Şimdi Ara

12 tane bedava tyt ve 11.sınıf kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim dershane tüm öğrencilere işler kırtasiyede bulunan kitaplardan 12 tane kitap bedava verecek hakkımı hangi kitaplardan yana kullanmalıyım.11.Sınıfa yeni başlayacağım için 11 çap setleri konu anlatımı bakımından güzel gözüküyor öneriye açığım fiyat sınırsız.Tyt kitaplarıda almayı düşünüyorum her dersten

• o ne bicim dersane yav cok iyiymis
  • çapın mat setini(trigo,analitik fasiküllerini çözmedim.) kullandım. baya güzeldi ona bakabilirsin. sb olarak acil 11 sb çözdüm.

fizik için aydının modülleri var ben onları kullanmıştım çok memnundum. 9-10 hatırlatması da yapıyor konulardan önce sağlam bir şekilde. sb olarak karaağaç 11 sb vardı fasikül halinde onun yarısını falan çözdüm. o da güzeldi ama bir tık zorlamıştı beni.

kimya için yine aydının modüllerini kullandım. özet geçiyordu temel şeyleri ve konuyu iyi oturuyordu aynı şekilde.

biyolojide apotemi sistemlerin bir kısmını çözdüm. geri kalan kısımları fen bilimleri tyt-aytden çözdüm ikisi de güzeldi.

• 345,3D,Apotemı bunların matematik namına bir şeyini bırakmayın
  • İlk senemde 180k geldi 2.senemde 67k yaptım önerilerim sana uygun mudur bilemem ; belki ilk 20k ya girenlerden öneri almak istersin , ben yinede fikirlerimi sunayım sana. Ben ayt matematikte acil yayınlarının soru bankasını ve apotemi fasiküllerinin hepsini öneririm.Bu yorumu gören arkadaşlarında onay vereceğinden eminim.Kimya ayt de aydın yayınları olmazsa olmaz gibiydi benim için,aydının yanında palme kimyayı çözmüştüm ve oldukça işlemli sorular içeriyordu ve bu benim için hoştu . Biyoloji ayt de palme ve apotemi çözdüm. Baya ayrıntılı idi bunlarda ( nedense biyolojide ne kadar ayrıntılı çalışırsam konuya okadar hakim olup yorum yeteneğim geniş olur diye düşünüyordum ) . Fiziğe gelirsek bazı insanlar ne kadar uğraşsada fizik yapamaz derler işte o bene olabilirim. Ayt fizik için çözdüğüm kitaplar ; nihat bilgin ayt soru bankası , sadık uygun ayt soru bankası , 345 ayt soru bankası. Bunları çözdüm sınavda 6-7 net yapabildim.(2021 yks çok zordu demek istemiyorum çünkü bu 2020 yılı hariç herkesin girdiği sene için zor olduğunu söylemesi gibi bir şey , fakat genel ortalamanın üstünde bir sınav olduğu kesin). Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.