Şimdi Ara

Pokemon Fire/Red tavsiye ( son mesaj )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bir kaç gündür pokemon Emerald oynuyorumda en son 4.rozeti ve Surf skill'ini aldım. Şimdi 2 tane daha pokemon alayım diyorum ne önerirsiniz ? İlerki savaşlarda çok işime yarayacak 2 pokemon önerisi ?

Bende şu an bunlar var 3 tanesi işe yarıyor gerisi tırt gibi

Swampert
    Nuzleaf
    Azumarill
    Skarmory
    Nincada
    Minun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 4 Nisan 2013; 19:04:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Selam arkadaşlar bir kaç gündür pokemon Emerald oynuyorumda en son 4.rozeti ve Surf skill'ini aldım. Şimdi 2 tane daha pokemon alayım diyorum ne önerirsiniz ? İlerki savaşlarda çok işime yarayacak 2 pokemon önerisi ?

Swampert
    Nuzleaf
    Azumarill
    Skarmory
    Nincada
    Minun

Electrike İle Aron Tavsiye Ederim En Son Gelişimleri Süper Manetricide Direk Yakalayabilirsin Uğraşma İstiyosan Electrike İle Git Direk Route 118de Çıkar Mauvillenin Sağında Aronda Dewfordda Mağara Var Orda Bulursun

Benim Team

Sceptile
    Mightyena
    Manectric
    Aggron
    Flygon
    Golduck

Şeklindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 27 Mart 2013; 17:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

quote:

Selam arkadaşlar bir kaç gündür pokemon Emerald oynuyorumda en son 4.rozeti ve Surf skill'ini aldım. Şimdi 2 tane daha pokemon alayım diyorum ne önerirsiniz ? İlerki savaşlarda çok işime yarayacak 2 pokemon önerisi ?

Swampert
    Nuzleaf
    Azumarill
    Skarmory
    Nincada
    Minun

Electrike İle Aron Tavsiye Ederim En Son Gelişimleri Süper Manetricide Direk Yakalayabilirsin Uğraşma İstiyosan Electrike İle Git Direk Route 118de Çıkar Mauvillenin Sağında Aronda Dewfordda Mağara Var Orda Bulursun

Benim Team

Sceptile
    Mightyena
    Manectric
    Aggron
    Flygon
    Golduck

Şeklindeydi.
    Swampert
    Ninetales
    Weezing
    Claydol
    Cradily
    Swellow

ben bu takımla oynadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

Swampert
    Ninetales
    Weezing
    Claydol
    Cradily
    Swellow

ben bu takımla oynadım.

Alıntıları Göster
    Swellow gerekli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

Swellow gerekli bence

Alıntıları Göster
    Swellow için geç kaldım sanırım sootopolis şehrindeki rozete geldim şimdi swellow yakalasam 25 level düşüyor 35-40 arası yapmak baya zaman alır gibi. Waterfall skill'i aldım şimdi gidip bagon yakalıyım diyorum son evrimi olan salamenca baya iyi gibi

Takımın son hali
    Swampert - lvl 47

Pelliper - lvl 34

Skarmory - lvl 43

Claydol - lvl 38

Raichu - lvl 37

Ninetales - lvl 38

• quote:

Swellow için geç kaldım sanırım sootopolis şehrindeki rozete geldim şimdi swellow yakalasam 25 level düşüyor 35-40 arası yapmak baya zaman alır gibi. Waterfall skill'i aldım şimdi gidip bagon yakalıyım diyorum son evrimi olan salamenca baya iyi gibi

Takımın son hali
    Swampert - lvl 47

Pelliper - lvl 34

Skarmory - lvl 43

Claydol - lvl 38

Raichu - lvl 37

Ninetales - lvl 38

Alıntıları Göster
    Bagon iyidir. Pelipper'ı çıkarıp onu koyabilirsin.

• quote:

Bagon iyidir. Pelipper'ı çıkarıp onu koyabilirsin.

Alıntıları Göster
    Evet bagon'u yakaladım ve son cave'de lvl 40 lairon çıktı karşıma onuda yakaladım ve onu yakalamak gerçekten çok zordu. Roar atıp battle'dan kaçıyor paralize et enerjisini indir derken 1 saat harcadım ratio'suda düşük yakalayana kadar 50 tane zubat kestim

Şimdi lige geldim ama pokemonlarımın level'leri sanırım yetersiz onun için level kasmaya başladım. Önerebilceğiniz bir yöntem varmı ? lig binasına giden son yoldaki cave'de kasıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    cod 2 için trainer linki.?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet bagon'u yakaladım ve son cave'de lvl 40 lairon çıktı karşıma onuda yakaladım ve onu yakalamak gerçekten çok zordu. Roar atıp battle'dan kaçıyor paralize et enerjisini indir derken 1 saat harcadım ratio'suda düşük yakalayana kadar 50 tane zubat kestim

Şimdi lige geldim ama pokemonlarımın level'leri sanırım yetersiz onun için level kasmaya başladım. Önerebilceğiniz bir yöntem varmı ? lig binasına giden son yoldaki cave'de kasıyorum

Alıntıları Göster
    Sormak istediğim bir şey var. Level 30 bagon yakalamıştım evrim tablosunda level 30'da shelgon'a dönüştüğü yazıyor nasıl olcak benimki 37 oldu hala bagon olarak duruyor kalıcak mı böyle bu ? Level 50'de direk Salamenca'ya mı geçicek yoksa ?

• Level atladığı an Shelgon olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-794C1993F

Level atladığı an Shelgon olur.
    Bende sootopolis şehrini arıyorum :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet geliştiriciden aldım kendim level atlattım shelgon oldu.

Bir şey daha sorayım elimde 10 tane rare candy var 1'er 2'şer dağıtmak yerine hepsini tek pokemona kullanıp boost yapayım diyorum.

hangisine abansam 10 tane candy shelgon'u 3 level daha kasıp direk 50'ye çıkarabilirim salamenca için veya swampert'i 64 yapıp ligde ortalama level'ın çok üstünde bir silahım olur ?
    Shelgon - 37
    Swampert - 54
    Aggron - 47
    Ninetales - 40
    Raichu - 48
    Skarmory - 46

• quote:

Sootopolis'e denizin altından giriliyor dive skill'i ile
  • quote:

quote:

Buldum şimdi.Ayrıca salamance yapman daha mantıklı gibi
  • quote:

quote:

quote:

Buldum şimdi.Ayrıca salamance yapman daha mantıklı gibi

Alıntıları Göster
    Baon Victory Roaddamı Çıktı Ben Trapinch Bulabildim Bagonu Bulamamıştım Şampiyon Olduğum Teamda Rayquaza Vardı Kolayca Şampiyon Olmuştum.

• quote:

Baon Victory Roaddamı Çıktı Ben Trapinch Bulabildim Bagonu Bulamamıştım Şampiyon Olduğum Teamda Rayquaza Vardı Kolayca Şampiyon Olmuştum.

Alıntıları Göster
    Bagon meteor falls'da fakat waterfall skill'i olmadan düştüğü yere gidilemiyor. Waterfall'da sootopolis'te alınıyor
  • quote:

Bagon meteor falls'da fakat waterfall skill'i olmadan düştüğü yere gidilemiyor. Waterfall'da sootopolis'te alınıyor

Hemen Bakıcam.

Edit:Emulator Bozulmuş
  • quote:

quote:

Hemen Bakıcam.

Edit:Emulator Bozulmuş

Alıntıları Göster
    Bu registeel, regirock vs... en güçlü olan pokemonların bulunduğu mağralar ligi kazandıktan sonramı açılıyor ? Bir kaç tanesini yakalıyım diye baktım youtube'dan yerlerine ama bende mağra girişleri kapalı

• quote:

Bu registeel, regirock vs... en güçlü olan pokemonların bulunduğu mağralar ligi kazandıktan sonramı açılıyor ? Bir kaç tanesini yakalıyım diye baktım youtube'dan yerlerine ama bende mağra girişleri kapalı

Alıntıları Göster
    Hocam Rare Candy hususunda şöyle bir yorum yapayım.
    Eğer en yüksek level Pokémon'un olan Swampert'a verip tam bir canavara dönüştürürsen Grass Tipi bir Pokémonla karşılaştığında üzülürsün. Çok iyi olabilir ancak her zaman zaaf vardır. Ben derim ki 2. bir Pokémon'unu Swampert seviyesine çıkart ki daha rahat maçlar çıkarabilesin. Sakın 3-5 şeklinde dağıtma. Direk 10 Candy'i de aynı Pokémon'a bas. Benim önerim Skarmory üzerinde kullanman hepsini.

• quote:

Hocam Rare Candy hususunda şöyle bir yorum yapayım.
    Eğer en yüksek level Pokémon'un olan Swampert'a verip tam bir canavara dönüştürürsen Grass Tipi bir Pokémonla karşılaştığında üzülürsün. Çok iyi olabilir ancak her zaman zaaf vardır. Ben derim ki 2. bir Pokémon'unu Swampert seviyesine çıkart ki daha rahat maçlar çıkarabilesin. Sakın 3-5 şeklinde dağıtma. Direk 10 Candy'i de aynı Pokémon'a bas. Benim önerim Skarmory üzerinde kullanman hepsini.

Alıntıları Göster
    Rare Candyleri Claydol Üzerinde Kullan Bence Psişik Özelliği Olduğundan Rahatlarsın Lige Girmeden Önce Sky Pillardan Yakalabilirsin Rayquazayı Bu Arada 70 Level En Üst Katta Çıkmak İçin MACH BIKE Lazım Acro Bike Varsa Değiştir Git Çok Rahat Bitirip Battle Fronteire Gidersin.

Edit:Emulator Bozuldu Yeniden Başladım Beyler Şuan

SCEPTILE - 37
    AZUMARILL - 21
    MİGHTYENA - 18
    SWELLOW - 22
    VIGOROTH - 20
    SKİTTY - 7

SKITTY Ve AZUMARILLın Yerine Tavsiye Edebileceğiniz Pokemon Varmı Çünkü Hiçbirşeye Yaramıyolar AZUMARILL İlk 2 Gymde İyiydi Şimdi Tırt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spirit Of Emotions -- 31 Mart 2013; 16:21:18 >

• quote:

Rare Candyleri Claydol Üzerinde Kullan Bence Psişik Özelliği Olduğundan Rahatlarsın Lige Girmeden Önce Sky Pillardan Yakalabilirsin Rayquazayı Bu Arada 70 Level En Üst Katta Çıkmak İçin MACH BIKE Lazım Acro Bike Varsa Değiştir Git Çok Rahat Bitirip Battle Fronteire Gidersin.

Edit:Emulator Bozuldu Yeniden Başladım Beyler Şuan

SCEPTILE - 37
    AZUMARILL - 21
    MİGHTYENA - 18
    SWELLOW - 22
    VIGOROTH - 20
    SKİTTY - 7

SKITTY Ve AZUMARILLın Yerine Tavsiye Edebileceğiniz Pokemon Varmı Çünkü Hiçbirşeye Yaramıyolar AZUMARILL İlk 2 Gymde İyiydi Şimdi Tırt

Alıntıları Göster
    Dün ligi kazandım baya zordu ecel terleri döktüm. Yaklaşık 10-15 tane hyper potion ile 5-6 tane revive harcadım.Ben oyunu tablette emulator ile oynuyorum emulatorun save özelliği var savaş anında dahi istediğin an save yapabiliyorsun o olmasa ilk denememde ölmüştüm tekrar load yaptım. Ölüncede paranın yarısı gidiyor. Ligden sonrada rayquaza yakalamaya gittim 10 premier ball - 20 ultra ball - 99 pokeball vardı yanımda 1 saatlik uğraşın sonunda fırlattığım 52. pokeball'da yakaladım. Rayquaza ile tekrar lige girdim hepsini tek vuruşta indiriyor hehe.

Bu arada şimdi merak ettiğim bir kaç şey daha var. Bu battle adasında bir turnuvaya girdim 7 kişiyi eledim ve turnuva bitti 2 battle points kazandınız dedi ne işe yarıyor bu puan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 1 Nisan 2013; 12:31:33 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.