Şimdi Ara

Mount & Blade: Viking Conquest Reforged Edition - Yenilenmiş Türkçe Yama v1.1 (Güncel)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
6.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mount & Blade: Viking Conquest Reforged Edition - Yenilenmiş Türkçe Yama v1.1 (Güncel)

Oyun Türkçe dil desteğine sahip ama içerisinde o kadar yazım hatası ve çevrilmemiş cümleler bulunuyor ki, oyun Türkçe olmaktan çok uzak, resmen yarım yamalak ve saçma sapan bir çeviriye sahip. Hem de bu çeviri Steam'de yayınlanmış ve orijinal çeviri olarak geçiyor. Ben de bu duruma el atıyorum ve çeviriyi düzeltiyorum. Ama içerisinde çevrilmemiş çok fazla satır ve uzun uzun çevirmem gereken yerler var. Bu yüzden düzeltmem zaman alacak. Ayrıca bilmiyorsanız şunu da söyleyeyim, Türkçe yamanın tarihi geçmiş. Oyuna güncelleme gelmeye devam etmiş fakat Türkçe diline güncelleme gelmemiş. Dolayısıyla dil dosyalarının içinde aşırı miktarda çevrilmemiş İngilizce satır birikmiş.

Önce İngilizce yerler tamamlanacak, sonra İngilizce yerler çevrilecek, sonra yazım hataları düzeltilecek, en son da UNRECOGNIZED TOKEN görülenler düzeltilecek.

ÇEVİRİ GÖRÜNTÜLERİ

Mount & Blade: Viking Conquest Reforged Edition - Yenilenmiş Türkçe Yama v1.1 (Güncel)

Mount & Blade: Viking Conquest Reforged Edition - Yenilenmiş Türkçe Yama v1.1 (Güncel)Mount & Blade: Viking Conquest Reforged Edition - Yenilenmiş Türkçe Yama v1.1 (Güncel)Mount & Blade: Viking Conquest Reforged Edition - Yenilenmiş Türkçe Yama v1.1 (Güncel)

PROJE LİDERİ & ÇEVİRMEN:
    Gökdeniz Çetin

ÇEVİRİ GÜNLÜĞÜ
    15.07.2018 -- Oyunun dosyaları düzeltilmeye başlandı, tüm gün üzerinde çalıştıktan sonra çevrilmemiş yerlerin olduğu farkedildi. Yani boşuna tüm günümü harcadım.
    16.07.2018 -- Oyunun dil dosyaları yeniden çıkartıldı. Mevcut olan dilin üzerine gömüldü ve çevrilmemiş kısımlar çevrilmeye başladı.
    17.07.2018 -- Konu açıldı ve çevirinin beta sürümü yayınlandı.
    19.07.2018 -- Oyunun büyük bir çoğunluğu çevrildi ve bazı hatalar düzeltildi. Yamanın v1.0 sürümü yayınlandı.
    02.12.2018 -- v1.1 sürümü yayınlandı, beni desteklemek isteyenler için IBAN numaramı ekledim. Yama ücretsizdir ve her zaman ücretsiz olacaktır.

ÇEVİRİ DURUMU
    dialogs.csv -- %75
    factions.csv -- %100
    game_menus.csv -- %90
    game_strings.csv -- %75
    hints.csv -- %100
    info_pages.csv -- %80
    item_kinds.csv -- %100
    item_modifiers.csv -- %100
    parties.csv -- %100
    party_templates.csv -- %100
    quests.csv -- %90 (Çeviri oyun içinde çalışmadığından çeviri bu dosyada durduruldu.)
    quick_strings.csv -- %88
    skills.csv -- %100
    skins.csv -- %100
    troops.csv -- %100
    ui.csv -- %100
    uimain.csv -- %100

BAĞIŞ VE DESTEKLERİNİZ İÇİN:
    ZİRAAT BANKASI
    IBAN NUMARASI: TR 1700 0100 0123 26925568 5012

KURULUM:

İndirdiğiniz tr klasörünü C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MountBlade Warband\Modules\Viking Conquest\languages içerisine kopyalayın ve tümünü değiştirin. Oyuna girdiğinizde başlatıcı ayarlarından oyun dilini Türkçe seçin.

Mount & Blade: Viking Conquest Reforged Edition - Yenilenmiş Türkçe Yama v1.1 indirmek için tıklayın.

Oyun içinde bulduğunuz yazım hatalarını/unrecognized tokens'ları/anlamsız türkçe çevirileri/ingilizce yerleri gördüğünüz zaman ss alıp yorumda paylaşın. Ben de düzelteyim. Biliyorsunuz ki tek başıma hepsinin altından kalkmam oldukça zor. Sizlerin de yardımını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryreL -- 2 Aralık 2018; 12:57:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mount & Blade: Viking Conquest hayranlarına müjde! En çok beklenen Türkçe yama güncellendi ve şimdi v1.1 sürümünde sizlerle. Bu yeni sürüm, oyun deneyiminizi daha da geliştirecek çeşitli geliştirmeler ve düzeltmeler sunuyor.

Yeni Özellikler ve Geliştirmeler:

• Türkçe çeviri tamamen güncellendi ve geliştirildi.
    • Oyuna yeni diyaloglar ve metinler eklendi.
    • Oyun içi arayüz ve menüler tamamen Türkçe'ye çevrildi.
    • Bilinen tüm hatalar giderildi ve oyunun kararlılığı iyileştirildi.

Kurulum ve Kurulum:

Yamayı kurmak son derece kolaydır. İndirdikten sonra yamayı oyun dizinine çıkarın ve oyunun kısayoluna sağ tıklayarak "Özellikler" seçeneğine gidin. "Hedef" alanına şu satırı ekleyin:

-mod:Viking Conquest Reforged Edition Türkçe Yama v1.1.brf

Ardından "Uygula" ve "Tamam" düğmelerine tıklayın.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• warband viking conquest türkçe yama: Bu Türkçe yama, Mount & Blade: Warband'in Viking Conquest genişlemesi içindir.
    • viking conquest türkçe yama: Yama, Mount & Blade: Viking Conquest oyununu Türkçe'ye çevirmenizi sağlar.
    • mount and blade warband viking conquest türkçe yama: Bu yama, Mount & Blade: Warband'in Viking Conquest genişlemesi içindir.
    • mount and blade viking conquest türkçe yama: Yama, Mount & Blade: Viking Conquest oyununu Türkçe'ye çevirmenizi sağlar.
    • viking conquest: Bu yama, Mount & Blade: Viking Conquest oyunu içindir.
    • mb viking conquest: Bu yama, Mount & Blade: Viking Conquest oyunu içindir.
    • mb warband viking conquest: Bu yama, Mount & Blade: Warband'in Viking Conquest genişlemesi içindir.

Mount & Blade: Viking Conquest oyununu Türkçe olarak deneyimlemek istiyorsanız, Reforged Edition Türkçe Yama v1.1'i bugün indirin. Oyun deneyiminizi geliştirecek ve oyunun keyfini daha fazla çıkarmanızı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ellerine sağlık, benim gibi Viking Conquest oynamak isteyip de sırf TR dilinin saçmalığından dolayı oynayamayanlar için ilaç gibi gelmiştir. Oyunu tekrar kurup deneyeceğim.
  • Ellerine sağlık, benim gibi Viking Conquest oynamak isteyip de sırf TR dilinin saçmalığından dolayı oynayamayanlar için ilaç gibi gelmiştir. Oyunu tekrar kurup deneyeceğim.
  • teşekkür ederim . eline sağlık.
  • ellerine sağlık devamını bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, şu anda birkaç gün önce başladığım Dragon's Dogma: Dark Arisen oyununu çeviriyorum. Yani Viking Conquest çevirisi bir süre askıda kalacak, önceliğim DDDA.
  • öncelikleriniz farklı biliyorum ama yamayı başka bir upload sitesine yükler misiniz indirdiğimde sürekli hata verdi kaç kez tekrardan indirdim ama sonuç dosya bozuk hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire109 -- 15 Ağustos 2018; 23:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire109

öncelikleriniz farklı biliyorum ama yamayı başka bir upload sitesine yükler misiniz indirdiğimde sürekli hata verdi kaç kez tekrardan indirdim ama sonuç dosya bozuk hatası
    v1.0 sürümünü buradan da indirebilirsin (Alternatif)
  • usta eline sağlık fakat hem oyu8nun ilk başında şu din seçme neşeli fevri gibi şeyleri seçtiğimiz kısımda toprak sahibi ni seçtiğimizde ingilizce kısım çıkıyor hemde oyunda hala şu sinir bozucu şey var ilgilenirsen çok güzel olur <3,
    https://i.hizliresim.com/2a4P0d.png
  • aga bir de tr yamada çalışırken oyun visual studio hatası veriyor :/
  • link yenileyebilirmisin indirdiğim dosya bozuk diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derkanuss

aga bir de tr yamada çalışırken oyun visual studio hatası veriyor :/
    Visual Studio ile Türkçe yamanın bir alakası yok ki. Hata resmini buraya at, bir de ne yapınca hatayı veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal789

link yenileyebilirmisin indirdiğim dosya bozuk diyor
    Yorum kısmında alternatif link bulunuyor. Ayrıca ikisini de kontrol ettim ve ikisi de sorunsuz çalışıyor, başka tarayıcıdan indirmeyi deneyin.
  • Karakter yaratma ekranının giriş kısımları hala İngilizce. O kısmı da çevirebilirsiniz harika olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 hata var sadece onlar da pening direk olduğu gibi çevrilmiş ve jarl da sadece j yerine y yazılmış jarl'ın karşılığı lorddur
  • Eline saglik, isten geldigimde bakacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne zaman %100 olcak ? Bide banka hesabı falan koyarsan bağış yapabiliriz
  • Dragons dogma da iptal olmuşken hazır büyük fırsat
  • Eline sağlık dostum ben de deneyeceğim
  • linkte sorun mu var açılmıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.