Şimdi Ara

Pokemon Fire Red Color Nuzlocke Yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada bir battle felan atarız. İsteyen varsa pm atabilir ya da burdan söyleyebilir.

• ben 2 gün önce leaf green nuzloke başladım şuan ıvysarım20 spreaow um 17 diğerleri ezik sadece buruku yendim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolamanlee52

ben 2 gün önce leaf green nuzloke başladım şuan ıvysarım20 spreaow um 17 diğerleri ezik sadece buruku yendim:D

Ama tüm kadro aynı renkte olmak zorunda color nuzlocke'da.
  • ben color yapmıyom ki
  • Kardeşim başka oyun olacaksa gel yapalım derim ancak FireRed i nerdeyse 3-4 kez color Nuzlocke yaptık . Emerald color Nuzlock felan istersen yapalım derim i sen ne dersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Kardeşim başka oyun olacaksa gel yapalım derim ancak FireRed i nerdeyse 3-4 kez color Nuzlocke yaptık . Emerald color Nuzlock felan istersen yapalım derim i sen ne dersin ?

Pc yasağı yedim. Hafta sonu açabiliyorum. Onuda sanırım pokemona harcayamam :(. Artık 1 ay bekliycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Kardeşim başka oyun olacaksa gel yapalım derim ancak FireRed i nerdeyse 3-4 kez color Nuzlocke yaptık . Emerald color Nuzlock felan istersen yapalım derim i sen ne dersin ?

Pc yasağı yedim. Hafta sonu açabiliyorum. Onuda sanırım pokemona harcayamam :(. Artık 1 ay bekliycem.

Geçen sene benimde başıma gelmişti zordur Pc yasağı korkma eğer cezayı baban verdiyse Annen kıyamaz günde 30dk-1saat oturmana izin verir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.