Şimdi Ara

Pokemon Lightning Yellow Version Türkçe Yama Çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Pokemon Lightning Yellow Version Türkçe Yama Çalışması

Çeviri Durumu: %100
    Menü ve Arayüzler: %100
    Alt Yazılar: %100
    Çevirmenler:
    TANER SAYDAM
    Test:
    TANER SAYDAM
    Açıklamalar:
    Oyunun daha önce çevirisini yapmıştım fakat oynayanların da bildiği üzere bu oyun ne kadar pikachu üzerine kurulu olsada diğer 3 pokemondan sadece Bulbasaurı alabiliyorduk. ufak bir kaç oynama sonucu 3 pokemonu yani Bulbasaur, Charmander ve Squirtle ‘i oyuna ekledim. yerleri aşşağıdaki resimlerde. Ayrıca oyunculara kıyak olarak ta hayalet kulesine Gengar ekledim. biraz dolaşarak bulabilirsiniz :) Oyun extradanda Türkçedir.
    NOT: oyunda çok ilerlemiş biri yeniden başlamak zorunda değil. bu GBA yı indirip kayıtlı oyunlarının olduğu yerdeki ile değiştirdikten sonra oyunu son kayıttan açıp Pokemonları belirttiğim yerden gidip alabilirler.
    1 – Bulbasaur (Mistynin kasabasında yukarı doğru çıkıncaki en tepedeki yerde soldaki Poketopu)
    2 – Charmander (Mistyinin kasabasından çıkıp aşşağı doğru giderken)
    3 – Squirtle (S.S. Anneye bindiğimiz şehirde ortada bir yerde Poketopu halinde)
    İNDİRMEK İÇİN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 27 Kasım 2015; 4:42:11 >

• Tebrikler güzele benziyor Fakat pokemonda basit ingilizce kullandıkları için çoğu kişi anlayabilir yine de güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Tebrikler güzele benziyor Fakat pokemonda basit ingilizce kullandıkları için çoğu kişi anlayabilir yine de güzel olmuş.

Evet dedigin gibi gercekten cok basit bir ing kullanmislarki bence bu güzel :) fakat bazı yerlede senaryo kitlenince takılıyon nereye gidecem diyon :D

Ayrıca gerçekten ne kadar dil bililrsen bil. Ana dilin gibi hiç biri olmuyor :)

sırf tr diye oynayacağın oyunlar var.
  • Teşekkürler çok güzel olmuş . İngilizce oynarken hiç zevk alamıyordum kesin oynayacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Teşekkürler çok güzel olmuş . İngilizce oynarken hiç zevk alamıyordum kesin oynayacağım .

sen sağol yorum için :) diğerlerinide çevirmeye başlıyacam takipte kal :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.