Şimdi Ara

Pokemon Fire/Red tavsiye ( son mesaj ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce groudon'uda yakaladım normal pokeball ile. 45.fırlatışımda felan yakaladı. Sanırım oyun bitti artık tam anlamı ile. 120 saatlik oynama sürem var. Ds emulatorlerine baktımda çalışmıyormuş advance'e kaldık şimdi ne oynasam acaba. Fire red düşünüyorum ama pokemon'da olmayabilir bir sürü rpg var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Az önce groudon'uda yakaladım normal pokeball ile. 45.fırlatışımda felan yakaladı. Sanırım oyun bitti artık tam anlamı ile. 120 saatlik oynama sürem var. Ds emulatorlerine baktımda çalışmıyormuş advance'e kaldık şimdi ne oynasam acaba. Fire red düşünüyorum ama pokemon'da olmayabilir bir sürü rpg var

Pokemonda Devam Etmek İstiyosan Fire Red İdeal Bence Şuan Ruby Oynuyorum Ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGaMeBoy

quote:

Az önce groudon'uda yakaladım normal pokeball ile. 45.fırlatışımda felan yakaladı. Sanırım oyun bitti artık tam anlamı ile. 120 saatlik oynama sürem var. Ds emulatorlerine baktımda çalışmıyormuş advance'e kaldık şimdi ne oynasam acaba. Fire red düşünüyorum ama pokemon'da olmayabilir bir sürü rpg var

Benim oynadığım emerald , ruby ve sapphire'in birleşmiş haliymiş. Nette oyunlara bakıyordum hangisi iyi diyede eğer ruby veya sapphire oynamayı düşünüyorsanız bu ikisinin yerine emerald'ı oynayın diyorlar. Fire red'te ilk serinin remake'imiş puanı baya iyi. ben black and white'ı merak ediyorum çizimleri felan baya hoş duruyor ama ds yok ne yazikki.

• quote:

quote:

quote:

Benim oynadığım emerald , ruby ve sapphire'in birleşmiş haliymiş. Nette oyunlara bakıyordum hangisi iyi diyede eğer ruby veya sapphire oynamayı düşünüyorsanız bu ikisinin yerine emerald'ı oynayın diyorlar. Fire red'te ilk serinin remake'imiş puanı baya iyi. ben black and white'ı merak ediyorum çizimleri felan baya hoş duruyor ama ds yok ne yazikki.

Dssi Var Ama Çalışmıyor İşte Yoksa Bende zip File'İ Var Pokemon White Versiyonun Galiba Adı DeSmuME'İdi Onda Açılıyor.

Edit:Açıldı.

Pokemon Fire/Red tavsiye ( son mesaj )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 1 Nisan 2013; 20:32:10 >

• Fire/red'e başladım Evde ps3 var xbox var bütün gün pokemon oynuyom hehe valla çok daha keyifli.
  • Fire/Red 'te lige geldim ve şimdilik kaldım ilk battle'da rakibin kullandığı ilk pokemonu yenemedim Dewgong kullanıyor ve ice beam atıyor ilk saldırı hep o yapıyor ve tek vurşta tüm pokemonlarımı öldürüyor. Buz saldırısına dayanaklı 1 tane pokemon yokmu yahu ?
  • quote:

Fire/Red 'te lige geldim ve şimdilik kaldım ilk battle'da rakibin kullandığı ilk pokemonu yenemedim Dewgong kullanıyor ve ice beam atıyor ilk saldırı hep o yapıyor ve tek vurşta tüm pokemonlarımı öldürüyor. Buz saldırısına dayanaklı 1 tane pokemon yokmu yahu ?

Dewgong Normalde Bir Razor Leafe Felçtir Ben Venusaur İle Tek Vuruşta Geçmişti Orayı Ama Elektrik Tipide Saldırabilirsin Su Özelliğide Var Diye Hatırlıyorum Dewgongu İstersen Zapdosu Yakalayıp Git Power Plantte Route 10dan Surf HMsi İle Yakalarsın 50 Level
  • quote:

quote:

Fire/Red 'te lige geldim ve şimdilik kaldım ilk battle'da rakibin kullandığı ilk pokemonu yenemedim Dewgong kullanıyor ve ice beam atıyor ilk saldırı hep o yapıyor ve tek vurşta tüm pokemonlarımı öldürüyor. Buz saldırısına dayanaklı 1 tane pokemon yokmu yahu ?

Dewgong Normalde Bir Razor Leafe Felçtir Ben Venusaur İle Tek Vuruşta Geçmişti Orayı Ama Elektrik Tipide Saldırabilirsin Su Özelliğide Var Diye Hatırlıyorum Dewgongu İstersen Zapdosu Yakalayıp Git Power Plantte Route 10dan Surf HMsi İle Yakalarsın 50 Level

Aslında pikachu var level 50'ye yakın ama vuramıyorum ilk vuruşu hep o yapıyor tek atışta alıyor. Zapdos'a bakayım bari başka çare yok

• quote:

quote:

quote:

Aslında pikachu var level 50'ye yakın ama vuramıyorum ilk vuruşu hep o yapıyor tek atışta alıyor. Zapdos'a bakayım bari başka çare yok

kardeş bu oyunun adı ne bildiğimiz pokemon fire red mi yoksa başkamı onlinemi bana link atabilirmisin yada oyunun adını söleyebilirmisdin

• quote:

Orijinalden alıntı: salihoca

quote:

quote:

quote:

kardeş bu oyunun adı ne bildiğimiz pokemon fire red mi yoksa başkamı onlinemi bana link atabilirmisin yada oyunun adını söleyebilirmisdin

Bildiğin Fire Red

• arkadaşlar benim size önerim dewgonga uyku saldırısı yapmanız aksi takdirde yenmesi çok zor.yada 65-70 lv pikachu lazım tabi böle bi pikachu yapmak hilesiz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 13 Ağustos 2013; 19:36:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.