Arada bir battle felan atarız. İsteyen varsa pm atabilir ya da burdan söyleyebilir.
ben 2 gün önce leaf green nuzloke başladım şuan ıvysarım20 spreaow um 17 diğerleri ezik sadece buruku yendim:D
quote:
Orijinalden alıntı: bolamanlee52
ben 2 gün önce leaf green nuzloke başladım şuan ıvysarım20 spreaow um 17 diğerleri ezik sadece buruku yendim:D
Ama tüm kadro aynı renkte olmak zorunda color nuzlocke'da.
ben color yapmıyom ki
Kardeşim başka oyun olacaksa gel yapalım derim ancak FireRed i nerdeyse 3-4 kez color Nuzlocke yaptık . Emerald color Nuzlock felan istersen yapalım derim i sen ne dersin ?
quote:
Orijinalden alıntı: 55voldemort55
Kardeşim başka oyun olacaksa gel yapalım derim ancak FireRed i nerdeyse 3-4 kez color Nuzlocke yaptık . Emerald color Nuzlock felan istersen yapalım derim i sen ne dersin ?
Pc yasağı yedim. Hafta sonu açabiliyorum. Onuda sanırım pokemona harcayamam :(. Artık 1 ay bekliycem.
quote:
Orijinalden alıntı: Jaquaries
quote:
Orijinalden alıntı: 55voldemort55
Pc yasağı yedim. Hafta sonu açabiliyorum. Onuda sanırım pokemona harcayamam :(. Artık 1 ay bekliycem.
Geçen sene benimde başıma gelmişti zordur Pc yasağı korkma eğer cezayı baban verdiyse Annen kıyamaz günde 30dk-1saat oturmana izin verir :)