Şimdi Ara

Pokemon Taso , Beyblade Megaman Digimon Yugioh Taso ,POKE TOPU,Beyblade Topaç ,Kartlar, Misket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
14
Favori
12.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    2014 ten beri aktif olan konum 2020 itibariyle uzunca bir aradan sonra güncellendi. !! Bütün seri tasolar - fotoğrafları yenilendi.,Yeni oyuncaklar ve tasolar eklenebilir takipte kalınız :) . Görsellerdeki ürünlerin bazıları satılmış olabilir özel mesaj ile lütfen bilgi alınız.

REFERANS YORUMLAR ;

quote:

Orijinalden alıntı: dosturu

Tesekkur ederim dostum. Arkadasta cok anlayisli ve ilgilidir gönül rahatligiyla alışveriş yapabilirsiniz...

Öncelikle herkese merhaba . Kendim oynadığım , çocukluğumun 15+ senelik oyuncaklarını koyacak yer bulamama , saklayamama sıkıntısı nedeni ile satma kararı aldım. İnanın bu ilanı yapmak aşırı yorucu , siz de takdir edersiniz ki küçük oyuncaklar ince detaylar sıralanması düzeni fotoğraflandırılması çok zor işler. Fakat her geçen gün vakit buldukça ilanı güncelleyip yeni oyuncaklar - eşyalar eklemeye çalışacağım. Soracağınız soruları buradan ya da özel mesaj ile iletebilirsiniz. Alıcı olmayanların bile görüp çocukluğunu hatırlayacakları güzel ve uzun soluklu bir satış konusu oluşturmaya çalışacağım.

Satışa gelecek olursak açıkçası ürünleri satma kararını alalı çok kısa bir süre oldu öncelikle konuyu hazırlamak istedim.
    Bu yüzden fiyatlandırma öncelikle teklif usulü olacaktır , ardından zaman geçtikçe ve ben piyasayı inceledikçe fiyatlandırmayı yaparım.
    Ürünleri satışı Kargo ile ya da elden olabilir

Sormak istediklerinizi özel mesaj ile sorabilirsiniz. Takas olur mu derseniz de oyuncak - taso türü şeyler isteyeceğimi sanmıyorum. İşime yarayabilecek takas seçenekleri değerlendirilebilir.

Son olarak dediğim gibi ürünler 15+ senedir özenle tarafımca saklandı. Çocukluğumda bol bol oynadığım ürünler. Arada bazılarında deforme solma(rahatsız edici değil) olabilir ki bu da orjinallik açısından bana göre hoş bir görüntü sağlıyor.

Yorum yapacak olanlar saygı çerçevesinde , yersiz eleştiriler olmadan yapılırsa sevinirim. Konuya göz atan herkese şimdiden çok teşekkür ederim

Kimsede Olmayan - Piyasada Bulunmayan Poke Topu 10+ Senelik Yalnızca Burada!

Bombayı patlatıyorum! Tahminime göre 15 seneden fazladır özenle sakladığım , çocukluğumun en havalı oyuncağını satışa koyuyorum. 2 gün boyunca bütün e-satış siteleri / forumları araştırmama rağmen poke topu satanı görmedim fakat arayan bolca mevcut. Oyuncağın özelliklerine geçeyim;
    Oyuncak 1 adet poke topu, Poke topuna bağlı ve parmağınıza geçireceğiniz esnek ip , pokemonu yakaladığında otomatik kapanan bir tetik sistemi ve en sevdiğim pokemon olan Squirtle dan oluşmaktadır. Poke topunu squirtle 'a doğru attığınızda fotoğrafta göreceğiniz mandal (çubuk-tetik) 'a çarptığında poke topu otomatik olarak kapanır ve squirtle 'ı yakalar.
    90 jenerasyonundaki en özel oyuncakların çoğunu oynamış ve hala saklayan biri olarak (ki onlar da satışa eklenecek) bence bizim jenerasyonun en harika oyuncağı buydu. Fazla uzattım fotoğraflarını görünce yaşınız kaç olursa olsun bu oyuncağı alma isteğiniz doğacak

Pokemon Taso , Beyblade Megaman Digimon Yugioh Taso ,POKE TOPU,Beyblade Topaç ,Kartlar, Misket

10 senelik Beyblade Topacı, Yedek Parçası ve Aksesuarları

Üstteki mavi yeşil beyblade çivili eski usuldür. Alttaki yedek Parçalar da aynı seri beyblade in yedek parçaya ayrılmış halidir. Sağ tarafta göreceğiniz plastik beyblade de en az onlar kadar eskidir hediye olarak verilecektir. Fotoğraftaki ekstra aksesuarlar fiyata dahildir.

Fotoğraf herşeyi özetliyor, 2 adet beyblade ve 1 adet beyblade in yedek parçaları mevcuttur (yedek parçalarda sa sadece en üst minik Kısım eksik onu bulursanız bir beyblade daha tamamlamış olursunuz ). Beyblade (üstteki mavi-yeşil olan) , demir iskelettir çivilidir.Çocukluğumuzun beyblade'idir 10 senelik. Hemen altındaki de onunla yaşıt fakat plastikten yapılmadır. En alttaki 3 parça da mavi-yeşil beyblade gibi bir beyblade 'in en üstü kırılması sebebi ile yedek saklanmaktadır ve çok iyi durumdadır. Forumda- internette yeni model yine çok gördüm fakat eski usul benim gibi saklayan , satan görmedim. Nadir bir parçadır.1adet Beyblade saham da mevcut fakat kenarlarında çatlaklar mevcut olduğu için satışa koymadım belki sonradan ekleyebilirim :)

Yine 10 Senelik bir Ürün Beyblade Topaçları Taso Dizme Kabı Orjinal

Fazla açıklama yapmaya gerek yok . Diğer oyuncaklarım gibi 10 seneden fazladır sakladığım Beyblade Tasolarının saklama kabıdır. Çocukluğunuzda denk gelmişsinizdir. Benden başka satan - saklayan görmedim ince plastik olduğu için saklaması zor. Benimkinde de biraz zedelenme ufak tefek hasarlar mevcut fakat hala orjinalliği-güzelliği-nadirliği üzerinde Fotoğrafından inceleyebilirsiniz.

Eski Bir Oyuncak daha Orjinal Beyblade Topaç Sahası

Fotoğraflarda inceleyip hatırlayabileceğiniz gibi 10 seneden fazla süredir sakladığım Beyblade Saha'mı satışa koyuyorum. Ürünün merkezinde bir problem bulunmamakla birlikte kenarları ince plastikten yapıldığı için zedelenme ve deformeler mevcuttur.Nadir oyuncaklarımdan biridir ilgi duyanlar için kaçırılmayacak bir fırsattır.

POKEMON TASOLARI (Seri 1-2-3 Tv-Jet-Özel Koleksiyon vs. Alt Alta Fotoğraflandırılmaktadır.)

Pokemon Tasoları Seri 1

Elimde bolca Sıfır Taso 1 serisi (1-50 arası) mevcutttur , ayrıca 2. fotoğrafta göreceğiniz gibi çok fazla miktarda karışık olarak Taso 1 bulunmaktadır.

Karışık Taso1 ler

Pokemon Tasoları Seri 2

Çok fazla fotoğraf olmaması açısından elimden geldiğince küçültülmüş boyutunda , detayları fotoğrafta inceleyebileceğiniz çoğu sıfır tasolardan oluşmaktadır. Neredeyse tam bir seriye yakın seri 2 tasoları mevcuttur.

İlk Fotoğraf Seri2 / 1-30 Arası Tasoları içermektedir.

İkinci Fotoğraf Seri2 / 31-50 Arası Tasoları içermektedir.

Pokemon Tasoları Seri 3

Bu seri de fazla fotoğraf olmaması açısından tasoları gruplandırıp hazırladığım 2 resimden oluşmakta. Fotoğrafı yakınlaştırıp inceleyebilirsiniz. Tasoların büyük çoğunluğu sıfırdır.

İlk Fotoğraf Seri3 / 1-30 Arası Tasoları İçermektedir.

İkinci Fotoğraf Seri3 / 31-55 Arası Tasoları İçermektedir.

Pokemon Karakter Tasoları

Sırasıyla Taso1 Ash / Taso2 Ash / 2 Adet Taso 2 Misty / 2 Adet Taso TV Ash / Taso Tv Misty den oluşmaktadır. Detayları fotoğraftan inceleyebilirsiniz.

Pokemon Tasoları Tv Tasoları Serisi

Karakter Tasoları kısmındaki , Tv taso ash ve misty de eklendiğinde tahminime göre tam seriden 2 yada 3 eksik vardır . Tasolar sıfırdır durumunu inceleyebilirsiniz.

Pokemon Tasoları Jet Tasolar Serisi

Üst 6 adet taso 70- , Alt 6 adet taso 70+ Tasolardan oluşmaktadır. Tasolar Sıfırdır , sağ üstteki beyazlık ışık kaynakladır tasoda deforme yoktur.

Pokemon Tasoları Özel Koleksiyon Serisi

Şuanlık stokta 3 adet bulunmaktadır. İlerleyen zamanda stok güncellenebilir, mesaj ile sorabilirsiniz.

BEYBLADE TASOLARI ( 1 numaradan itibaren Süper Topaçlar,Yıldırım, Metal , Mega , Digital , Fantom vs. Tasolar Sıralanmıştır.)

Beyblade Süper Topaçlar Serisi

1-65 arası tasolardan oluşan seride 10ve26 numara hariç 63 adet taso mevcuttur (neredeyse tam seri) . Ayrıca fotoğrafın üst kısmında göreceğiniz üzre yaklaşık 100 adet fazlalık vardır. İstediğiniz tasoları sorabilirsiniz.

Beyblade Yıldırım Topaçları Serisi

67-90 numaraları arası , farklı 18 tane taso aşağıda fotoğraflandırılmıştır. Bunlara ilaveten altta da 13 tane fazlalık bulunmaktadır.

Beyblade Metal Topaçlar Serisi

111-134 arası 23 adet tasoda sadece 133 numara eksiktir. Bunların haricinde aynı seriden 11 adet fazlalık taso bulunmaktadır.

Beyblade Mega Topaçlar Serisi

136-171 arası 14 adet farklı taso mevcuttur. Bunların haricinde 4 adet fazlalık taso bulunmaktadır.

Beyblade Digital Fantom vs 170+ Tasolar

Ayrı ayrı fotoğraflandırıp konuyu uzatmamak için bu 3 seriyi alt alta fotoğrafladım. Bütün tasolar sıfırdır detayları fotoğrafta inceleyebilirsiniz.

Çok Nadir , Sıfır Halde Paketinde Saklanmış Beyblade Tasoları ve Sıfır Beyblade Taso Çevirme Çubuğu

Fazla bahsetmeme gerek yok fotoğrafı inceleyebilirsiniz. Oldukça nadirdir.

DİGİMON TASOLARI ( Sıfır haliyle paketten çıktığı gibi Çıtçıtı Kırılmamış-Açılmamış Halde Sakladığım ve Çıtçıtı Açık Sıfır Tasolardır

Digimon Çıtçıtı Açılmamış Sıfır Tasolar

Paketinden çıktığı gibi saklanmış , (koleksiyonerler değerini bilir) çıtçıtı açılmamış nadir tasolardır . 87 adet mevcuttur, aralarında karakter tasoları da bulunmaktadır. İstediğiniz numaraları mesajla belirtebilirsiniz.

Digimon Çıtçıtı Açılmış Sıfır Tasolar

Sıfır tasolar olmakla birlikte , sadece yanları açılmış tasolardır. Diğer digimon tasolardan görünüş farkı yoktur fakat fiyatı daha ucuzdur . Stok durumu yaklaşık 350 adettir. O yüzden tek tek sıralamadım, mesajla eksik numaralarınızı iletebilirsiniz.

MEGAMAN TASOLARI

Megaman At Yapıştır Tasolar

10 adet taso mevcut olup hepsi sıfırdır. Numaraları üzerlerinde görünmektedir.

YUGİOH TASOLARI (Çok fazla taso mevcut olduğu için tek fotoğrafta topladım , açıklamayı okuyunuz.)

Piyasada satılan paslı tasoların aksine tasolar sıfırdır , çok fazla miktarda elimde mevcuttur bu yüzden tek fotoğrafta topladım. Örneğin 1-39 luk ilk kısımda sadece 14 numara eksik olup 38 adet sıfır yugioh vardır , yugioh un bütün serilerinden bolca farklı taso-bolca fazlalık mevcuttur. İstediğiniz numaraları mesajla belirtebilirsiniz.

LOONEY TUNES vs. Çok Eski - Nadir Tasolar

Açıklama yapma gereği duymuyorum , ilgili koleksiyonerler talep ettiği tasoları mesaj yoluyla iletebilir.

Yeni Nesil Justice League - Sıfır Paketinde Tasolar

Tasolar temsili olarak eklenmiştir, stok durumunu ileriki zamanlarda tekrar sorabilirsiniz.Paketi açılmadan-sıfır haliyle satışı yapılmaktadır.

Dinazor,Dalmaçyalı,Memoli ve TV Futbolcu Tasoları

Karışık halde fotoğrafladım, istediklerinizi mesaj yoluyla iletebilirsiniz.

Hiçbir Yerde Satışta Olmayan Türkçe Kağıt Beyblade Tasoları

13 adet mevcuttur. Benden başka 9-10 senedir saklayıp , satan görmedim. Çok nadir tasolardır. Kağıttan olmalarına rağmen çok iyi durumdadırlar fotoğrafları altta mevcuttur.

Pokemon KAĞIT Tasolar 27 Tane

Forumda satışını görmediğim , yine çocukluğumun 8-10 senelik KAĞIT TASOları. Farklı ilginç bir seri, sadece forumda değil piyasada satana çok nadir rasladım. İlginç tasoları biriktiren koleksiyonerler için kaçırılmaz fırsattır. Bütün tasolar harika durumdadır.

Digimon 1st Edt. 1998 Bandai Yuvarlak Tasolar

Bunlar da satışa sonradan eklediğim satışına pek denk gelmediğim Digimon tasolarıdır. Çok çok iyi durumdadırlar.Fotoğrafı inceleyebilirsiniz

İlginç Pokemon Tasoları

Bunlar da diğerleri gibi 8-10 senelik tasolarım fakat klasik pokemon taso1-2-3 serisinden farklı tasolar. Yine benden başka satan görmedim . Farklı olmak istiyorsanız almayı düşünebilirsiniz.

İlginç Karışık Tasolar 2004-2006 tarihliler vs. mevcut tahminim çoğu 10 senelik

Farklı farklı toplayıp sakladığım ilginç tasolar. Farklı olmayı düşünenler tercih edebilir. Yine-yeniden sadece benim satış konumda. Ümit Karan Tv Taso (1.taso) Mortal Kombat mega tasolar (6-7-8-9. tasolar) , Action Man gibi değişik tasolar mevcuttur.

POKEMON OYUN KARTLARI , DİĞER OYUN KARTLARI VE POKEMON TV MAGNETLERİ EKLENDİ

Türkçe Pokemon Oyun Kartları

Piyasadaki yabancı Pokemon kartlarından farklı,en az tasolar kadar eski , en önemlisi Türkçe pokemon kartlarını satışa çıkarıyorum. 38 Adet mevcuttur fotoğrafı inceleyebilirsiniz.

Pokemon TV Taso Efektli Magnetler
    2 adettir. Piyasada satan görmedim. İyi durumdadırlar.Tv taso efekti üzerlerinde mevcuttur. Çok eski ürünlerdir.

Farklı Pokemon Kartları

Üstteki Türkçe farklı bir seri , alttaki 3 tane de aynı seri olmak üzere 4 tanedir. Alttaki 3 tanenin 1 i aynı olduğu için arkasını görün diye ters koydum.Fotoğrafı inceleyebilirsiniz

Türkçe Top Trumps Süper Kartlar - Marvel Süper Kahramanlar 1 Serisi - 2009 HasBro -

15 adet mevcuttur. Süper Kahramanlar Seri 1 'in en önemli kartları Thor,Captain America , Iron Man, Ghost Rider , Black Widow ve niceleri mevcuttur. Hepsi çok çok iyi durumdadır. Hasbro şirketinin 2009 üretimi kartlarıdır.

Topps Oyun Kartları 2008 Üretimi

11 adet Topps Türkçe SmackDown oyun kartları mevcuttur. 2008 üretimi olmak üzere çok iyi durumdadırlar ve serinin önemli kartları 11 adetin içindedir.Fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

Cheetos Fritolay Transformers

Fritolay üretimi çok iyi durumda 5 adet oyun kartı mevcuttur.

Cheetos Chester Aranıyor Plastik Kartlar Fritolay

4 adet mevcuttur çok iyi durumdadırlar.Fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

Karışık Kartlar

Spiderman Kart + 3 adet Top Trumps Vahşi Doğa Kart Serisi 3 adet Hasbro 2007 Üretimi + 1 adet Eski Yugioh Kartı

ÜRÜNLERİN DEVAMINI VAKİT BULDUKÇA EKLEYECEĞİM. İLETİŞİM ÖNCELİKLE PM OLARAK ARDINDAN İSTERSENİZ TELEFONUMU VEREBİLİRİM(WHATSAPP).

Taso satışı ile ilgili bana ulaşabileceğiniz diğer adresler
    fb.com/pokemontasocu
    twitter.com/pokemontaso
    instagram.com/pokemontr

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresma_28 -- 30 Ocak 2020; 12:29:17 >

• Günceldir pm de söz verildiği gibi gününde pokemonlar eklenmiştir (günümün yoğunluğundan saat 1 de düzenlemeye- fotoğraflandırmaya başladım saat 02.41 şuan gördüğünüz gibi ), geri kalan oyuncaklar ve megaman vb. tasolar diğer günlerde eklenmeye devam edecektir. Bu arada internetten fiyat araştırması yapmaktayım siz de tekliflerinizi iletebilirsiniz.

İlginiz için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresma_28 -- 15 Ekim 2014; 2:41:56 >
  • Hepsi çok güzel :) Hayırlı satışlar.
  • Çok teşekkür ederim :)
  • Günceldir
  • Tesekkur ederim dostum. Arkadasta cok anlayisli ve ilgilidir gönül rahatligiyla alışveriş yapabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dosturu

Tesekkur ederim dostum. Arkadasta cok anlayisli ve ilgilidir gönül rahatligiyla alışveriş yapabilirsiniz...

Ben teşekkür ederim dostum.
    Mesaj referans olarak konuya eklenmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokemon Editli GBA Oyunu Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Loney Tunes Taso Alacağım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu günceldir yoğunluk sebebiyle diğer tasoları ekleyemedim henüz
  • Mükemmel ya.
    Hayırlı satışlar :)

• Teşekkür ederim sağolun :)
  • Quaresma_28 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hep çocukluğumu hatirlatan şeyleri severim, hüzünlü oluyor ama olsun :)

• lego arıyorum dostum mevcutsa özel mesaj lutfen
  • alatay kullanıcısına yanıt
    Mevcut değil hocam kusura bakmayın
  • Pokemon sevdalısı olarak bende'de var çok hoşlar.
    Hayırlı satışlar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin19 -- 5 Kasım 2014; 18:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

Pokemon sevdalısı olarak bende'de var çok hoşlar.
    Hayırlı satışlar

Teşekkür ederim
  • net bir fiyat koyar mısınız lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pedaliza365

net bir fiyat koyar mısınız lütfen

sen yaşıyonmu :D
  • pedaliza365 P kullanıcısına yanıt
    Hangi ürün için net bir fiyat istediğinizi belirtiniz
  • Hocam en azından kafanızda pazarlık varsa o fiyatı belirtseydiniz süper olurmuş. Hani ürünler güzel kötü değil, ancak başka arkadaşlar gibi tekli fiyat biçecekseniz bir rakam belirtmeniz de fayda var. Bende güncel fiyatları bekliyorum çünkü. Uygun bir fiyat olursa Beyblade serisinden birer parça almayı düşünürüm açıkcası; ancak bu kadar özenli bir seriyede dşük bir fiyat geleceğini düşünmüyorum. Özelden belirtmek istersenizde PM'yi bekliyorum. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.