Şimdi Ara

Darksiders Warmastered Edition %100 Türkçe Yama RDX V2.0 [U-Crew]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Darksiders Warmastered Edition %100 Türkçe Yama RDX  V2.0 [U-Crew]

https://www.u-crew.net/index.php?topic=108.0

Çeviri %75 oranında tekrardan elden geçirildi ve Türkçe karakter desteği mevcut .
    Yamayı İndirebilmek İçin Kurulum Programını kullanın. Yama Herkese Açıktır
    Türkçe Yapmak için OPTIONS-TEXT LANGUAGE-POLISH Seçin

PROJE SORUMLUSU

MURAT GÜNDOĞAN

SÜRÜM UYARLAMA VE ÇEVİRMENLER

MURAT GÜNDOĞAN
    MURAT KESER

TEST

MURAT GÜNDOĞAN

PROGRAMLAMA

MURAT GÜNDOĞAN
    MURAT KESER
    BEKİR İNCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Kasım 2018; 21:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilginiz ve emeğiniz için teşekkürler, ancak hali hazırda "Darksiders Warmastered Edition" Türkçe Yama uyarlaması dhforum da yapıldı ve bence küçük sorunlar haricinde oynanış için gayet yeterliydi (şahsen bu yama ile bitirmiştim). keşke "Darksiders II Deathinitive Edition" için bir uyarlama yapsaydınız.
  • Elinize sağlık, biz Nier sabırsızlığındayız ama.
  • Sağ olun var olun. 2. Oyunuda bekliyoruz sizlerden

• BodyBeast kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Linkini attığın konuda ki uyarlamayı yapan çevirmenler ile bunu yapan çevirmenler aynı kişiler zaten.Burada çeviri yaklaşık %70 oranında elden geçirildi ve Türkçe karakter desteği de sağlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Kasım 2018; 23:24:23 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 28 Kasım 2018; 15:54:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yamayı nereden indirebilirim. U-Crew sitesinde yamadan bağımsız bir kurulum programından bahsediyor neyin kurulumu bu hocam?
  • sahtekar bu adamlar ya. para kazanma işlerine lafımız yok ama ne bi sistem var ne bi iletişim var. adamlara soru soruyorsun sanki ergen yaşta biri cevap veriyor belkide öyledirler bilmiyorum. abuk subuk laflar ediyorlar. o programı kurmam çünkü ne işe yaradığı belli değil ve tehlikeli.
  • Yaklaşık 3 saattir çalışan link aradım.

Uzun uzun reklamları geç diyerek en son şu linki buldum indirdim.

indirme Linki:https://ckk.ai/S8SaM9o

Link çalışıyor. Birkaç eksik var gibi. İndirilen dosyaları oyunun kurulu olduğu klasörün içindeki "media" klasörüne kopyalayıp dosyaları değiştire tamam demeniz yeterli. Dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Dosyanın yedeğini aldım. Sıkıntı çıkarsa pm atın linki yenileyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Yaklaşık 3 saattir çalışan link aradım.

Uzun uzun reklamları geç diyerek en son şu linki buldum indirdim.

indirme Linki:https://ckk.ai/S8SaM9o

Link çalışıyor. Birkaç eksik var gibi. İndirilen dosyaları oyunun kurulu olduğu klasörün içindeki "media" klasörüne kopyalayıp dosyaları değiştire tamam demeniz yeterli. Dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Dosyanın yedeğini aldım. Sıkıntı çıkarsa pm atın linki yenileyeyim.
    İnsanları reklamlı link ile uğraştıracağına direk atsana hocam. Hem forumda reklamlı link yasak diye biliyorum. Reklamsız link, yukarıda paylaşan arkadaşın reklamsız bağlantısı sorun halinde ounla iletişime geçin.
    Google Docs
    Darksiders Warmastered edition Türkçe Yama.rar
    https://drive.google.com/file/d/1lukURLjCaHdC2Xd7JfDLTB0kmBG_Yyuz/view

• yabqu22 Y kullanıcısına yanıt
    Reklamsız direkt link bulamadım. Reklamlı linkten sonra reklamı geçince IDM direkt indirdi bende. O yüzden linki alamadım.

Sağ olun siz paylaşmışsınız.

Yamada ufak tefek eksiklikler ve yanlış çeviriler mevcut ama genel olarak iyi sayılır.

Oyunu da bitirdim bu arada. 2. Oyuna başlayacağım şimdi de onun yama derdi var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.