Şimdi Ara

Pokemon Gameboy Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben oyunu bitirdim pokemon ligini kazandım ama cerulean cave'ye nası girecem lütfen yardım PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!

• cerulean city'nin kuzeyine doğru çık. (şehre ilk geldiğinde bill'e gittiğin yoldan, yol ütünde bi sağ bi sol 5-6 tane adam var savaştığın) Solda çimenlik var denizin yanında. Denizden surf ile aşşağı sola doğru devam edip cerulean cave'in önüne çıkabilirsin.
  • yaptım ama önünde bi çocuk duruo öküz gibi çekilmio sadece ligi kazananlar girebilio diyo ama ben ligi kazandım ama çekilmio başka bi girişimi var acep?
  • sen cawe nin içine gir we yoldaki taşları strengh ile it her deliğe bir taş girsin sonra artacuino ile döwüş oradan yol açılıo zaten o kızın oradan gitrmiicen mağrdan çıkıcan ama girdiğin yerden değil
  • ben cerulean caveye girmek istiom seafoam dan çıkmayı biliom ama cerulean caveyi diom ben oraya nasıl gircem pokemon ligini bitirdim ama önünde bi çocuk beklio ordan geçemiom çekilmio!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj.

ben cerulean caveye girmek istiom seafoam dan çıkmayı biliom ama cerulean caveyi diom ben oraya nasıl gircem pokemon ligini bitirdim ama önünde bi çocuk beklio ordan geçemiom çekilmio!!!!!!!!

yanıt yokmu???
  • kardeş o ordan çekilio ligi bitirince demekki bitirememişsin!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben gameboyuna yeni başladım pokemonun.Daha pokemon yakalayamıyom.poketopu nerden bulucam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoXISBacK

kardeş o ordan çekilio ligi bitirince demekki bitirememişsin!!

lig nası bitirilio alala bitirdim işte viridiandaki lige girdim önce buz sonra dövüş sonra hayalet sonra ejderha türü pokeleri yendim sonra da gary yi yendim champion oldum ama çekilmio alala ya başka ne yapacam kazandım işte!!!
  • ??
    quote:

quote:

lig nası bitirilio alala bitirdim işte viridiandaki lige girdim önce buz sonra dövüş sonra hayalet sonra ejderha türü pokeleri yendim sonra da gary yi yendim champion oldum ama çekilmio alala ya başka ne yapacam kazandım işte!!!

?????????
  • quote:

??
    quote:

quote:

?????????
  • bu oyunu nerede bulabilirim yardım edin bende oynamak isteyorum da
  • quote:

quote:

cevapp
  • AYNEN BENDE BİTİRDİM BİRİ ÖKÜZ GİBİ DİKİLMİŞ ORAYA BİR MEWTOM BİLE YOK ÜHÜÜÜÜ ORAYA GİRİNCE MEWTO ÇIKIOMUŞ
  • ligi kazandıktan sonra profesorlan konuscan die biliom ben sonra gidion oraya die
    valla ben hep oyle yapıom tum oyunlarında illaki bi ligi yenince profesore falan gidion ben gittimde yoktu cocuk falan ewt orda mewtwo var
  • ligi bitirdikten sonra load lamıyacaksın oyunu çıkıp-tekrar gir oyuna yanlız savene devam etme yazıları geç orda yeni oyun yerine geldiğin zaman devam etme var en üste ona gelicen ordan gidebilirsin ayrıcabi uçan poke bulmanı öneririm ben fearow yaptım önceden gittiğin yerlere saniyede gidebiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.