Şimdi Ara

Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
12
Favori
554.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su buz magarasi olan kismi geçemedim deli olucam....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aomine Daiki kullanıcısına yanıt
    Tamam da ölen pokemonu bi daha kullanamıyorsun gibi bişeyler diyorlar. O ne oluyor?

• GörevAdamı kullanıcısına yanıt
    Pokemonun öldüğünde pokemon merkezine giderek onu ya serbest bırakıyorsun ya da pcde bırakıyorsun birdaha kullanmamak üzere.

• kardeşim yaw ben gemide onun alınacağını bilmiyordum ve baktım gemi gitti bida gelirmi acaba lütfen yardım et
  • ya şu aptal slot makinelerinin olduğu yerde slota girdim oyun kitlendi ne yapsam çıkamıyorum boşa gitti herşey
  • En son kayıt yaptığınız yerden başlayamıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aomine Daiki

En son kayıt yaptığınız yerden başlayamıyor musunuz?

En son 2 kaydim var birisi slotta digeride cok cok eski bi heves ugrasiyodum mal gibi kaldim.

• Evet oyun donmadiysa çantanizi açıp escape rope basmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aomine Daiki

Evet oyun donmadiysa çantanizi açıp escape rope basmayı deneyin.

Dondu hicbir tus ise yaramiyor

• Android e yüklemeyi başarınca telefondan oynamaya başladım valla yeri bir ayrı pokemon un
  • Oynayalım dedik İphone a ne emülatör indiriliyor ne başka bir şey yapılıyor.Var mı yolunu bilen arkadaşlar ?
  • neden emulatore muhtac birakirlar anlamiyorum. sirf o yuzden oynamak icimden gelmiyorum. cok ozluyorum ona ragmen..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hala devam pokemon gen1 leafgreen telefonda emülatör gibi oynuyorum,samsung s8 de favori oyunum bu, keşke gen 1 yeni haritalar ve storyler gelse çocukluğa devam, sonraki genlere ısınamadım
  • Çok hızlı 7. rozetimi aldım, galiba uzun süre lige gitmeyeceğim. Keşke serbest takılma olsaymış, diğer pokemonları eğiteyim bari :'(

• Yıl 2024 ben 33 yaşındayım ve FireRed i yeniden bitirmeye çalışıyorum :D Kaç sene önceki resimli tam çözüm şu an bile işimize yarıyor. Şu an turnuvaya geldim yeni bitmek üzere bütün pokemoncu dostlara selam olsun.

• Şişko balıkçı Ş kullanıcısına yanıt

Konuyu hortlatmayayım diye yazmayacaktım ama ben de aynı şekildeyim. Birden aklıma geldi browser üzerinden bi yerde buldum oynadım az önce bitirdim. Rehberi yapan arkadaşın eline sağlık ama eksik birkaç yer var. Articuno, Moltres ve Zapdos'u Gary'i yenmeden de alabiliyoruz. Zaten onları almadan yenmek bir hayli zor. Youtube'da bulabilirsiniz bu pokemonlara nasıl ulaşacağınızı.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.