Kuş üst üste hapşırma
Kulum üst üste hapşırıyor videosuda var ama paylaşamıyorum isteyene gönderebilirim ama hiç hastalık belirtisi yok bu böyle bir durumla karşılaşan var mı hiç
Kuşun ince seste ötmesi.
Kuşum hafif hafif ötüyor , sonra çıldırıyor çok sesli ötüyor neden olabilir.
Dying light oyununu satın aldım 2 gün önce denedim denedim oyunu açamadım açılıyor yükleme ekranı geliyor oyuna giriyorum sonra kapanıyor hiç uyarı vermeden düzeltebilen var mı?
Metamask 400000tl lik hesabın şifresi kayboldu
Metamask'tan hesap açtım tüm paramı karımın altınlarını filan yatırdım şifrenin fotoğrafını çektim telefonum çalındı şifre gitti almanın bir yolu var mı ?
Deri iltihabı
Dün gözümün altında hafif bir şişlik vardı. Bende sivrisinek ısırığıdır herhalde dedim çok dikkat etmedim. Bir sonraki gün boğazımda ve diğer gözümde iltihaplı şişlikler gördüm. Doktor olan veya bununla ilgili bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
boğaz ve yüzde iltihaplanma
Dün gözümün altında hafif bir şişlik vardı. Bende sivrisinek ısırığıdır herhalde dedim çok dikkat etmedim. Bir sonraki gün boğazımda ve diğer gözümde iltihaplı şişlikler gördüm. Doktor olan veya bununla ilgili bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Bizim dershane tüm öğrencilere işler kırtasiyede bulunan kitaplardan 12 tane kitap bedava verecek hakkımı hangi kitaplardan yana kullanmalıyım.11.Sınıfa yeni başlayacağım için 11 çap setleri konu anlatımı bakımından güzel gözüküyor öneriye açığım fiyat sınırsız.Tyt kitaplarıda almayı düşünüyorum her dersten
bu hız düşmesi neden kaynaklanıyor olabilir
400 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi
laptop için istiyorum kablolu çok çabuk bozuluyor diye kablosuz istiyorum
kulaklığım bozulmuş mu
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.811 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun