Şimdi Ara

Pokemon Emerald.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 16 Mayıs 2017; 10:33:40 >

• Olmaz mı tabii var Pokemon emerald Gameshark hileleri diye aratırsan bulursun. Ama keşke ben bulmaz olaydım, şimdi tat filan alamıyorum oyundan. Snorlax yakaladım hileyle, ama çok güçlüymüş ha bir de charmender yakaladım 2 level, torchici önce box'a attım sonra release yaptım Şuan tat alamıyorum oyundan

Bisiklet yolunun oralarda, bisiklet yolunun altından geçip sağından ilerleyen bir yol var. Çimenlerle dolu. Oradan geçebilirsin.
  • kardeş sana tavsiyem oyunu kapatana kadar hile yapma bak ben sırasıyla fire red,gold,emerald,diamond ve heart gold oynadım hiçbirinde hile yapmadım oyunu kapattım sonra hile yaptım öyle zevki çıkıyor sende oyunu kapatana kadar hile yapma
  • Hile kesinlikle yapma. İlk önce oyunu bitir. Hevesin kalırsa bir daha bitir. Hevesin biteseye kadar bitir. Sonra hile yap istersen. Ama hile yapmak sadece oyunun zevkini düşürecek ve merakını giderecek.
  • kkkkkkkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 16 Mayıs 2017; 10:32:37 >
  • bak şimdi söyliyim bare illa hile yapcam diyosun ilk önce pokemon emerald gameshark yaz sonra gir en üstte olana orda master code var o kodu kopyala cheat bölümünde o kodu gir sonra charmander mi istiyorsun onun kodunu bul onu da cheat bölümünde yapıştır bu kadar önemli olan master codeyi yapman yoksa olmaz
  • kkkkkkkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 16 Mayıs 2017; 10:32:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Pokemon Moon
    8 yıl önce açıldı
    Pokemon TCG Pocket
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kkkkkkkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 16 Mayıs 2017; 10:28:57 >
  • Bende de aynı hata olmuştu. Yaşlı kadının sana magma bişeyini verdiğinden emin misin? Ben eski save'i açıp halletmiştim o sorunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.