Çok saOLda bu 8. ada ile 9. adaya nasıl geçicem gameshark ne ? lütfen bana yardım et bıtsın artık su oyun xD mewtwo alınca oynamam artık dıodum ama btırmek ıstıorum deoxyi dyunca devam etmye karar verdm xD ltfen yrdım et
Bir tane site var gormustum önceden ordakilerin aynisi yaziyor kopyala yapistir yapmissin
quote:
Orijinalden alıntı: Cuz I Got High
quote:
Orjinalden alıntı: kutaydagki
8.ADA bu adaya Mistery Ticked ile gidebilirsin ama bu Ticked oyunda yok!bu nedenle buraya Gameshark ile git.Sonra mağaraya gir orda ilerle yol 2'e ayrılcak.Sola gidersen Ho-oh'u sağ'a gidersen Lugia'ı yakalayabilirsin ikiside harika mutlaka yakala.
Mystery icket oyunda olmasaydı öyle birşey yapmazlardı, sen bulamadın diye oyunda yok diyemezsin mutlaka bir yerlerde vardır. Öyle bi fonksiyon koyuyorlar ama sen yok diyosun iyi valla...
E.S. Güzel çalışmıssın...
quote:
Orjinalden alıntı: _GRKM_
quote:
8.ADA bu adaya Mistery Ticked ile gidebilirsin ama bu Ticked oyunda yok!bu nedenle buraya Gameshark ile git.Sonra mağaraya gir orda ilerle yol 2'e ayrılcak.Sola gidersen Ho-oh'u sağ'a gidersen Lugia'ı yakalayabilirsin ikiside harika mutlaka yakala.
Mystery icket oyunda olmasaydı öyle birşey yapmazlardı, sen bulamadın diye oyunda yok diyemezsin mutlaka bir yerlerde vardır. Öyle bi fonksiyon koyuyorlar ama sen yok diyosun iyi valla...
Arkadaşım yok çünkü. O bilet pokemon turnuvası kazanana veriliyo gameshark dışında alamazsın o bileti çünkü ülkemizde böyle bir turnuva düzenlenmiyo. En iyi sen biliyorsan bul o bileti oyunda ben pokemonu bırakır önünde eğilirim
quote:
Orijinalden alıntı: VarimathraS
quote:
Orjinalden alıntı: _GRKM_
quote:
Arkadaşım yok çünkü. O bilet pokemon turnuvası kazanana veriliyo gameshark dışında alamazsın o bileti çünkü ülkemizde böyle bir turnuva düzenlenmiyo. En iyi sen biliyorsan bul o bileti oyunda ben pokemonu bırakır önünde eğilirim
Alıntıları Göster
ya ada altıya didiyorum beninkli mağara die biyere var galiba onu diyon girmiyor içirei kapıda bi bilim adamı dikilmiş çıkmıyor ayrıca lig şampiyonu oldum 186 pokemon var pokedexde ama mewtonun mağarasınada girmior neden ? bide ada yedide unionlar var ne işe yarıyor poke dexde efsanelerle aynı bölümdeler
quote:
Orijinalden alıntı: aresayt77
ya ada altıya didiyorum beninkli mağara die biyere var galiba onu diyon girmiyor içirei kapıda bi bilim adamı dikilmiş çıkmıyor ayrıca lig şampiyonu oldum 186 pokemon var pokedexde ama mewtonun mağarasınada girmior neden ? bide ada yedide unionlar var ne işe yarıyor poke dexde efsanelerle aynı bölümdeler
Alıntıları Göster
o ticket yok oyunda çümkü nintodonun yıllık düzenlediği bişile alıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: aresayt77
o ticket yok oyunda çümkü nintodonun yıllık düzenlediği bişile alıyosun
Alıntıları Göster
güzele benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: m3chladon
güzele benziyor.
Alıntıları Göster
navel rock adasına giden biri olarak yardımcı olabilirim . öncelikle cheat liste giriyoruz ve cheat list diyoruz ve gamesharka tıklıyoruz sonra şu kodu yazıyoruz 6AADAC54 A0A4B6C7 ve ardından fly bilen bir pokemonumuzun fly seçeneğini seçip herhangi bir şehri seçiyoruz ve ordayız kodu silin ve içeri girip ho ohla lugiayı yakalayın
quote:
Orijinalden alıntı: bjk onur
navel rock adasına giden biri olarak yardımcı olabilirim . öncelikle cheat liste giriyoruz ve cheat list diyoruz ve gamesharka tıklıyoruz sonra şu kodu yazıyoruz 6AADAC54 A0A4B6C7 ve ardından fly bilen bir pokemonumuzun fly seçeneğini seçip herhangi bir şehri seçiyoruz ve ordayız kodu silin ve içeri girip ho ohla lugiayı yakalayın
Alıntıları Göster
beyler benim bildiğim bi program wardı pokemon maplerini değiştirebiliyorsunuz ve istediğiniz mape istediğiniz pokemonu koyabiliyorsunuz ben zaptos moltress vs birsürü pokemon yapmıştım eğer yasak olmasaydı araştırıp koyardım ama ne yazıkki program paylaşmak yasak ama araştırırsanız kolay bir şekilde bulabilirsinz
quote:
Orijinalden alıntı: learness93
beyler benim bildiğim bi program wardı pokemon maplerini değiştirebiliyorsunuz ve istediğiniz mape istediğiniz pokemonu koyabiliyorsunuz ben zaptos moltress vs birsürü pokemon yapmıştım eğer yasak olmasaydı araştırıp koyardım ama ne yazıkki program paylaşmak yasak ama araştırırsanız kolay bir şekilde bulabilirsinz
Alıntıları Göster
4.5.6.7. adalara gitmek için gerekli olan ticketı nerden bulabilirim ? Ligi bir kere bitirdim fakat öle bir ticket vermedi . Bnde sadece tri-pass var 3 adaya gidebiliorm sadece .
quote:
Orijinalden alıntı: sonberkay
4.5.6.7. adalara gitmek için gerekli olan ticketı nerden bulabilirim ? Ligi bir kere bitirdim fakat öle bir ticket vermedi . Bnde sadece tri-pass var 3 adaya gidebiliorm sadece .
Alıntıları Göster
arkadaşım rainbow pass almalısın. Yoksa gidemezsin. 8. ve 9. adalar için de Aurora ticket ve Mystery ticket lazım. Gameshark kodlarını şu sitede de bulabilirsin: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=71699&rid=66356Aurora ticket ve Mystery ticket için Alt taraflardaki DMA Disable Code u ayrıca yazman gerek. Yazdıktan sonra başka bir şehre uç sonra Vermillion a geri gel(Vermillion daysan). Gameshark nasıl yapılır bilmiyorsan hemen anlatayım: Oyunumuza giriyoruz, üst taraftan cheats e tıklıyoruz, oradan cheat list, cheat list ten gameshark a tıklayıp üst tarafa hile ismi(önemli değil) alt tarafa kodu yazıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Cuz I Got High
quote:
ha birde darkaimaster arkadaşım oyunda yok bu oyunun gerçek hali gameboy ilk gameboylarda çıktı ve bunların turnuvaları var turnuvayı kazanınca veriyorlar..
Yapma bee, ilk gameboylaramı çıktı , dalgamı geçiyon olum sen biliyok heralde ilk gameboylara çıktığını..
Bu forumda ben bütün pokemon oyunlarının gamesharklarını paylaşmış adamım, ama malesef hile paylaşımı yasak olduğu için bir kaç ay sonra konuyu silmişlerdi... Pokemon oyunlarında senin bilmediğin yerleri biliyom lan ben... Zaten sinirlerim altüst durumda iyice sinirlerimi bozdun be...
Alıntıları Göster
GRKM SLM...BEN OYUNU BITIRDIM POKEMON LIGINI KAZANDIKTAN SONRA THE END DEDI DEVAM ETMEDI BUNU COZEBILMEMIN BI YOLU VAR MI?YKSA YENIDEN BASLICAM AMA GAMESHARK CODE KULLANMAKISTIYORUM MESELA MEW ILE BASLAMAK GIBI...BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABILIRMISIN BEN COK DENEDIM BU CODE OLAYINI AMA BECEREMEDIM BI TURLU
quote:
Orijinalden alıntı: volkan791
GRKM SLM...BEN OYUNU BITIRDIM POKEMON LIGINI KAZANDIKTAN SONRA THE END DEDI DEVAM ETMEDI BUNU COZEBILMEMIN BI YOLU VAR MI?YKSA YENIDEN BASLICAM AMA GAMESHARK CODE KULLANMAKISTIYORUM MESELA MEW ILE BASLAMAK GIBI...BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABILIRMISIN BEN COK DENEDIM BU CODE OLAYINI AMA BECEREMEDIM BI TURLU
Alıntıları Göster
aresayt77 bende senin gibi 6. adayı geçemedim. 6. adadaki o bilim adamı direk gibi dikilmiş o mağaranın önünde onu geçmenin yolunu bilen varsa söylesin plssss. _GRKM_ senden yardım istiyorum eğer o mağaraya girmenin yolunu biliyorsan cevap ver plsssss
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion1513
aresayt77 bende senin gibi 6. adayı geçemedim. 6. adadaki o bilim adamı direk gibi dikilmiş o mağaranın önünde onu geçmenin yolunu bilen varsa söylesin plssss. _GRKM_ senden yardım istiyorum eğer o mağaraya girmenin yolunu biliyorsan cevap ver plsssss
Alıntıları Göster
ya bende gba da vardı bu oyun kırıldı eni bi tane arıyorum ankarada yerinibilen varsa pm atabilirlermi ? [nintendo sp ]
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
ya bende gba da vardı bu oyun kırıldı eni bi tane arıyorum ankarada yerinibilen varsa pm atabilirlermi ? [nintendo sp ]
Alıntıları Göster
Beyler mystery ticket i almak için herhangi bir markete girip satıcının yanındaki deftere Link Together With All yazın sonra oyunu kapatım açınca saveniz new game in arasında ayrı bi seçenek olucak bu seçenek sayesinde alıyorsunuz ama bunun için 2tane game boy advance ve 2tane wirless cihazı bulundurmanız lazım .
quote:
Orijinalden alıntı: hakan554
Beyler mystery ticket i almak için herhangi bir markete girip satıcının yanındaki deftere Link Together With All yazın sonra oyunu kapatım açınca saveniz new game in arasında ayrı bi seçenek olucak bu seçenek sayesinde alıyorsunuz ama bunun için 2tane game boy advance ve 2tane wirless cihazı bulundurmanız lazım .
Alıntıları Göster
yha beyler ben pokemon fire red de dünya şampiyonasını geçtim hall of famede pokelerimi gösterdi falan sonra yazılar geçti animasyon filmi geçti the end dedi birisi bana tekrar starta baslayınca evinden dewam edecek edi ancak bende dewam etmedi oyun bastan basladı oyun yani bunun çözümüne her sitede baktım kimse yazmamıs ama bu olay basına gelen cok kişi var ltfen yardım bu soruna oyun böyle biterse ne diye herkesi yendim şampiyon oldum :S
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8620979A2
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
sa beyler gameshark yapmayı ii biliorum bende 30 tane efsane poke felan war ama bende pokemon ligini bitirdikten sonra hall of fame de bitior sonra oyun başa geçior ne yapabilirim sonradan hiç anlamadım burayı msn em qarizmadraqon@hotmail.com acill ekleyin bilgi alışverişi için pls...
quote:
Orijinalden alıntı: qellan17
sa beyler gameshark yapmayı ii biliorum bende 30 tane efsane poke felan war ama bende pokemon ligini bitirdikten sonra hall of fame de bitior sonra oyun başa geçior ne yapabilirim sonradan hiç anlamadım burayı msn em qarizmadraqon@hotmail.com acill ekleyin bilgi alışverişi için pls...
Alıntıları Göster
Bi sorun var ki şu oyunu ne zaman oynasam aşamıyorum . bi kere nasıl olduysa oldu ama nasıl oldugunu bilmiyorum . Şimdi gene aynı yerde takıldım 6. adadaki saplama çekilmiyor kapıdan bişeler söylüyor yolluyor . 5. ada da aynı şekilde açılmıyor kapı . eksik olan ne anlamış değilim ne istiyor yardım ederseniz çok sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanasdf
Bi sorun var ki şu oyunu ne zaman oynasam aşamıyorum . bi kere nasıl olduysa oldu ama nasıl oldugunu bilmiyorum . Şimdi gene aynı yerde takıldım 6. adadaki saplama çekilmiyor kapıdan bişeler söylüyor yolluyor . 5. ada da aynı şekilde açılmıyor kapı . eksik olan ne anlamış değilim ne istiyor yardım ederseniz çok sevinirim
6. ve 7. adadaki sorunları çözdün mü?
quote:
Orijinalden alıntı: Rich Duck
quote:
6. ve 7. adadaki sorunları çözdün mü?
Alıntıları Göster
Ben gördüğüm her şeyi yaptım ama eksik olan bir şeyler var demekki ama bi türlü bulamıyorum yapmadığım bir şey olmalı ne yapmam gerekiyor ki adam çekilsin onu soruyorum
quote:
Ben gördüğüm her şeyi yaptım ama eksik olan bir şeyler var demekki ama bi türlü bulamıyorum yapmadığım bir şey olmalı ne yapmam gerekiyor ki adam çekilsin onu soruyorum
aynı olay bendede oldu bilimadamına benzeyen bi moron kapının önünden gitmiyor sorunu arastırdım kime sorduysam 4. adadaki sorun diyor.4 adada ıce cave var orada roket takımı çıkması lazım ama roket takımının bir üyesini bulamadım.waterfall saldırısını aldım orda yukarı doğru bir şelaleden waterfall ile çıktım ama gene aynı yere çıkıyor yol bomboş içersi bir roket üyesi yok. bilen biri yardım etsin diyeceğim ama bu oyunu bitiren olduğunu sanmıyorum
ben bitirdim diyenler hadi cwp verin bu soruna 6. adadaki bilimdingili kapının önünden neden çekilmiyor