Şimdi Ara

Pokemon Fire Red sorunlar ve sorularınızzz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pokemon fire redde takıldığınız yerler varsa söleyinn boş yere konu açtım ama kusura bakmayın

• Kimsenin sorunu yokmuuu
  • site ne indigo nun sitesimi
  • Yok Bir bilgisayar oyunu intenetten indirebilirsiniz
  • bir tane kız var yanında bebek var yanından geçemiyom you cant go here diyor
    birde makas nerden bulcam?ağacı kesmek için
  • Hangi kız makas değil cut onu bulmak için vermilion citydeki gemiye binip kaptanın yanına gitmek ver almak sonra çıkıp enter dicen bag dicen tm case girceksin orda cut var onu uygulamak için pokemonu seçcen bu kdr
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

bir tane kız var yanında bebek var yanından geçemiyom you cant go here diyor
    birde makas nerden bulcam?ağacı kesmek için

kızın yanındaki bebek yatıyor mu yerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Pokemon Fire Red %100 Türkçe
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya tamam ben onları geçtim birtek misty'de takıldım çok zor charmaleonla yenemem starmie yi tekte yok ediyor ne yaplalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

ya tamam ben onları geçtim birtek misty'de takıldım çok zor charmaleonla yenemem starmie yi tekte yok ediyor ne yaplalıyım?

oralarda oddish de var onla yenebilirsin
  • charmeleonun en az 28 lvl olması lazım ben 28 lvl yapmıştım yendim hani bir köprü varya hatta ordan rival geliyor(en başında pokemon aldığında savaştığın çocuk)onu yen ve öbür köprüdeki bütün eğitmenleri yen köprünün yukarısında birsürü eğitmen var onlarıda yen
  • tamam misty gitti gemidende bi aleti aldım ama onu nasıl kullancam ağacı kesmek için?
  • bak enter bas bag de tm case gir cut itemini seç ve bir pokemona uygula ve ağacın yanına gitt. o zaten kendisi keser ok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mu1rat2

bak enter bas bag de tm case gir cut itemini seç ve bir pokemona uygula ve ağacın yanına gitt. o zaten kendisi keser ok...

Çok saol bir küçük bir şeyi yapmayı unutmuşum
  • Bende poke topu çantama gelmiyor.
    Örn ; Prof. Oak 5 top verdi yok kendim gittim 5 top aldım yok. Yolda 3 tane buldum yine yok. Yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur_-

Bende poke topu çantama gelmiyor.
    Örn ; Prof. Oak 5 top verdi yok kendim gittim 5 top aldım yok. Yolda 3 tane buldum yine yok. Yardım edermisiniz

Buyuk ihtimal cantanin yanlis yerine baktin.Cantada uc bolum var ilkinde potion,revive vb olur,ikinci bolumde oyun icinde kullandigin itemler,son bolumde de poke toplari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben ejderha tapinagi gibi biter var ejderha heykelleri orsda kadim gym yeri kapalı gecsem acilcak yardim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi şehirdesin sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.