Şimdi Ara

Pokemon Fire Red/Leaf Green oyun bitince nası devam edicem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu bitiriyorum yeniyorum elite 4 four u yeniyorum rival ı yeniyorum en son sonra credits geliyor oyun bitiyor :S

• hayır oyun şimdi başlıyor.
    Öncelikle gidip efsaneleri bul sonra national Dex'i al
    ardından oyunun diğer sırlarını çöz
  • Mert ben tam bilmiyorum çünkü Victory Road'dayım daha.Ama galiba ilhami onay'ın söylediği gibi git efsaneleri topla national Dex'i al.Yanlış hatırlamıyorsam Zaptos Power Plant'taydı.Birde bişey sorcam seafoam'dan bi türlü ileriye gidemiyorum.
  • Öncelikle Mt.Ember'in ilerisinde başka bir ada var onun üst katında moltres var onu görünce hemen oyunu kaydet çünkü yakalaymazsan yada öldürürsen bir daha karşına çıkmıyor.sadece "Ultra ball" kullan pokéball zaten etkilemez onu.

Power Plant'ta Zapdos var onu buulmak kolay ama diğer efsaneler gibi o da çok zor yakalanıyor.Bu yüzdün onu gördüğündede oyunu kaydet böylece kaçırırsan kayıtlı oyundan devam edebiler tekrar yakalama sanşısını yakalayabilirsin.

Pallet Town'a (oyuna başladığın kasaba) gel oradaki nehirden "Surf" yaparak aşağılara in sağ taraflarda bir tane buz mağarası olacak o mağarada "Articuno"'yu bulabilirsin bundada diğer efsane kuralları geçerli.

Efsane yakalamak için en büyük taktik;
    onunla karşılaşmadan önce oyunu kaydetki kaçırırsan yeniden deneyebilirsin.
    Canın mümkün oldukça azalt yoksa onu yakalaman zorlaşır.
    uyurken yakalanma ihtimali daha yükektir.
    Son olarak "Ultra Ball" kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhami onay

Öncelikle Mt.Ember'in ilerisinde başka bir ada var onun üst katında moltres var onu görünce hemen oyunu kaydet çünkü yakalaymazsan yada öldürürsen bir daha karşına çıkmıyor.sadece "Ultra ball" kullan pokéball zaten etkilemez onu.

Power Plant'ta Zapdos var onu buulmak kolay ama diğer efsaneler gibi o da çok zor yakalanıyor.Bu yüzdün onu gördüğündede oyunu kaydet böylece kaçırırsan kayıtlı oyundan devam edebiler tekrar yakalama sanşısını yakalayabilirsin.

Pallet Town'a (oyuna başladığın kasaba) gel oradaki nehirden "Surf" yaparak aşağılara in sağ taraflarda bir tane buz mağarası olacak o mağarada "Articuno"'yu bulabilirsin bundada diğer efsane kuralları geçerli.

Efsane yakalamak için en büyük taktik;
    onunla karşılaşmadan önce oyunu kaydetki kaçırırsan yeniden deneyebilirsin.
    Canın mümkün oldukça azalt yoksa onu yakalaman zorlaşır.
    uyurken yakalanma ihtimali daha yükektir.
    Son olarak "Ultra Ball" kullan

Articanu'nun yerinde bi türlü ilerlemiyorum nedense?

• yani diyosunuzki elite four u yenme efsaneleri yakala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

yani diyosunuzki elite four u yenme efsaneleri yakala?

Hayir elite fouru yen öle efsaneleri yakala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

tamamda yeniyorum en son rivalıda yeniyorum credits geçiyor oyunu yapanların adı falan sonra press any key to start diyor... yeni oyuna başlıyor...

warlic ben articuno yu buldum yakaladımda zaptos da var istiyosan save imi atim yada nası yakaladımı söylim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 3 Eylül 2009; 20:17:40 >
  • quote:

quote:

quote:

tamamda yeniyorum en son rivalıda yeniyorum credits geçiyor oyunu yapanların adı falan sonra press any key to start diyor... yeni oyuna başlıyor...

warlic ben articuno yu buldum yakaladımda zaptos da var istiyosan save imi atim yada nası yakaladımı söylim :)

At istersen msn'yi ekledim.Ordan atabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: warlic

quote:

quote:

quote:

fr liyi mi ekledin? alala msn gruplarından başka kimse online değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warlic

quote:

quote:

quote:

fr liyi mi ekledin? alala msn gruplarından başka kimse online değil

Yanlış yazmışım. Hotmail yazcağıma homail yazmışım.Şimdi dene bi istersen.

• bir şey yapamazsınız arkadaşın oyunu bozuk bazı oyunlar öyle oluyor oyun internete sürülünce hata çıkarıyo sonra hata için ips ile paket yapıyolar o zamanda oyun elite four'u yenince baştan başlıyo
    belki save dosyan sağlam bir oyunda çalışabilir devam edersin yoksa malesef yeniden başlarsın

Efsaneleri arkadaş tam yazamamış yarım yamalak yazmış

Zapdos
    Rock Tunnel'in yukarısından Surf yapıp Power Planta ulaşıyoruz. Orada Zapdos'u bulacaksın yanılmıyosam Level 50.

Articuno
    Safari bölgesinden aşağıya doğru gidiyoruz Surf yapıp biraz ilerleyince bir buz adası-mağarası buluyoruz. Orada Strength ile ufak bir bulmacayı çözüyoruz ama bulmaca biraz uğraştırıyor o yüzden yanınıza Repel alın kısa zamanda yapmak için. Bulmacayı çözünce en alt katta Surf yapıp Articunoyu buluyoruz oda 50 level yanılmıyosam.

Moltres
    1 Numaralı adadan yukarı doğru gidince Mt. Ember dağında karşılaşıyoruz onla. Ama yukarı gitmeden bir yol ayrımı olacak sağa gidip iki roket takımı üyesiyle konuşun önce hikayenin devamı için. Sonra sola gidip dağ içinde ilerledikten sonra önümüze bir çok kaya çıkıyor kayaları Strength ile itip kendimize uygun yol açıyoruz ve Moltresi buluyoruz oda 50 level yanılmıyosam.

Mewtwo
    Ligi bitirip National Dex'i aldıktan 1.Adadaki iletişim aletini tamir ettikten sonra Misty'nin olduğu şehirden yukarı gidip köprüyü geçiyoruz. Sola gidip aşağıya inince ve Surp yapıp ilerliyince bir mağara buluyoruz içinde Mewtwo var onun leveli yüksekti yanılmıyosam 90 falandı sanırım.

Entei - Suicine - Raikou
    Ligi bitirdikten sonra bu pokemonlar karşımıza çimenlerde rastgele çıkıyor ama sadece biri çıkıyor. Oyun başında Bulbasaur'u seçtiyseniz Entei , Charmander'i seçtiyseniz Suicine , Squirtle'yi seçtiyseniz Raikou çıkar. Levelleri 30.

Lugia & Ho-oh
    Normalde onlar için event biletleri lazım ama internette bulunan Warp kodları sayesinde yakalayabiliyoruz onları. İkiside Navel Rock'da. Levellerini bilmiyorum ama 50 üstüdür.

Deoxy
    Bunun içinde event bileti lazım ama yine Warp koduyla Birth Islan'a gidebiliyoruz. Onunla savaşmak için öncelikle mini bir bulmacayı çözüyoruz sonra savaşıyoruz . 30 Level. FireRed oynuyosanız Attack Modundaki Deoxy'yi LeafGreen oynuyosanız Defence Modundaki Deoxy'yi bulursunuz.

• bende oyunu bitirdim ama adalara nasıl gidicem anlamadım boş boş geziniyorum . .
  • bu moltres i yakaladım onun aşağısında 2 tane roket elemanı var onları yenıp ıcerı gırmem lazım ruby taşını almak için.
    içeri girilcek yer yok zaten.adamlarda yürü git kazı var falan diyor.ne vakit geçebilcem ordan.ligi bitirdim.
    3 kuşumu yakaladım
  • hiç upladı la konuyu
  • 60 pokemon yakalayıp pokedex i de geliştirdim ama şu roketler bi türlü düzelmedi yahu.şöyleki,
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

60 pokemon yakalayıp pokedex i de geliştirdim ama şu roketler bi türlü düzelmedi yahu.şöyleki,

Bende orayı geçememiştim sonra birşeyler karıştırınca onların arkasında bir mağara kapısı gibi birşey çıkmıştı ordan girip devam etmiştim,ancak şimdi hatırlamıyorum

• hallettim orayı.taşı götüreceğim adamla konuştum görevi verdi sonra gittim .kapıyı açmışlar.
    adaları bitirdim, mewtwo ya gittim sonra.canını dipledim sonra uyuttum.tek atışta ultra ball la yakaladım
  • ben bitirdiğimde yeniden başlıyomjavascript:void(AddText('')) gerçek leaf greeni gönderebilşrmşsşsniz Lütfen javascript:void(AddText(''))
  • Arkadaşlar 1-2 haftadır bunun cevabını arıyorum ama bulamıyorum bu soruyu sormak için aiteye kayıt oldum Pokemon fire red de en sondakini yeniyorum credits giriyor the end yazıyor sonra oyun tekrar yeniden başlıyor nasıl devam edebilirim yaa :( ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.