Şimdi Ara

Pokemon fire red tam çözüm/adalar/efsane pokemonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
86.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce ordan oaktan bi Pokémon alın ve yola çıkın.
    VİRİDİAN:
    Burdaki gym kapalı burdan oaks parceli alıp oak a götürün ve garynin kardaşından town map alın.
    ORMAN:
    Orman'ı geçin
    PEWTER:
    Brock'tan rozeti alın ve Mt.Moon'a gidin.
    MT:MOON:
    Orayı da geçip Cerulan'a gidin.
    CERULAN
    Misty'den rozeti alın. Sonra bill e gidin.size ss.tıcket ferçek ve geri dönün. polisin çekildiği yerden girip vermiliona gidin
    VERMİLİON:
    Gemiden cutu alıp çıkın ve gym den rozeti alın.Bide burda bike wocheri alın. böylece cerulandan bisiklet alabilirsiniz.
    DİGLETT'İN MAĞRASI:
    10 pokemon yakalıyın. Oak'ın "aide"sinden flash ı alın.
    ROCK TÜNNEL:
    Cerulandan rock tünele girin evet biraz zor ama artık katlanın. Rock tüneli çıkınca levendera varın.
    LEVENDER:Burda bişiy yapmayın.Doğru Celadona(bi tünelden) gidin.
    CELADON:
    Burdan nişanınızı alın. Sonra şehrin ortasındaki minik havuzun yanında 2 bina var. bunlardan soldakine gidin. Posterin önündeki rocketi yenin ve postere basın.Gizli kapıdan girin.işte roketlerin merkezi burda lift keyi bulun.ve asansöre binin. burdan en üste çıkıp giovannıyi(roket versiyonda prof oakı) yenin. bi poke topu bırakaçak. onu alın şimçi celadonun soluna doğru gidin.burdaki ağçı kesip küçük bi ev çıkçak ordan fly itemini alın.Şimdi tekrardan levendare dönün.
    LEVENDER-POKéMON TOWER:
    Burdan mr. fuji kurtarın size pokeflüt ferçek.
    tekrar celadona gidin ve marttan su alın.Sonra en sağdaki geçite gidin adama suyu verin. ve işte saffron.
    SAFFRON:
    Burda o dev binayı gidin.Burda önce card keyi bulun.sonra bi yerde gary var onu yenin. gene yanındaki adamla konuşup lapras alın.Ve gene giovannıyi yenin. sonra o gidince arkada duran başkandan master ballı alın bu mewtwo yakalamanıza yardımcı olçak.sonra gymye gidip rozeti alın.
    FUCHİSA:İster celadondan bisiklet yoluyla, ister seniz de levenderın altındaki snorlakı uyandırıp gidin. burdan nişanı alın. burda önemli bi yer var. safari zone.
    SAFARİ ZONE:
    Burda 2 şeyi bulmanız lazım. 1. si bi evden surf itemi,2.side pokeballardan birindeki gold teeth i. ama süreniz kısıtlı. her neyse sonra o gold teeth i fuchisadaki evlerden birindeki adama verin. size strengh(kayaları ittirme.)verçek.
    SEAOFRAM ISLAND:
    Fuchisadan denize açılıp isterseniz buraya gelin. burda gym yok ama süper pokemonlar yakalayabilirsiniz.
    CİNNABAR ISLAND:
    Pallete dönün ve ordaki denize açılıp cinebara gelin. gym nin kapısı kilitli. yandaki koca binaya girip secret keyi bulun. gymden rozetinizi alın.
    VİRİDİAN:Burdakic gymye girebilirsiniz artık.Girin ve giovanniden nişanı alın.
    VİCTORY ROAD:
    Bu mağra viridianın sağında buradaki o kare kare şeyleri geçmek için kayaları strengh ile yuvarlakların üstüne itin.
    İNDİGO PLATOSU:
    Burda pokemon ligi binasına girin.burdaki adamları teker teker yenin. ve finalde karşınıza kim mi çıkaçak?hadi sürpriz olsun

Adalar Tam Çözüm
    1.ADA
    ---------------
    Bu adada PokemonCenter'da bir makine var ve bu makinanın çalışması için bir Ruby bir Sapphire renkli taş lazımdı yanlış hatırlammıyosam...Ruby taşı bu adada...Kuzey'e doğru surf yap ve orda bir mağaraya gir..orası bir kaplıca gibi bi yer su var filan...ordaki adamla konuş sana HM06 veriyor..sonra daha da yukarı surf yap bu sefer bir yer'e giriyorsun.bu yer de itelecek kayalar vs. var...bu yerin en sonunda bir moltres çıkıyor(lvl 50)...sonra bu yerin ilk başlarına gel...bir kapının yanında 2 tane roket seni bekliyor olcak...onları yen içeri gir...içerde biraz araştırırsan Ruby taşı'nı bulabilirsinsonra bu taşı PokemonCenter'daki prof'a ver...
    2. ADA
    bu adada yapcak pek bişi yok.Pokemoncenter'ın yanındaki evdeki adamla konuş kızının kaybolduğunu filan söylüyecek.O laflarını bitirdikten sonra 3.adadaki Bisiklet çetesinden birisi gelcekti sanırım.Sonra 3. adaya geç.
    3. ADA
    Buraya gel ve bisiklet çetesini yen...sonra orman'a gir ve kızı kurtar...Kızı kurtardıktan sonra Cinnabar'a geri dönebilirsin(zaten ligi bitirenler kızı kurtarmış demektir).
    4.ADA
    bu adaya lig'i bitirdikten sonra gidebiliyordun sanırım.burda Breeding Center var:)Bir de İCe Cave var buraya gir roketler çıkcak sanırım onları yen ve burda HM07 buluyordun yanlış hatırlamıyorsam.
    5. ADA
    Bu adada bir roket üssü var ama bu roket üssüne 6. ve 7. adalardaki sorunları çözdükten sonra girebiliyorduk yanlış hatırlamıyorsam.Burda Kuzeybatı'a gidersen(surf) bir adamla konuş ve o sana togepi vercek..ayrıca Güney'e surf ile gidersen Rock Altar'ı bulursun ama bunun sırrı hayla çözülemedi(rock altar).
    6. ADA
    Burada sanırım Güney'e gidince bir mağara görceksin.Buranın kapısı beyaz..Bu kapıyı cut yaparak aç ve içeri girip Sapphire Taş'ını bul...Ama bulunca sanırım Roket Bilimadamı çalışıyordu senden bunu...Ve ayrıca bu olaydan sonra Roket Üssü(5. ada) açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Çünkü Roket Bilim adamı oraya kaçıyor taş'ı ile...senin o taşı alman gerek.(Eğer açılmadıysa 7. adadaki KAya bulmacasını çöz)
    7. ADA
    Kuzeyde battle tower var istersen uğrarsınGüneyde ise yukarda bahsettiğim Kaya bulmacası var.Onu çöz.Ve de daha da Güney'e gidersen Unown'ların 7 tane küçük adasını bulabilirsin.
    8.ADA
    bu adaya Mistery Ticked ile gidebilirsin ama bu Ticked oyunda yok!bu nedenle buraya Gameshark ile git.Sonra mağaraya gir orda ilerle yol 2'e ayrılcak.Sola gidersen Ho-oh'u sağ'a gidersen Lugia'ı yakalayabilirsin ikiside harika mutlaka yakala.
    9. ADA
    İşte!Oyunun En zor bölümü!En gıcık bölümü!En yorucu bölümü!Buraya gitmek içinde Mistery Ticked gerek amma oyunda olmadığından Gameshark ile git..Sonra bir üçgen kaya görceksin.Bu kayaya dokununca bir yana kaçıyor yine dokununca yine kaçıyor.En sonunda Deoxy geliyor...Ama bu kaya'a dokunmak çok zor...Belki 10 defa dokunmak gerek fakattttt(sonu sakat) bir kayaya dokunduktan sonra kaçıcakya kaçan kayaya 2-3 saniye içinde dokunman gerek herhangi bir hatada en başa dönüyorsun.

Efsanevi pokeler

Fire Red ve Leaf Green oyunlarının orjinali Red ve Blue'da aslen 4 efsanevi pokemon bulunur. Bunlar 2 efsanevi kuş Articuno , Zapdos ve Moltres ile klon pokemon Mewtwo'dur. FRLG'de bunlara ek olarak 2.nesilden 3 efsanevi köpek/kedi Entei, Suicune ve Raikou ile Altın/Gümüş maskotları ; 3.nesilden DNA pokemon Ho-oh ve LugiaDeoxys eklendi.

Articuno

Nerede: Sefoam Island
    Hangi seviyede: 50 lv.
    Tür: Buz/Uçuş

Zapdos

Nerede: Power Plant
    Tür: Elektrik/Uçuş

Moltres

Nerede: One Island
    Tür: Ateş/Uçuş

Mewtwo

Nerede: Unknown Dungeon.
    Elite 4'u yenmiş olmanız ve National Dex'te toplam 60 pokemon yakalamış olmanız gerekli.
    Hangi seviyede: 70 lv.
    Tür: Ruhsal

raikou

Nerede: Kanto Çimenlerinde.
    Başlangıç Pokemonu olarak Squirtle'ı seçmiş olmanız gerekir.
    Tür: Elektrik

Entei

Başlangıç Pokemonu olarak Bulbasaur'ı seçmiş olmanız gerekir.
    Tür: Ateş

Suicune

Başlangıç Pokemonu olarak Charmander'ı seçmiş olmanız gerekir.
    Tür: Su

Ho-oh

Nerede: Navel Rock
    Tür: Ateş/Uçuş

lugia

Nerede: Navel Rock
    Tür: Ruhsal/Uçuş

Deoxys

Nerede: Birth Island
    Hangi seviyede: 30 lv.
    Tür: Ruhsal
    Farklı sitelerden toplanıp düzenlenmiştir
    Bi teşekkürü cok görmeyin

• Çok saOLda bu 8. ada ile 9. adaya nasıl geçicem gameshark ne ? lütfen bana yardım et bıtsın artık su oyun xD mewtwo alınca oynamam artık dıodum ama btırmek ıstıorum deoxyi dyunca devam etmye karar verdm xD ltfen yrdım et
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutaydagki

8.ADA
    bu adaya Mistery Ticked ile gidebilirsin ama bu Ticked oyunda yok!bu nedenle buraya Gameshark ile git.Sonra mağaraya gir orda ilerle yol 2'e ayrılcak.Sola gidersen Ho-oh'u sağ'a gidersen Lugia'ı yakalayabilirsin ikiside harika mutlaka yakala.

Mystery icket oyunda olmasaydı öyle birşey yapmazlardı, sen bulamadın diye oyunda yok diyemezsin mutlaka bir yerlerde vardır. Öyle bi fonksiyon koyuyorlar ama sen yok diyosun iyi valla...

E.S. Güzel çalışmıssın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cuz I Got High

quote:

8.ADA

Mystery icket oyunda olmasaydı öyle birşey yapmazlardı, sen bulamadın diye oyunda yok diyemezsin mutlaka bir yerlerde vardır. Öyle bi fonksiyon koyuyorlar ama sen yok diyosun iyi valla...

quote:

Orjinalden alıntı: DarkraiMaster

quote:

8.ADA

PeKi sHen bLiosaN SöLe kaRDeş gEçmEm Lazm buNu xD

• gameshark dedediğmiz şey oyunun hilesidir . v boy advance programında ben kullanmıştım efsane pokemonları yakalamak için mystery ticket gibi herşeyi alabiliyorsun uzun zaman oldu ama bi link buluyum ben sana gameshark için.

http://www.oyuncehennemi.com/pokemon-fire-red-fan-club-resimli-tam-cozum-gameshark-yapma-resimli-resimsiz-t179517.html?p=1440110

ha birde darkaimaster arkadaşım oyunda yok bu oyunun gerçek hali gameboy ilk gameboylarda çıktı ve bunların turnuvaları var turnuvayı kazanınca veriyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutaydagki -- 30 Ocak 2009; 11:16:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kutaydagki

gameshark dedediğmiz şey oyunun hilesidir . v boy advance programında ben kullanmıştım efsane pokemonları yakalamak için mystery ticket gibi herşeyi alabiliyorsun uzun zaman oldu ama bi link buluyum ben sana gameshark için.

http://www.oyuncehennemi.com/pokemon-fire-red-fan-club-resimli-tam-cozum-gameshark-yapma-resimli-resimsiz-t179517.html?p=1440110

ha birde darkaimaster arkadaşım oyunda yok bu oyunun gerçek hali gameboy ilk gameboylarda çıktı ve bunların turnuvaları var turnuvayı kazanınca veriyorlar..
    quote:

Yapma bee, ilk gameboylaramı çıktı , dalgamı geçiyon olum sen biliyok heralde ilk gameboylara çıktığını..

Bu forumda ben bütün pokemon oyunlarının gamesharklarını paylaşmış adamım, ama malesef hile paylaşımı yasak olduğu için bir kaç ay sonra konuyu silmişlerdi...
    Pokemon oyunlarında senin bilmediğin yerleri biliyom lan ben...
    Zaten sinirlerim altüst durumda iyice sinirlerimi bozdun be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuz I Got High -- 30 Ocak 2009; 12:57:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cuz I Got High

quote:

Yapma bee, ilk gameboylaramı çıktı , dalgamı geçiyon olum sen biliyok heralde ilk gameboylara çıktığını..

Bu forumda ben bütün pokemon oyunlarının gamesharklarını paylaşmış adamım, ama malesef hile paylaşımı yasak olduğu için bir kaç ay sonra konuyu silmişlerdi...
    Pokemon oyunlarında senin bilmediğin yerleri biliyom lan ben...
    Zaten sinirlerim altüst durumda iyice sinirlerimi bozdun be...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben oyunu bitirdim ama hooh filan nerden buluyorsunuz ya?
    Pokedexi bitirince neler oluyor söylermisin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls çok mu zor ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ho$tingen

Arkadaşım ben oyunu bitirdim ama hooh filan nerden buluyorsunuz ya?
    Pokedexi bitirince neler oluyor söylermisin?

Alıntıları Göster
    Pokedexi Bitirincemi oluyodu bilmiyorum ama bi miktar pokemon yakalıcan 150'den fazla sonra mewtwo nun mağrasına gitcen olmassa bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

Pokedexi Bitirincemi oluyodu bilmiyorum ama bi miktar pokemon yakalıcan 150'den fazla sonra mewtwo nun mağrasına gitcen olmassa bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Valla ben yapamıom o zaman.
    Pokemon Bluedede geçerli dimi bu aynı zati
  • evet ya pokedexi bitirince n'oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

evet ya pokedexi bitirince n'oluyo
    Zaten bir gameboy konumuz var, ayrıca o konuda FireRed bizzat resimli anlatılmıştır...
    Lütfen post kasmayınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_flame

Zaten bir gameboy konumuz var, ayrıca o konuda FireRed bizzat resimli anlatılmıştır...
    Lütfen post kasmayınız...

Alıntıları Göster
    ligi bitirdim ama 4. ve diğer adaları bulamadım nasıl gitçem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chillhami

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilhami onay

bilen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chillhami

quote:

Orjinalden alıntı: ilhami onay

bilen yok mu?

Alıntıları Göster
    aRkdaSm vermılıon lımanında sana soruo nereye gtcen dıe 1-2-3 orda gzukuo asaqısnda other yazıo onu sec 4-5-6-7 de çıkıo !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

quote:

Orjinalden alıntı: ewee1212

PokEDxı btırdım sbahtan aksama kdr zor btı wala prof oak mutluluktan havaya ucuo bde bı kadın bı cay vermıstı o bınanın olduqu bınanın 3. katıydı glıba orda oyunun yapımcısı var senı tebrık edıo sonra bsı olmuo xD bnde orda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego54

quote:

Orjinalden alıntı: ewee1212

PokEDxı btırdım sbahtan aksama kdr zor btı wala prof oak mutluluktan havaya ucuo bde bı kadın bı cay vermıstı o bınanın olduqu bınanın 3. katıydı glıba orda oyunun yapımcısı var senı tebrık edıo sonra bsı olmuo xD bnde orda kaldım

Alıntıları Göster
    ŞimDy biRth island vE naVeL RocK adALarına gidEN varSa içinzdE nasIL gttiqi bi zhmet soLEsın ????????

• quote:

ŞimDy biRth island vE naVeL RocK adALarına gidEN varSa içinzdE nasIL gttiqi bi zhmet soLEsın ????????

Alıntıları Göster
    Konunun sahibi bnA yarDIm edEBlirmsn 7. adada yaşlı kadının evını blıosundur evde kutular var ve kutuların arkasında bı kapı var o kutuları nasıl kaldırıcam ????
  • quote:

Konunun sahibi bnA yarDIm edEBlirmsn 7. adada yaşlı kadının evını blıosundur evde kutular var ve kutuların arkasında bı kapı var o kutuları nasıl kaldırıcam ????

Alıntıları Göster
    7.adayı hatırlamıyorum 6 7 ay önce oynamıştım o 2 adayagameshark kullanarak gidebilrisin yukarda anlttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutaydagki -- 3 Şubat 2009; 15:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaydagki

7.adayı hatırlamıyorum 6 7 ay önce oynamıştım o 2 adayagameshark kullanarak gidebilrisin yukarda anlttım

Alıntıları Göster
    quote:

8 le 9 a gdilio game sharkla
  • quote:

quote:

8 le 9 a gdilio game sharkla

Alıntıları Göster
    arkadaş iki soru sormuş 7 adayı söyledim birde o iki ada dediğim navel rock ve birth island..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.