik bir iki tane item var neyse çık yukarı o yolu takip et sonra bir alt kata inion direk mağaradan çıkmak istiyosan düz git gölün yanına gitme düz git devam et sonra route 216 ya çıkcak ondan sonrası basit bende şimdi ordayım az kaldı snowpoint citye gelcem takılırsan sor bir de benim sorunuma varlıksızvarlık cevap verse ii olur
    rock climb de route 217 de göreceğin ilk evin dibinde poke topu şeklinde duruo ev sol tarafta olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinedragon -- 25 Ağustos 2010; 19:13:17 >
  • snow point in gy liderini yendim ben bikaç hafta önce
  • snowpoin gym sini yendim ben ama bulamadım giderken
  • Rock climb route 217 de bulunur
  • varlıksız varlık bu pokeradar nedir biliyo musun sen kullanabiliyor musun adam pokeradar ile bagonu yakaladı hani salamancenin küçüğü
  • arkadaşlar defog ne işe yarıyo
    ayrıca dialgala savacamı sindi sorna mı surf cok climb kulana biliom uxie mesprit ve azelfi serbes bıraktım dialgayla simdi savaşmam grerekiyora yönü falan tarif edermisin varsızvarlık yoksa bunun defogla falan alakası mı lütfen açıkla varsızvarlık sunsyshore tawna gitmeden bşiriniin dediğine göre bana açıklarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filimsa -- 27 Ağustos 2010; 18:54:01 >
  • defog kuş pokemonları iyi kullanır ya mesela route 210 dan celestic towna giderken bir anda etraf bembeyaz oluo işte defog o beyazlığı kaldırıyor normal haline geri dönüo
  • ya sorum olcak ben uzunn mu uzun bir uğraştan sonra dialgayı yakaladım ama benim bildiğim dialga karşıma 70 level çıkacak bir baktım 47 level benim empoleon bile 51 level daha yüksek bende mi hata var yoksa gerçekten dialga 47 level mi
  • dialgayı nerde yakaladın nolur bana da söyle
  • Beyler sorularınızı düzgün bir biçimde bana pm'den sorabilirsiniz ama benim takıldığım tek yer oyunu bitirince Prof. Rowan'ın bana naturedex(ismini hatırlamıyorum)'i vermemesi.(149 pokemonda tamamlandı.)
  • sanırım 150 tane var pokeburn online dragon lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana dialgayı nerede yakaladığını söyle yerini falan tarif et
  • pokeburn ben pm atamıyorum gsm numarası istiyo bende yok gsm numarası o yüzden pm atamam ayrıca görmediğin bir pokemon var 150 tane pokemon görmen gerekir idi googleye pokemon diamond pokedex yaz ilk çıkana tıkla orda görmediğin pokemon varsa sonra youtubeden pokemon diamond pokemon ismi ni yaz nasıl bulunucağını gösterir sana
    filimsa rock climbi aldın mı sen onu söyle ona göre anlatıyım
  • aldım rock climbi kulana da biliyam çok heyçanlandım patlatma beni söyle surf da war onu da kullana bilyom sen söyle ne gerekiyosa yapmaya çalışıcam sen yeterki en kısa zamanda en iyi şekilde açıkla başka almam gereken bişi varsa onu da dialgayı nasıl yakalaya bileceğim yazıya kat da beklemeyim masterball da var bende uxie mesprit ve azelf i de serbest bıraktım daha yapmam gereken bişi varsa hazırım ama sen dialgayı yakalamam için başka şeylerde varsa dialgayı nası yakalamam konusundaki yazıya yaz boşuna zaman kaybetmeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filimsa -- 28 Ağustos 2010; 19:47:52 >
  • eğer azelf,mesprit ve uxieyi kurtardıysan oraya gidebilirsin neyse anlatıyım aslında çok basit sen şimdi youtubeye gir pokemon diamond dilaga yaz 2. ye tıkla(gitmeden önce 15 tane ultra ball al master ball kullanma oyunu bitirirsen sen buruya mesaj at en bir pokemon var tanrı pokemon olarak geçiyor onda master ball kullancan ok mu?) onu takip et o önceden gelmiş oraya tamam mı mesela onda galactic team yok ama sende olcak çünkü sen ilk defa geldin birde en güçlü pokemonlarınla oraya git çünkü tam dialgayı yakalıcakken galactic teamın 3 lideriyle savaşcan ve baya iyiler diyebilirim belki sana zor gelmez birde son kapıdan geçmeden önce save yap nolur nolmaz yenilirsen yazık olur bu kadar anlatım yeter takılırsan söyle ama ben şahsen dialgayı iyi bulmadım bir kere 47 level diğer pokemon oyunlarında eskilerinde mesela efsaneviler 70 level oluyordu burda dialga benim ilk aldığım pokemonun levelinden düşük

• youtubeyi açamadım ooooops diye bişi yazıyo sen ne yapcağımı anlatsan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.