Şimdi Ara

Pokemon Fire Red/Leaf Green oyun bitince nası devam edicem? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ardakocalan

Arkadaşlar 1-2 haftadır bunun cevabını arıyorum ama bulamıyorum bu soruyu sormak için aiteye kayıt oldum Pokemon fire red de en sondakini yeniyorum credits giriyor the end yazıyor sonra oyun tekrar yeniden başlıyor nasıl devam edebilirim yaa :( ?

Oyuna baslamadan once save typin 128k olmasina dikkat et eger degilse bosa oynamis olursun.Eger 128k'da oynadiysan lig bittikten sonra credits gelicek credits bitince de ekranda continue ya da new game yazar continueyi secer devam edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyen kullanıcısına yanıt
    Çok sağol deneyeceğim :) ama oyuna başlamadan öncemi yoksa ortalarda değiştirsem olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardakocalan -- 20 Temmuz 2013; 23:14:08 >
  • quote:

Çok sağol deneyeceğim :) ama oyuna başlamadan öncemi yoksa ortalarda değiştirsem olurmu ?

Kesinlikle baslamadan once yapman gerek

• heavyen kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim :)
  • Beyler indigo ligini kazandım ama 4.adaya gidemiyorum nasıl gidicem anlatabilir misinizz ????
  • allah rızası için yardım edin oyunu bitirince yenidin başlıyo devam edemiyom hem zaten 3 evsanevi kuşu yakaladım mewtu kaldı neolur yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyen

quote:

Arkadaşlar 1-2 haftadır bunun cevabını arıyorum ama bulamıyorum bu soruyu sormak için aiteye kayıt oldum Pokemon fire red de en sondakini yeniyorum credits giriyor the end yazıyor sonra oyun tekrar yeniden başlıyor nasıl devam edebilirim yaa :( ?

Oyuna baslamadan once save typin 128k olmasina dikkat et eger degilse bosa oynamis olursun.Eger 128k'da oynadiysan lig bittikten sonra credits gelicek credits bitince de ekranda continue ya da new game yazar continueyi secer devam edersin

save type i nasil ogrenicem biraz anlatir misin lutfen ?

• mewto sadece hile ile yakalanabiliyor

• kaneko13 kullanıcısına yanıt
    dostum soruyu sorduktan sonra baya zaman geçmiş ama belki bulamamışsındır diye soyluyorum

visual boy advace'ı açtıktan sonra üstteki barda options var oraya gir emulator var orda save type var burdan öğrenebilir ve değiştirebilirsin.
  • MaB95 kullanıcısına yanıt
    Bulmuştum ama yinede saolasın
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yanlış bilgi verme Cerulean cave'de buluyosun ve ben çok rahat yakaladım (Master Ball'la tabi) Oyundaki bütün efsanelerde var sadece Ho-oh,Lugia,Deoxys hile istiyor oda bir adada oldukları için. (Bu arada tavsiyem oyun size 1 tane Master verir onu saklayın ben Mewtwo hariç bütün efsaneleri Ultra Ball'la yakaladım siz de yakalarsınız sadece Mewtwo'yu Master'la yakaladım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uranoss

Kardeşim yanlış bilgi verme Cerulean cave'de buluyosun ve ben çok rahat yakaladım (Master Ball'la tabi) Oyundaki bütün efsanelerde var sadece Ho-oh,Lugia,Deoxys hile istiyor oda bir adada oldukları için. (Bu arada tavsiyem oyun size 1 tane Master verir onu saklayın ben Mewtwo hariç bütün efsaneleri Ultra Ball'la yakaladım siz de yakalarsınız sadece Mewtwo'yu Master'la yakaladım.)

lig şampiyonu olunca açılıyo cerulean cave yalan mı? lig bitene kadar yakalanmıyorsa ne anlamı var? ligden sonrası yok.(hileyle 1-2 ada açılıyor sadece)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.