Şimdi Ara

Mount & Blade: Viking Conquest Reforged Edition - Yenilenmiş Türkçe Yama v1.1 (Güncel) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
6.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mount and blade Warband'ı satın alman gerekiyor tabi ki oynamak için.
    Mesela ben de Viking Conquest yok ancak geforce now'dan girince oyun modülleri arasında Viking conquest ve Napolyon wars'ta gözüküyor,Sunucuda yüklü.
    Geçen viking conquest'e bakmıştım ama bannerlord'u beklediğim için devam etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KannaVI

Mount and blade Warband'ı satın alman gerekiyor tabi ki oynamak için.
    Mesela ben de Viking Conquest yok ancak geforce now'dan girince oyun modülleri arasında Viking conquest ve Napolyon wars'ta gözüküyor,Sunucuda yüklü.
    Geçen viking conquest'e bakmıştım ama bannerlord'u beklediğim için devam etmedim.
    hocam bugüğn mount blade serisini tüm dlcleriyle birlikte steamden aldım. fakat geforce nowdan girdiğimde seslerde bi cızırtı oluyor. benden kaynaklı polamaz internetim çok iyi ve en büyük oyunlarda bile zerre sorun yaşamadım artı normal pcden oynayan insanlarda da bu cızırtı sorunu olabiliyormuş. fakat çözemedim. senin bi bilgin var mı nasıl çözebilirim? sen geforce nowdan ses sorunu olmadan oynayabiliyor musun?
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var,ne hikmetse yarım desteklenen with fire and sword'da bu ses sorunu yok.
    Oyunun sesini ve kulaklığımın sesini tamamen kapatıp oynuyorum bi yarım saat veya daha fazla süre sonra açıp baktığımda kendiliğinden düzelmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KannaVI -- 29 Şubat 2020; 2:4:32 >
  • KannaVI K kullanıcısına yanıt
    Himm tamam hocam olur da soeunu tamamen çözersen yada nasil çözulduğunu ögrenirsen bana da haber verirsen sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ellerine sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.