Şimdi Ara

Dark Souls çok mu zor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar bu aralar yenı bır oyun düşünüyorum aklımda dark souls var ama kararsız kaldım..rpg olarak oblivion ve skyrim i çok severım örneğin..gameplaylerı izlediğimde dark souls un open world bir rpg olmadığını daha çizgisel oldugunu hissettim..youtube gameplaylerındende zorluk derecesı pek anlasılmıyor ayrıca..

sonuc olarak zorluk derecesi nasıldır bu oyunun? yanı öyle sürekli ölmekte bana zevk vermıyor sonuc olarak oyunu işkence çekmek için değil eğlenmek için oynuyorum..yorumlarınızı bekliyorum dostlarım..

• Bunu biz bilemeyiz sen yükle oyna.Ben oyunu seviyorum başkası sevmez bu senin vericeğin karar.
  • Arkadaşın dediği gibi senin deneyip karar vermen lazım.Biri oynar ; internetten silah/zırh yerlerine bakar , önemli noktaları öğrenir , stat dağılımını düzgün yapar.Böyle birine oyun pekte zorlayıcı gelmez.Ama başka biri ; hiç bir rehbere bakmadan , kendi bildiği şekilde oynar.Hem herşeyi kendi keşfeder hem oyun daha zor gelir.Kısaca senin oyunu nasıl oynadığına kalmış birşey.

Ayrıca öyle korsan indireyim , oynayım tarzında düşünüyorsan hiç oynama.Online kısmı olmadan oyunu yarı yarıya oynamış olursun neredeyse.

Edit:Zorluğu herhangi bir oyundan örnek vermek gerekirse ; DMC3'ü yüksek zorlukta ve PS2'de oynadıysan bilirsin , herhangi bir hatanda en basit yaratıklar bile rahatça öldürebilir seni.Ama nasıl oynaman gerektiğini çözdükten sonra ve biraz da güçlendikten sonra daha rahat ilerlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 1 Aralık 2013; 13:25:53 >
  • Oyun alışana kadar zor... ve AutoSave olayı yok yani Bonfire sistemi var en son nerede dinlendiysen orada başlıyorsun ve Dinlendiğin zaman yaratıkar Respawn oluyor yani onunda cezası kesilmiş ama Soul Kasmak için birebir...ve ilerledikçe düşmanlardan çok bölümlerin kendisinden nefret ediceksin...5 dakikada bir aynı bölümde Yaratıkla savaşırken biyerden düşmek olurmu lan diyeceksin eminim
  • Aslında oyunun başları çok zor.Yani sisteme alıştıkça ve karakter güçlendikçe baştaki o psikopat zorluk çok kalmıyor.Oyunun diğer oyunlardan farkı ve bu kadar popüler olmasının sebebi zaten bu zorluk ve gerçekçilik.Yaptığın her hatanın cezasını anında kesiyor oyun.Bunu bilerek ve kabullenerek başlarsan oyuna zevk alırsın.Aksi halde oyun işkenceye dönüşür senin için.
    Benim gördüğüm atmosfer anlamında en sağlam oyunlardan biridir ayrıca.Sadece başlarda sabırlı olmak lazım.
    Ha bir de bana göre öyle başına oturup bir kaç günde bitirilecek bir oyun değil.Arkadaşın dediği gibi bunaltıcı bir havası var oyunun.Ara ara oynamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wither

Aslında oyunun başları çok zor.Yani sisteme alıştıkça ve karakter güçlendikçe baştaki o psikopat zorluk çok kalmıyor.Oyunun diğer oyunlardan farkı ve bu kadar popüler olmasının sebebi zaten bu zorluk ve gerçekçilik.Yaptığın her hatanın cezasını anında kesiyor oyun.Bunu bilerek ve kabullenerek başlarsan oyuna zevk alırsın.Aksi halde oyun işkenceye dönüşür senin için.
    Benim gördüğüm atmosfer anlamında en sağlam oyunlardan biridir ayrıca.Sadece başlarda sabırlı olmak lazım.
    Ha bir de bana göre öyle başına oturup bir kaç günde bitirilecek bir oyun değil.Arkadaşın dediği gibi bunaltıcı bir havası var oyunun.Ara ara oynamak lazım.

KATILIYORUM

• Bence değil o tür oyunlara alışık olduğum için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1990 yilindan beri oyun piyasasindayim Dark Souls buna benzer bir kac oyun var berbat derecede zor hep tek yiyosun
  • Aşırı bir zorluğu yoktu açıkçası, bir yerden sonra kolay gelmeye başlıyor hatta. 2. oyun daha zordu, sıkılıp yarıda bırakmıştım onu da
  • Mekan tasarımları ve atmosfer müthiş, boss savaşları tatmin edici muhteşem bir oyun, tabi bir gamepad şart, klavye+mouse ikilisi ile oynamak işkence olur.
  • dark souls 2 mi daha zor 1 mi ikisinden birini oynayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canercel -- 1 Aralık 2020; 15:2:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercel

dark souls 2 mi daha zor 1 mi ikisinden birini oynayacam

1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ye başladım bence 2 daha zor 2 adım atıp ölüyorum her taraf tuzak dolu arkandan birden düşman geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: canercel

2 ye başladım bence 2 daha zor 2 adım atıp ölüyorum her taraf tuzak dolu arkandan birden düşman geliyor

1'i oynadın mı?

• Oyun dünyasinda oynamadigim dark soulsu yillar sonra oynamaya başladim.

1 hafta önce başladim 1.serisine şuan oyunun yarisina geldim. İlk 2 gün beni cok zorladi..

Sadece ama sadece sabırlı oynamaya EN ZOR Oyun modunda oynadigimi düşünerek Vakit harcadim.. Sonra alişmaya başladim ,Ziplamasi ,kombinasyonu, savunması ,karsilik vermesi derken. zevk almaya başladim :)

Belli bir vakte kadar hic ölmemişken son 1 saatte 20 kere Öldüm :D Yılmadim ama lanet olasi Bosstu gectim :D ölerek ögreniyorsun zaten.

ŞİDDETLE 1.ciden başla kitabin ortasindan girme :) kolay gelsin. bilmiyorsan sor yardimci olurlar.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Alışınca çok zor değil. Npc karakterlerden yardım da alınabiliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Alışınca çok zor değil. Npc karakterlerden yardım da alınabiliyor zaten.

Souls serisi zaten zor bir oyun serisi değil. Hiçbir zaman olmadı. Diğer oyunlar fazla kolay oldukları için Souls oyunları çok zormuş gibi geliyor insanlara. Zihniyet meselesi yani.   Souls'a zor diyen adamları 90lardaki oyunlara alalım.

• Sekiro belki o sınıfa girebilir. Oynamadım ama çok zor deniyor.  

• Oynamak isteyip de zorluğundan oynamadığım seri.

• Zor, çünkü oyun hiç birşey anlatmıyor/söylemiyor/ipucu vermiyor.Ha pardon...Bazı yerlerde işe yarar ipuçları olabiliyor."Dikkat et!İleride sağ tarafında düşman çıkabilir" gibi saçma sapan yetersiz ve komik ipuçlar bunlar.

Ben şahsen Souls-Like oyunlarını item/skill özelliklerini youtubedan izleyerek, gördüm ve heveslendim.Youtube dan videoları izledim.Merakım kat kat arttı.Forumlarda araştırdım bilgim de arttığında yardım olmadan souls oyunlarını bitirebiliyorum.Bir yıldırım attığını düşünsene bossa karşı çok muhteşem birşey değil mi?"Evet, ama yeteneği nasıl kazanacağım?" diye soracaksın.Haklısın, işte özetle oyunu bitirmiş olman gerekiyor.Bunun içinde youtube da ki videoları izlemeni öneririm.Forumda da bilgiler var.Okuyup araştırıp öğrenebilirsin.

Şunu da eklemek isterim.Yeterli bilgiye ulaştığın zaman.Oyunun zevkini tadını almaya başlayacaksın.Merak etme tek başına yardım (youtube gibi) istemeden oynayıp bitireceksin. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.