Şimdi Ara

Pokemon Fire Red Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar starta basınca normal şartlarda sağda çıkan pokedex,pokemon,bag diye giden diziler içinde bi anda pokemon kısmı yok oldu, artık start a basınca pokemon kısmı cıkmıyor digerleri normal neden olabilir acaba bilen varsa en kısa zamanda yazabilirse sevinirim.

• Eğer Internet'ten indirdiysen bug girmiştir. Tekrar indirmelisin.
  • Oyunu tekrar açınca düzeliyor zaten tekrar indirmeye gerek olmadan fakat benim kendi save dosyamda bu sorun oluyor. Yani save dosyasına zarar vermeden ordan devam ederek bunu düzeltebilmemin bir yolu var mı acaba?
  • Oyunu nasıl kaydediyorsun ?
    Oyun içimi ?
  • Oyun içi kayıtta da aynı, visual advance den kaydedince de aynı ikisinde de kayıtlı ama aynı şekilde hata var ikisinde de. Sanırım kodlardan oldu, oyundaki herşeyi normal şifresiz bitirdikten sonra pcde yapamayacağım şu mystery ticket kodunu falan girdim. Sonrasında bişeyler oldu ve gitti o seçenek, daha da gelmedi. Mesela "safari zone" da iken pokemon seçeneği oluyor ama çıkınca yine aynı save dosyamın kodlarında bir sorun oluştu herhalde; ama o işlerden hiç anlamıyorum malesef.
  • Gameshark kodu falan kullandıysan oyunu tekrar indir anca öyle düzelir.
    Ama yeniden başlamak zorundasın
  • Teşekkür ederim bilgiler için. Oyuna tekrar başlayınca düzgün zaten yeni oyunda yani. O yüzden tekrar başladıktan sonra indirmeden de düzlmiş oluyor da bizim onca oyun boşa gitmiş oldu. Neyse sağolun:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.